iyiyim tatlım buay klomeni son kullandım çatlatma iğneside oldum beklemedeyim.buayda olmazsa inzivaya çekilmeye karaverdim çünkü geriye aşılama kaldı ve ben hemen yaptırmak istemiyorum belki gerek kalmadan bebiş gelir bellimi olur🙂seninde herzaman dediğin gibi kafayı rahat bırakıyorum yani.gerçi birkaç aydır rahatım ama.sıkmanın bi anlamı yok allah nezaman kısmet ederse.dua ediyoruz iştee🙂bebişin hızla büyüyo maşşallah allah kucağına almanı nasipetsin inşallahhh inan çok dua ediyorum.allahım hepimiz hakkında hayırlısını versinn
kız bu ne yaaa ağla ağla öldüm anne olmak çok başka rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş sağlıklı hayırlı evlatlar rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağimıza almamızı nasip etsin inş
ah canım çalışıyorsun dimee 🙁 bende şükür izindeyim canım eylülde başlıcaz bakalımm... evet ben varım bırakma benii 😀 yeterince yalnızım zaten 😀 akşamada misafirliğe gidicez oturuyorum evde iş yok yani anlayacağın canım
iyiyim tatlım buay klomeni son kullandım çatlatma iğneside oldum beklemedeyim.buayda olmazsa inzivaya çekilmeye karaverdim çünkü geriye aşılama kaldı ve ben hemen yaptırmak istemiyorum belki gerek kalmadan bebiş gelir bellimi olur🙂seninde herzaman dediğin gibi kafayı rahat bırakıyorum yani.gerçi birkaç aydır rahatım ama.sıkmanın bi anlamı yok allah nezaman kısmet ederse.dua ediyoruz iştee🙂bebişin hızla büyüyo maşşallah allah kucağına almanı nasipetsin inşallahhh inan çok dua ediyorum.allahım hepimiz hakkında hayırlısını versinn
amin canım amin inşşş en kısa zamanda sen bitirdin artık yolunu birtanem 😀 darısı bize bizimde azı bitti çoğu kaldı 😀 hayırlısıyla biizlerde büyürüz inş sende, bende ve tüm hamişlerimiz inş hayırlısıyla sağlıklarıyla bebeklerimize kavuşuruz inşş
oyy benim esintoşum yanlızmı kalmış canım benim olmasın zaten iş bitanem sen yapma iş falan nasıl gidiyo hamişliğin mevlam sağ salim versin yavrunu kucağina kaç haftalık oldunuz minik kuzumla
aminnn canımın içi evet zaman geçtikçe heycan artıyo biran önce geçsin istiyo insan bende senin çok dua edenlerdenim rabbim busefer sorunsuz bir hamişlik yaşamanı ve bebişini sağ salim kucağina almanı nasip etsin tatlım sakın yorma kendini çok seviorum seni ve bebişini
ebeeettt yalnız kaldım vallahi evde patlamak üzereydimki rabbim sizi gönderdi bana 😀 ah canım ya dediğin gibi yapmıyorum iş ben 😀 ama napalım ii bilirsin sende yapmak zorunda olunca yapıyoruz işte... hamişlik devam canım herşey yolunda şuanlıkk Allaha şükür innş hep böle devam eder meleğimle 12+2 oldum teyzesi büyüyorz hayırlısıyla inş sizin kadarda oluruz cuma günü görüş var 😀 heycanımız dorukta inş taramada yapılcak oda hayırlısıyla güzel çıkar inşş... siz nasılsınız canım Rabbiim hepimizin bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin inş canımmm
ah canım Allah razı olsun bende hepinizee dua ediyorummm Rabbim ne muradın varsa versin söylemen bile mutlu etti benii bende szii çok seviyorummm annesiii inş sağ sağlim alırız kucağımıza inşş
evet canım haklısın mecbur olunca yapıyoruz ama en azından temizlik falan yapma bırak evi ok götürsün nasıl olsa bebişin gelince bol bol yaparsın maşallah süpanallah allahım nazarlardan korusun miniğini bitanem benim demek cuma günü dr gidiceksiniz yerim onu ben ya teyzesi kurban olsun onu yatana inş herşey yolunda dır tatlım inş tarama testinde süper güzel çıkar aminnnn inş
senin güzel yüreğini ben zaten taa içimde hissediyorum meleğim benim sen hep mutlu ol hiç üzmesin mevlam seni aminnnnnnn inş rabbim seninde ne muradın varsa versin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?