sarı nekadan tatlı olmuşsunuz öyle cadılar sizi artık avatarındaki siyah elbiselli hamileyi silme vakti gelmiş kendi resmini koy derim artıkın manşallah size.
faceden bide bakın siz benim arkadaşımaaa tam bir sarıgelin 😀 😀 maşşalahhh
heheheeheh 😀 yok canımmmm daha neler bebeğimmmm 😀 şımarmak hakkın valla bukadar güzel anne olunmaz nazar değer valla dikkat et kendineee nazar boncuksuz gezme şekerimm 😀
sağol canım benim aminnn.. inş o hamişlerin içinde sen de olacaksın🙂günaydınlarr herkesee🙂bugün son,yarın ramazan okadar heyecanlıyımki ne çabuk geçti zaman ve geldi mübarek 1 ay.bol bol dua edelim kızlar öncelikle allah hamilelere sağlık,hayırlı doğum;bizlerede hayırlı zamanda sağlıklı, hayırlı evlat versin inşallah.buay birçoğumuz hamile kalıcak benden demesi🙂
ay canım benim Allah analı babalı büyütsün, o kadar çabuk büyüyor ki bebekler insan şaşırıyor, merak etme annelik içgüdüsüyle bebeğini koruyorsun bir yerini incitmiyorsun🙂))inş bu ay olur canım Rabbim daha fazla bekletmesin bende bebek bebek dedim dün bi arkadaş doğum yapmştı ooraya gttik daha 19 günlük ama oyuncak bebek gibi bişey içime bi korku girdi yaa ben bebeğimi nasıl büyütcem ayakları flan çöp gibi altını değiştirirken flan kırılır diorm da arkadaş gülüo çok korktum ben yaa
merhaba kızlar dün bebişimle detaylı ultrasona girdik öyle kıpırdakki maşallah doktor amcası zor yakaladı organlarını ama tüm herşeyi normalmiş çok şükür onu öyle heryeriyle incelemek muhteşem bir duygu tosuncuk olmuş benim kızım boyu ve kilosu baya iyiymiş ayrıcaaa dün kızımın ilk kıyafetlerini aldımmmm 🙂)) hastane çkışı giyecekleri ve başka bir sürü elbiseler beğendik babasıyla inşallah sağlıkla giydirmek nasip etsin allahım... bu duyguları tüm isteyen herkesin tatmasını diliyorum çok heyecan verici duygularmış yaaaa 🙂))
ay ay maşallah yakışmış hamilelik canım🙂 bence de artık kendi resmini koy🙂 ayrıntılı ult normal çıkmasına çok sevindim, o kıpırdak kızını yer teyzesi maşallah, bakalım ben de ayın 11ini iple çekiyorum🙂 benimki ne alemde? aldığın cicilerin içini doldurmayı Allah nasip etsin. benimkine de anneannesi hediye aldı ilk giysilerini öyle şirinler ki🙂) bakarken ağladım valla🙂 Allah herkese yaşatsın..Ekli dosyayı görüntüle 5330 kızlar bebişimle büyüdk artıkın yawww 🙂))
hadi bakalım canım inşş bir 9 ay olmazsın da bize güzel haberler verirsin🙂benime bu gün adet günüm ama daha gelen giden yok.üc gündür belirtilerini yasiyodum bu gün kesildiadet olucagimi hissediyorum ama bakalim hayirlisi...
canim insallah bekledigin müjdeli haberi tez zamanda alirsin ve bizede verirsin🙂 gelismelerden bizleride haberdar et olurmu yoksa catlarim meraktannnnnnn30 temmuzda olmam gerekiyordu hala olmadım kızlar yinede ümitlenmiyorm ama hayal kırıklığına uğramamak için bakalım hayrlısı belki meleğim ramazanda süpriz yapar bu ay hyrlısı ile gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?