Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

ayyy çok teşekkür ederim sevde 7 içim rahatladı doktora gittimde hiç bişey sölemedi saolsun bende böle merakta kaldım.. fatmacım senide çooookkkk çookkkkkk tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bu haziran ayıda pek bereketliymiş maşallah =))

Canim benden once arkadaslarda cok sey soylemis. ben de katiliyorum onlara. Bence hic bir zaman umudunu kaybetme. Benim bir arkadasim lisedeyken aniden bir agriyla okuldan acile kaldirildi. Yumurtaliklarindan bir tanesi alindi. Ya o da senin gibi sayilir tek taraftan sansi vardi. Ama cok sukur ki 2 tane cocugu var simdi. yani oluyor tek tarafin en azindan acik olmasi yeter. sen eger hemen olmasini istiyorsan dr un da diyecektir o zaman asilama yapalim diye. ama bence gereke yok sadece sabret biraz eminim melegin gelecek uzme kendini...

valla kizim ozledik seni. cok uzun tatil yaptin masallah kiskandim seni 😀 ama tatilinin guzel gecmesine cok sevindim ne guzel enerji depoladin ohhh super simdi senin icin. simdi anlat bakalim merakla bekliyorum anlatacaklarini

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum ya hamıleyım ben test yaptım az once yarında doktora gıtcezz 🙂

Fatmacim tebrik ederim canim. Hayirli olsun cok sevindim. ne guzel hamisler mekani oldu burasi. hergecen gun sayilarimiz artiyor cok sevindim

Fatmacım hamişliğin hayırlı olsun dilerim sen ve diğer hamişler sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alırsınız..Darısı tüm isteyen arkadaşlarıma

Tuhacım canım inan bana bende dua ediyorum rabbim en kısa zamanda bizlere hayırlı evlatlar versin..