merhaba kızlar. beni tebrik eden iyi dileklerini yazan herkese çok teşekkür ediyorum . esde ve lalezar sizleride tebrik ediyorum gerçekten çok mutlu oldum Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah. bu ilk bebeğim olucak ve cuma günü yani adet günümde akşam kahverengi leke gelmeye başladı hemen doktora gittik tekrar değerlere bakıldı düşme yok ama hala azar azar devam ediyo. yarın tekrar gidicem doktora şimdi biraz daha sakinim ama o akşam yaşadığım korkuyu size anlatamam =(((
Lalem sevincini tahmin edebiliyorum canım benimRabbim tüm hamişlerimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Lalem vallahi sevincimi kelimelere dökmek çok zor🙂Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh ..Darısı tüm hamiş kalmak isteyenlere olsun🙂
AuSSie-AnGeL canım umarım ciddi bir problem yoktur rabbim evladını sana bağışlasın
Hurişş nasıl giidyor canım geçen sana yazamadım bende bir gelişme yok aynı😀 atama dan ses yok ben ümidi kestim netleşsede bir an önce tedaviye başlasam ramazan sonrası...çOK ÖPÜYORUM seni rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarım seninle
canim ben de bi degisiklik yok gunleri sayiyoruz artik 40 gunumuz kaldi ins. ama agirlastim artik baya. bakalim artik nasip ne zaman gelcek oglumuz. sizin de en kisa zamanda belli olur ins. aslinda ayni dert bizde de var esim mezun oluyor eger burda is bulamazsa biz de tr ye temelli donus yapcaz. ama bulcak mi bulamiyacak mi cok muallak kismet. zor durumlar bunlar bakalim ne olcak.
ins sizin en kisa zaman da belli olur da baslarsin tedavine. belki de gerek kalmdan gelir melegin kader. 🙂
canim cook sevindim tebrikler allahim sag salim kucagina adigin günlerde göstersin insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinKızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar tes istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀
Lalem sevincini tahmin edebiliyorum canım benimRabbim tüm hamişlerimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Lalem vallahi sevincimi kelimelere dökmek çok zor🙂Rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhh ..Darısı tüm hamiş kalmak isteyenlere olsun🙂
AuSSie-AnGeL canım umarım ciddi bir problem yoktur rabbim evladını sana bağışlasın
Hurişş nasıl giidyor canım geçen sana yazamadım bende bir gelişme yok aynı😀 atama dan ses yok ben ümidi kestim netleşsede bir an önce tedaviye başlasam ramazan sonrası...çOK ÖPÜYORUM seni rabbim bir avazda kurtarsın canım dualarım seninle
canim cook sevindim tebrikler allahim sag salim kucagina adigin günlerde göstersin insallah amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Lalezar, Esde, Sumsuk arkadaşlar hepinizi teker teker tebrik ediyorum. Ne güzel ya peşi peşine haberler aldık Ne bereketli aymış.. Maaşallah. Allahım sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?