Slm canımcm çok heycan verici şeyler bunlar ya 😀 ben sadece korka korka zıbın takımıyla minik patikler aldım 😀 bende beşik bakıyorum araba bakıyorum minicik kıyafetlere bakıyorum bebek odalarına bakıyorum ama almaya cesaret edemiyorum bir çok şeyi doğuma yakın alırım Allahım tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguları yeni bir heycan yeni bir hayat 🙂 inşallah hepimize hayırlı uğurlu olurGünaydın pazar pazar herkes pazar keyfind galba 😉)Günaydın melekler.. Bende kalktım internettten minik meleğime beşik ve bebek arabası bakıyorum...Herkes cok acele ediyorsun diyor ama ben cok kararsız ve sık dokuyarak karar veren biri olarak geç kaldıgıma bile inanıyorum =))) Sizlerde benim gibi bakmaya başladınızmı annecik adayları ??Hurish?ayşegüüllsalkımhazan_11sarı gelinse-lin12121212tuanamvişimbebekbekliyormavi kedisheker_shey??? ve diğer tüm hamişler 😉)) Sizler neler yapıyorsunuz neler almaya karar veriyorsunuz?
Günaydın pazar pazar herkes pazar keyfind galba 😉)Günaydın melekler.. Bende kalktım internettten minik meleğime beşik ve bebek arabası bakıyorum...Herkes cok acele ediyorsun diyor ama ben cok kararsız ve sık dokuyarak karar veren biri olarak geç kaldıgıma bile inanıyorum =))) Sizlerde benim gibi bakmaya başladınızmı annecik adayları ??Hurish?ayşegüüllsalkımhazan_11sarı gelinse-lin12121212tuanamvişimbebekbekliyormavi kedisheker_shey??? ve diğer tüm hamişler 😉)) Sizler neler yapıyorsunuz neler almaya karar veriyorsunuz?
hg aramıza inş bebeğin gelir de bir 9 ay adet görmezsin. ekliyorum listeye..selam arkadaşlar, benide eklermisiniz listeyee 23 temmuz inşalllah olmam, rabbim anne olmak isteyen bütün kardeşlerime bir an önce anne olmayı nasip eyler inşallah....
günaydın melekler 🙂 canımsın tabiki ufak ufak başlamak gerek çünkü çok detaylar çıkıyor ama bizde anneanne ve babaanne okadar hevesliki bana bişeyi düşünmek için fırsat vermiyorlar bende onların hevesini kırmak istemiyorum 🙂 bakalım ne çıkıcak ortaya 🙂 daha sonra ben eksikleri tamamlarım 🙂 şimdilik beklemedeyim eylül gibi allahım kısmet ederse hızlandırıcam bişeyleri eksiklere göre 🙂 bakalım herkez için hayırlısı tatlı telaşlar bunlar 🙂Günaydın pazar pazar herkes pazar keyfind galba 😉)Günaydın melekler.. Bende kalktım internettten minik meleğime beşik ve bebek arabası bakıyorum...Herkes cok acele ediyorsun diyor ama ben cok kararsız ve sık dokuyarak karar veren biri olarak geç kaldıgıma bile inanıyorum =))) Sizlerde benim gibi bakmaya başladınızmı annecik adayları ??Hurish?ayşegüüllsalkımhazan_11sarı gelinse-lin12121212tuanamvişimbebekbekliyormavi kedisheker_shey??? ve diğer tüm hamişler 😉)) Sizler neler yapıyorsunuz neler almaya karar veriyorsunuz?
Günaydın pazar pazar herkes pazar keyfind galba 😉)Günaydın melekler.. Bende kalktım internettten minik meleğime beşik ve bebek arabası bakıyorum...Herkes cok acele ediyorsun diyor ama ben cok kararsız ve sık dokuyarak karar veren biri olarak geç kaldıgıma bile inanıyorum =))) Sizlerde benim gibi bakmaya başladınızmı annecik adayları ??Hurish?ayşegüüllsalkımhazan_11sarı gelinse-lin12121212tuanamvişimbebekbekliyormavi kedisheker_shey??? ve diğer tüm hamişler 😉)) Sizler neler yapıyorsunuz neler almaya karar veriyorsunuz?[/QUOlı
bence sen bakmaya başla angel.bizden çok daha öndesin.bebişin dogmak üzere sayılır.🙂allah bagıslasın.valla ben daha erken oldugunu düşünüyorum daha nerdeyiz çok var bize.biraz daha zaman gecsin bende bakmaya baslarım .şuan bende heyecanlı olarak bakıyorum ama sadece bakmakla kalıyor.ama yerınde olsaydım almaya baslardım .cicili cicili şeyler🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?