ŞUAN tatile çıkamayız ..görümcem de bizde ağlayamıyorum somurtamıyorum da ,iice ağlayıp içimi döksem belki de rahatlarım ama onun gelmesi de kötü oldu ..neyseki tek gittim doktora o yoktu o zaman o da öğrenmiş olacaktı iice canım sıkılacaktı ..bu ay zaten akışına bırakacağız bişey yapsak da ileriki aylarda olur muhtemelen ..kendi doktorumla iice konuşacağım bugün bakalım ne diycek ..gerçi o da izinliymiş diğer doktora göstericem ama tel ile arar görüşürüm ..ama yüzyüze konuşmak başka tabi ..o da 1 ağustosta gelecekmişAhhh kıyamam ben sana, bak bu günlere gülüp geçeceksin inşallah... kendini yorgun hissediyorsan biraz ara ver dinlen tatil falan yapın eşinle, sonra tekrar sil baştan başlarsınız ve kesin hemen aşılama yaptırın 🙂
herkese günaydınnnn hayırlı mutlu we hamişli günlerrr 🙂
canım adet mi oldun? hayırdır?? listeden çıkarmışsın kendini, Allah büyük inş yakında meleğine kavuşursun.kızlar cok uzgunum
mrb canım nasıl oldun toparlandın mı? dileklerine tşk ederiz inş senin de hissin doğru çıkar ve yeniden hamiş listesine eklenirsin. hadi bakalım Allah gönlüne göre versin.herkese selam meleklerr... listemiz up uzun olmuş maşallah...bu sayfanın uğuru..tüm hamiş melekleri kutluyorum...bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah....düşükten sonra pek girmedim arada bir baktım sadece..çünkü yazacak dermanım yoktu...şimdi ise yeni adet tarhimi sabırsızlıkla bekliyorum... bu sefer başka bi duygu var içimde sanki o muhteşem haber bu ay yine gelicek gibi..ama bu sefer de kaybetmemek için bebeğimi erken öğrenicem gebe olup olmadığımı iğnelerime başlıcamm.yeterki olsun herşeye katlanırım....sizinde yardımlarınızla...yeni beklemedğim adet tarihim 31 temmuz..allahım umutlarımızı boşa çıkarma...
inş bu son yukarı çıkışın olur canım, sonra doğruca hamiş listesine çıkarsın🙂yavas yavas yukari cikiyorum ondan sonra patttt bide bakmisim asagilardayim yeniden heyyyttt
canım benim anlıyorum seni böyle uğraşıp beklemek zor olmalı. istersen biraz ara verin kafanı dağıtmaya çalış başka şeylerle ilgilen, bak Allah çok büyük hiç beklemediğin zaman da senin de bebeğini yollayıp yüzünü güldürebilir. tıp çok ilerledi belki tüp bebekle hamile kalırsın, yeter ki umudunu kaybetme inş sen de emeklerinin karşılığını alıp yakında meleğine kavuşursun.selam lae çektirdim ..korktuğum kadar olmadı ama çok kolay da olmadı çok kastım kendimi ,bacaklarım titredi işlem boyunca ...çok şükür çektirdim ..sonuçları bugün alıcam ..ama moralim bozuk ..kadın doğumcu tek tüpün kesin açık 2.ise kapalı gibi görünüyor ama radyoloji doktorları da bakıp karar verecek dedi ..hangi tarafım tıkalı bilmiyorum ama canım sıkkın ,akşam zırladım yine ..tek tüple hamile kalınıyormuş ama ihtimal düşüyormuş ..ben zaten bu filmden bundan ötürü korkuyordum ..bi terslik çıkacağını tahmin ediyordum ..tek tüp dış gebelik ihtimalini güçlendiriyormuş ..doktor önemli değil dedi ama kesin bugün konuşacağız sonuçtan sonra ..yani dış gebelik ihtmali kalksın diye laparoskopi yapabilirler ...uğraşmaktan yoruldum ..kadın doğumcuya gidip sırada bekleyen gebeleri görünce başlıyorum zırlamaya ...bugün bir de boş film çekilecekmiş ..o neyse artık ...öğleden sonra randevum var ..sonuçları bir de kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diycek ...tek tüpte çare ne önce laparoskopi sonra aşılama mı yoksa direk aşılamada tutarmı bilmiyorum ama laparoskopi yapılıp tüp açılmadan aşılama tutar gibi gelmiyor bana ..kafam çok karışık gerginim ,zaten baştan beri ben hissediyordum tıkanıklık olduğunu çünkü doğum kontrol hapını yarım yamalak kullanmama rağmen 1,5 sene gebe kalmamıştım demekki tıkanıklık ta o dönemden beri varmış ..
bakalım bugün ne diycekler ...
