hurish Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.281 tuha' Alıntı: Heralde bu ayda kırmızı kartı görecem arkadaşlar çünkü lekelenme başladı 🙁 Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi olsun tuha moral bozmak yok ....
tuha' Alıntı: Heralde bu ayda kırmızı kartı görecem arkadaşlar çünkü lekelenme başladı 🙁 Genişletmek için tıkla ... Hayirlisi olsun tuha moral bozmak yok ....
hurish Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.282 pirenses' Alıntı: kızlar benım kafam karıştı ıyıce adet gunu gecıkelı ne oldu ıdrar test yapıyom sılık cıkıyor varmı yokmu anlamadım yarın kantestı yaprıyım olmassa lekelenmenın ustunden 15 gun gectı Genişletmek için tıkla ... canim acaba gecen aydan mi hamile kaldin uzerine mi gordun acaba
pirenses' Alıntı: kızlar benım kafam karıştı ıyıce adet gunu gecıkelı ne oldu ıdrar test yapıyom sılık cıkıyor varmı yokmu anlamadım yarın kantestı yaprıyım olmassa lekelenmenın ustunden 15 gun gectı Genişletmek için tıkla ... canim acaba gecen aydan mi hamile kaldin uzerine mi gordun acaba
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.283 slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂
slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂
T tuha Yeni Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.284 LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hadi canım hayırlısı inşallah güzel haber alırız🙂
LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hadi canım hayırlısı inşallah güzel haber alırız🙂
hurish Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.285 LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi hayirlisi lalezar abla hersey gonlune gore olsun ins
LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi hayirlisi lalezar abla hersey gonlune gore olsun ins
uyuzmuyum_neyim:) Banned 12 Temmuz 2011 #17.286 LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı lale ..
LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi hayırlısı lale ..
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.287 sağolun güzellerim inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin 🙂
LALEZAR Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.288 sol karın içimde böyle içeri çekilme gibi birşiy hissediyorum kızlar bu ne ki acaba bir fikri olan varmı, birde tam yine sol tarfım kasıktan biraz daha iç kısımda arada kramp girmesi gibi birşey hissediyorum.. 😕
sol karın içimde böyle içeri çekilme gibi birşiy hissediyorum kızlar bu ne ki acaba bir fikri olan varmı, birde tam yine sol tarfım kasıktan biraz daha iç kısımda arada kramp girmesi gibi birşey hissediyorum.. 😕
sarıgelin Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.289 LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... cnm inşallah güzel sonuçlar alırsınn dularımız seninle...
LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... cnm inşallah güzel sonuçlar alırsınn dularımız seninle...
TUNAA Daimi Üye Üye 12 Temmuz 2011 #17.290 tuha' Alıntı: Heralde bu ayda kırmızı kartı görecem arkadaşlar çünkü lekelenme başladı 🙁 Genişletmek için tıkla ... belli olmaz canım yaa bozma moralini. LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım lalezarım umarım gelmştir meleğin, Allah hayırlısını versin.
tuha' Alıntı: Heralde bu ayda kırmızı kartı görecem arkadaşlar çünkü lekelenme başladı 🙁 Genişletmek için tıkla ... belli olmaz canım yaa bozma moralini. LALEZAR' Alıntı: slm kızlar, benim sonuç yarın aslında belli olacak ama benim adet günüm c.tesi ve o günden önce test yapmıycam, kaldı 4 gün hadi bakalım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hadi bakalım lalezarım umarım gelmştir meleğin, Allah hayırlısını versin.