ben varıııııım🙂 yok canım bigelişme bekliyoruz bakalım.reglime 10 gün var daha bugün felaket kasık ağrım var sancı resmen öyle böyle değil yani bide üztüne afiyet kabız olmuşum🙂sıkıntım var yani anlıcan.midemde havada offff böyle işteee🙂
ah canım çok sevindimmm darısı başıma ve tüm bekleyenlere inşş sorunsuz hamişlikler diliyorum... Allah mutluluğunu hiç bozmasın inş canımmslm kızlar.doktordan geliyorum.ayrıntılı ultrasyonumu yaptım.herşeyimiz iyi çıktı şükürler olsun.gerçi sonuclara kendım baktım ve ultrasyonu ceken radyolog söyledi iyi diye.doktorum izindeymiş gösteremedım kendısıne.bunu da atlattık.inş hep iyi çıkar sonuçlar.darısı diger bekleyen hamiş ve adaylarımıza...
sağol ablacım ya.yumurtlamam bitti ben buay çok erken yumurtladım 1 hafta olcak nerdeyse yumurtlayalı klomen günde 2 ye çıkınca yumurtam çok çabuk büyümüştü 21,5 tu doktorda hemen iğne yaptı çatlattı.hala yumurtlamıyorumdur heralde dimi bilemiyorum çünkü?oy defnem geçmiş olsun, kayısı elma falan ye bari. o kasık ağrısı yumurtluyon galiba ondandır. güzel haber gelecek bu ay senden inş🙂
ay maşallah canımm yaa çok sevindim. nasıldı? ne kadar sürdü? muhteşem bşy değil mi? bizimki de perş günü bakalım. öptüm seni ve bebeğini..slm kızlar.doktordan geliyorum.ayrıntılı ultrasyonumu yaptım.herşeyimiz iyi çıktı şükürler olsun.gerçi sonuclara kendım baktım ve ultrasyonu ceken radyolog söyledi iyi diye.doktorum izindeymiş gösteremedım kendısıne.bunu da atlattık.inş hep iyi çıkar sonuçlar.darısı diger bekleyen hamiş ve adaylarımıza...
fıstığım benimm buraya girmeden duramıyorum ki🙂 tamam canım bugün çok işim yok zaten bir yemek. evettt tatlım yaa geçen hafta tam anlamıyla başladı çok şükür, öyle harika ki anlatamam sanki yüksek bir yerden atlarken heyecanlanırsın yaa onun gibi🙂 arada pıt pıtlar.. inş siz de yakında hissedeceksiniz.ayy inşş bu ay güzel haberler verirsin bize canım baksana şimdiden belirtin başlamış mide, kabızlık, kasık ağrısı oh oh maşşalahh inş inşş hadi bakalım duamdasın hep o güzel süprizi inş yapıcaksın eşine canım inşş...
ay güzel hamişimde burdaymış canım çok yorma kendini gemcecim 😀 buarada bebişinin hareketlerini hissetmeye başladın mı canım onu merakediyodum ben ? bakalım biz nezaman hissedicezz?
çok iyi arkadaşım ya güzel haberler verdin bize.inşallah canım hep iyi çıkar sonuçların sağlıkla kavuşursun bebeğine🙂slm kızlar.doktordan geliyorum.ayrıntılı ultrasyonumu yaptım.herşeyimiz iyi çıktı şükürler olsun.gerçi sonuclara kendım baktım ve ultrasyonu ceken radyolog söyledi iyi diye.doktorum izindeymiş gösteremedım kendısıne.bunu da atlattık.inş hep iyi çıkar sonuçlar.darısı diger bekleyen hamiş ve adaylarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?