günaydın sana da canım tşkler🙂 nptın var mı bir gelişme?herkese günaydınnnn hayırlı mutlu we hamişli günlerrr 🙂
selam lae çektirdim ..korktuğum kadar olmadı ama çok kolay da olmadı çok kastım kendimi ,bacaklarım titredi işlem boyunca ...çok şükür çektirdim ..sonuçları bugün alıcam ..ama moralim bozuk ..kadın doğumcu tek tüpün kesin açık 2.ise kapalı gibi görünüyor ama radyoloji doktorları da bakıp karar verecek dedi ..hangi tarafım tıkalı bilmiyorum ama canım sıkkın ,akşam zırladım yine ..tek tüple hamile kalınıyormuş ama ihtimal düşüyormuş ..ben zaten bu filmden bundan ötürü korkuyordum ..bi terslik çıkacağını tahmin ediyordum ..tek tüp dış gebelik ihtimalini güçlendiriyormuş ..doktor önemli değil dedi ama kesin bugün konuşacağız sonuçtan sonra ..yani dış gebelik ihtmali kalksın diye laparoskopi yapabilirler ...uğraşmaktan yoruldum ..kadın doğumcuya gidip sırada bekleyen gebeleri görünce başlıyorum zırlamaya ...bugün bir de boş film çekilecekmiş ..o neyse artık ...öğleden sonra randevum var ..sonuçları bir de kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diycek ...tek tüpte çare ne önce laparoskopi sonra aşılama mı yoksa direk aşılamada tutarmı bilmiyorum ama laparoskopi yapılıp tüp açılmadan aşılama tutar gibi gelmiyor bana ..kafam çok karışık gerginim ,zaten baştan beri ben hissediyordum tıkanıklık olduğunu çünkü doğum kontrol hapını yarım yamalak kullanmama rağmen 1,5 sene gebe kalmamıştım demekki tıkanıklık ta o dönemden beri varmış ..
selam lae çektirdim ..korktuğum kadar olmadı ama çok kolay da olmadı çok kastım kendimi ,bacaklarım titredi işlem boyunca ...çok şükür çektirdim ..sonuçları bugün alıcam ..ama moralim bozuk ..kadın doğumcu tek tüpün kesin açık 2.ise kapalı gibi görünüyor ama radyoloji doktorları da bakıp karar verecek dedi ..hangi tarafım tıkalı bilmiyorum ama canım sıkkın ,akşam zırladım yine ..tek tüple hamile kalınıyormuş ama ihtimal düşüyormuş ..ben zaten bu filmden bundan ötürü korkuyordum ..bi terslik çıkacağını tahmin ediyordum ..tek tüp dış gebelik ihtimalini güçlendiriyormuş ..doktor önemli değil dedi ama kesin bugün konuşacağız sonuçtan sonra ..yani dış gebelik ihtmali kalksın diye laparoskopi yapabilirler ...uğraşmaktan yoruldum ..kadın doğumcuya gidip sırada bekleyen gebeleri görünce başlıyorum zırlamaya ...bugün bir de boş film çekilecekmiş ..o neyse artık ...öğleden sonra randevum var ..sonuçları bir de kendi doktoruma göstericem bakalım o ne diycek ...tek tüpte çare ne önce laparoskopi sonra aşılama mı yoksa direk aşılamada tutarmı bilmiyorum ama laparoskopi yapılıp tüp açılmadan aşılama tutar gibi gelmiyor bana ..kafam çok karışık gerginim ,zaten baştan beri ben hissediyordum tıkanıklık olduğunu çünkü doğum kontrol hapını yarım yamalak kullanmama rağmen 1,5 sene gebe kalmamıştım demekki tıkanıklık ta o dönemden beri varmış ..
hg canım özlemiştik seni🙂 geçmiş olsun, hadi bakalım inş sonraki ay hamiş kalırsın herşeyin hayırlısı. anlatılacakları yavaş yavaş anlatırsın bize, yokluğun belli oldu valla🙂) öptüm..slm kızlar ben geldım gelısmelerı anlatacam gecen ayda calısma olmadıgı ıcın gebelık yok ınsallah bundan sonrakı aylar kızlar sütüm geldıgı ıcın sanırım korumus bırde rahım agzında ıltıhap olumus onun tedavısını gordum bakalım doktorum ılk 3 ay ıcınde hamıle kalmamı soledı hayırlıısı allahtan anlatacak cok sey var sımıdden opuyorum
slm kızlar ben geldım gelısmelerı anlatacam gecen ayda calısma olmadıgı ıcın gebelık yok ınsallah bundan sonrakı aylar kızlar sütüm geldıgı ıcın sanırım korumus bırde rahım agzında ıltıhap olumus onun tedavısını gordum bakalım doktorum ılk 3 ay ıcınde hamıle kalmamı soledı hayırlıısı allahtan anlatacak cok sey var sımıdden opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?