valla dogru söyledinben oturarak yaptim ama zaten anlamadim.. bence onu anlamak icin kocakari olmak lazim🙂
tebrikler rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah....kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyımmmmmmmmmmmmmmmmmm inanmıyorum ya hamıleyım ben test yaptım az once yarında doktora gıtcezz 🙂
shekerim hoşgeldin canımm benimm yaa tamam eşin doğru düşünüyo ama böylede olmuya ya özlüyom seni.inşallah yakında bebişinin kıpırtılarını hissetmeye başlarsın.dediğin gibi rabbim inşallah nasip eder bizlerede.bu ay 8 gün kaldı ama biliyorum ki adet olucam gögüslerim şişti kasıklarımda ağrı var gene geliyor kırmızı kart rabbim hayrlısıyla nasip etsin olmazsada bundada bi hayır var diycez nabalm elden bişey gelmiyo.bu arada artık akıllandım umutlanmıyom.nasipse olur diyorum ne yapayım🙁neyse tatlım kendine ve bebişine iyi bak rabbim sizlere hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin.öptümm canımm kocamanninşallah sağlıkla atlatır snra da kavuşursn meleğine şu 3 aylar yüzü suyu hürmetine cnm.Çok dua et bak maaşallah hamişlermz çoğalmş sende giriceksn meloşumda giricek çitosumda geveze de ve aklma gelmeyen birsürü kişi giricek bu listeye.Bizlerde dua ediyoruz MEVLAM büyük cnm
Kızlar slm bugün hem berbat hemde süper bir gün gecirdim, sabah 9 gibi midem bir tuttu anlatamam ve hala agrıyor 🙁( neyse öyle cok agrıyınca eşimi cagırdım dr.uma gittik, biraz konuştuk bir sorun olmadığını öğrenince seni ultrasona alalım dedi, veeeeeeeeeeee meleğimin kesesini gördük 🙂 minicik bir yuvarlak vardı orda, muayene odasından cıkınca direk agzımdan MERCİMEK GİBİ lafı cıktı dr ve hemşire bir gülmeye basladı
Kızlar günaydın birazdan dr içeri alacak beni kalp atışlarına bakmaya nolur dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi korkuyorum çok
ay canım ya az kaldı doğumuna artık ay değil gün sayıyorsun, Allah kucağına almayı nasip etsin adıyla yaşasın inş.hayirlisi olsun shekerim aynen saglikli olsunlar hayirli evlat olsunlar da kiz oglan farketmiyor. ismimiz Mahmut Suraka olcak ins. Suraka yi herkez cok merak ediyor ben de acin internettten okuyun diyorum kimmis ogrenin 😛 saka bi yana sormadan soyleyeyim bir sahabe ismi. esimin cok sevdigi bir isim bende alistim ilk zaman garipsedim baya ama alisiyor insan. esimi tanidim taniyali birgun oglum olursa adini suraka koycam derdi. ismimizi babamiz koydu yani 😀
aman da aman maşallah gözünüz aydın🙂 hadi bakalım darısı kalp atışlarına..Kızlar slm bugün hem berbat hemde süper bir gün gecirdim, sabah 9 gibi midem bir tuttu anlatamam ve hala agrıyor 🙁( neyse öyle cok agrıyınca eşimi cagırdım dr.uma gittik, biraz konuştuk bir sorun olmadığını öğrenince seni ultrasona alalım dedi, veeeeeeeeeeee meleğimin kesesini gördük 🙂 minicik bir yuvarlak vardı orda, muayene odasından cıkınca direk agzımdan MERCİMEK GİBİ lafı cıktı dr ve hemşire bir gülmeye basladı
hayırlısı olsun canım kısmet, tamam ekliyorum listeye.ben adet oldum kızlar 22 ağustos yeni adetim.
günaydın canım endişelenme hayırlısıyla Allah o mucizeyi sana da nasip edecek inş.Kızlar günaydın birazdan dr içeri alacak beni kalp atışlarına bakmaya nolur dua edin kalbim yerinden çıkacak gibi korkuyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?