evet canım cok sukur rabbım dualrımı bu mubarek gunde kabul ettı ınsall sızlerınde kabul eder rabbım sızlere tattırır buu sevıncıMELODI tebrik ederim canimmmmmmmmmmmmmm rabbim dileklerini kabul etti.darisi diger isteyenlerin asina insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
[sıze=7]kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrr allahıma binlerce kez şükürler olsun hamıleyımmmmmmmm cok mutluyum az once test yaptım hemen cıktııı yawrum annesıne tutunmus kızlar teyzlerını melegım gelmıs melegım annesıyle bırlıkte cok sukur allahıma bınlerce kez sukurler olsun[/sıze]
ay canım ya çok svindim senin adına bebişin en güzel ayı beklitormuş annesine gelmek için bak kendine iyi bak bundan sonrası için allaha emanet ol sen ve bebişinhamıleyım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnvalla bugün çok güzel birgün allahım dularımızı kabul etti melekciğimizde meleğine kavuşuyor inşallah darısı diğer isteyenlereee 🙂)
ay inşallah canım duaların bizimle olsun melegimevet canım cok sukur rabbım dualrımı bu mubarek gunde kabul ettı ınsall sızlerınde kabul eder rabbım sızlere tattırır buu sevıncı
her zaman duamda olacksınız cnm benım en kısa zamanda annelıgı herkes etattırsın sevıncyle bırlıkte evet cok guuzel bı gunde aldım haberını yawrumun en buyuk hedıyem olduay canım ya çok svindim senin adına bebişin en güzel ayı beklitormuş annesine gelmek için bak kendine iyi bak bundan sonrası için allaha emanet ol sen ve bebişin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay inşallah canım duaların bizimle olsun melegim
mrb canım çok sevindim adınıza darısı kalp atışlarını duymanıza🙂kızlar mrb bugün dr randevum vardı, minik mercimeğimizi gördük ilk kalp kıpırtıları başlamış, kesenin içinde minik bişi kıpırdanıyordu, dr bunlar kalp kıpırtıları dedi, sadece vajinal ultrasonla baktı 15 gün sonra tekrar cağırdı sanırım kalp atışlarını o zaman dinletecek.. ayy cok hoşş ama yaaaa minnacık bişi orda kımıl kımıl içim bir hoş oldu... 🙂
rabbim bu mubarek günlerde isteyen herkese nasip etsin bu duyguları..
fıstık Allah rüyanı hayırlara çıkarsın ama güzel bşye benziyor🙂 kolayca atlatalım doğumlarımızı inş.merhaba kızlar oruç tutan herkesin orucunu allah kabul etsin ve sabırla sonuna kadar tutmak nasip etsin inşallah....
bu gece rüyamda çok ilginçtirki 2 kere doğum yaptığımı gördüm kızımı gördüm sarışın mavi gözlü bişiydi çok tatlıydı ne demek rüyada doğum yapmak bilmiyorum ama güzel bi rüyaydı hayırlara çıkar inş. çok rahat bi doğumdu umarım gerçektede böyle olur 🙂)
tamam güzelim istediğin zamn eklerim. çok geçmş olsun dediğin gibi herşeyin hayırısı inş bebeğin yakın zamnda gelir.yok canım saol şuan gerek duymuyorum kandi sağlık sorunlarım eklendi..12sinde biyopsi olacağım kafam allak bullak..ne diyim vardır herşeyde bi hayır...
[sıze=7]kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrr allahıma binlerce kez şükürler olsun hamıleyımmmmmmmm cok mutluyum az once test yaptım hemen cıktııı yawrum annesıne tutunmus kızlar teyzlerını melegım gelmıs melegım annesıyle bırlıkte cok sukur allahıma bınlerce kez sukurler olsun[/sıze]
ay ay maşallah ramazan ayının ilk hamişisin canım ne güzel hediye gerçekten çoookk sevndim Allah tamamına erdrsin🙂 meleğini yolladı Allah bak kucağına da almayı nasip etsin inş. darısı diğer kızlara...her zaman duamda olacksınız cnm benım en kısa zamanda annelıgı herkes etattırsın sevıncyle bırlıkte evet cok guuzel bı gunde aldım haberını yawrumun en buyuk hedıyem oldu
cok sagol gamzecım cok sagol evet ılk gun nıyetlı nıyetlı cok guzel haber oldım bugun alllah nasıp ederse yarın kantestı yaptıracam cok sagol tekrardan ne guzel kızınıda gormussun o yyy yesınler onumrb canım çok sevindim adınıza darısı kalp atışlarını duymanıza🙂
fıstık Allah rüyanı hayırlara çıkarsın ama güzel bşye benziyor🙂 kolayca atlatalım doğumlarımızı inş.
tamam güzelim istediğin zamn eklerim. çok geçmş olsun dediğin gibi herşeyin hayırısı inş bebeğin yakın zamnda gelir.
ay ay maşallah ramazan ayının ilk hamişisin canım ne güzel hediye gerçekten çoookk sevndim Allah tamamına erdrsin🙂 meleğini yolladı Allah bak kucağına da almayı nasip etsin inş. darısı diğer kızlara...
benim de minik kızım bugün kıpırdanmaya başladı çok şükür. sanki içimde bir kuş kanat çırpınıyor gibi🙂 çok güzel yaa🙂 Alah herkese nasip etsin..
melodimm tebrik ederim canımm ne güzell ya ramazan daha da başka geçeçek sana rabbimm sağ salimm kucağınada almayı nasip etsinn inşallahh darısı tüm isteyenlere inşallahh[/QUOTE
sagol kuzum darısı sana olsun ınsallah
cok sagol gamzecım cok sagol evet ılk gun nıyetlı nıyetlı cok guzel haber oldım bugun alllah nasıp ederse yarın kantestı yaptıracam cok sagol tekrardan ne guzel kızınıda gormussun o yyy yesınler onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?