ay maşallah canım büyümüş seninki de? kızın mı olacak oğlun mu? listeye yazmamışız da.teyzesi ben hissetmeye başlayalı 10 gün filan oldu içimde birsey sürekli pıt pıt ediyo seğirme gibi sorma benim zilli baya hareketli. canım sana birsey sorayım detaylı ultrasona girdin mi. kaçıncı haftada giriliyo.
ay canım benimm yaa bozma moralini olan tek derdimiz çatlak olsun, minik bebeğin büyüyor da ondan annesi. ben tunada doğuma kadar çok kaliteli çatlak jeli kullandım ama yine de göbeğimin yanlarında az çatlaklar oluştu, şimdi bebe yağı sürüyorum sonra tekrar jele döneceğim ama nplım elde değil cilt tipine göre değişiyor işte. sen de üzme kendini doktoruna bir sor istersen belki bşy önerir.Kızlar güzel fikirleriniz için çok ama çook teşekkür ederim ama ben düzenli bir şekilde hem nemlendirici hemde yaağ karışımı kullanıyorum ama galiba benim cildimde işe yaramayacak ;( of yaa akşamdan beri canım cok sıkkın sabahta iyi baktım gördüklerim çatlakkk !!!! ;( Ben bu duruma alışamıyorum alışacak gibi de değilim ;(((( Offf çatlaklar ömür boyu bizlerle kalıyormuş çağresi yokmuş .. offf offf moraller sıfır !!!
kızlar ben sabah kan ve idrar verdim sonçları 15:30 da alıcam ama çok az kan geldi bilmiyorum yani hamile olma ihtimalim düşük gibi
hayırlısı tatlım heyecanla o saati bekleyeceğiz, ben gidip biraz iş yapıyım bari gene bakarım🙂 sen kanamaya takılma yerleşme falan olabilir, sanırım lalezarın da öyle olmuştu. inş gelmiştir meleğin..kızlar ben sabah kan ve idrar verdim sonçları 15:30 da alıcam ama çok az kan geldi bilmiyorum yani hamile olma ihtimalim düşük gibi
inş gelmiştir meleğimde yerleşme kanamasıdır bu kesildi ama emin değilim yinede
hadi hayırlısı olsun bıtanem ıns yerlesme kanamasıdırkızlar ben sabah kan ve idrar verdim sonçları 15:30 da alıcam ama çok az kan geldi bilmiyorum yani hamile olma ihtimalim düşük gibi
allah seni ne yapmasın emi kafaya taktığın şeye bak🙂fıstığım benim hadi sen neyse hamilesin güzel bi sabebi var çatlakların ya ben ne yapayım kendimi bildim bileli 38 bedenim boy zaten 1.78 baya normal kilodayım yani ama sonuç nedir kalçalarım çatlak dolu🙂böööööö🙂 hamile kaldığımda kilo aldığımda düşünemiyorum yanii.böyle şeylere kafa takılmaz güzelim benim allah size sağlık versin🙂Kızlar güzel fikirleriniz için çok ama çook teşekkür ederim ama ben düzenli bir şekilde hem nemlendirici hemde yaağ karışımı kullanıyorum ama galiba benim cildimde işe yaramayacak ;( of yaa akşamdan beri canım cok sıkkın sabahta iyi baktım gördüklerim çatlakkk !!!! ;( Ben bu duruma alışamıyorum alışacak gibi de değilim ;(((( Offf çatlaklar ömür boyu bizlerle kalıyormuş çağresi yokmuş .. offf offf moraller sıfır !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?