valla cnm ıkı gebelık gecırdım ıkısındede ole bısı yasamadım ama ınsallah hamıslık belırtısıdır.....
mrb canım iyi yapmışsın oraya da üye olmakla, ama orda da kendini tanıtırsan sevinirim liste tutuyoruz da. anlıyorum seni sayfanın üstündeki ayarlardan düzeltme yapabilirsin.kızlarr merhaba facebook grubunuza da üye oldum ama eşimin sayfasından baktığımda herkesin konuşmaları gözüküyor ben hamile kalamadığımın çok duyulmasını istemiyorum malum baskılar ve sorular yüzünden onu nasıl engelleyebiliriz dışarıdakiler görmesin die
aminnnn canımcım🙂 Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin.tunacımm ne güzel aaaa allahımm inşallahh sorunsu kolay doğumlarr olsunn.darısı başıma darısı başımmaaa
aman da aman maşallah facede de gördüm çok güzel canımm yaa Allah içi dolu olarak kullanmayı nasip etsin🙂Ekli dosyayı görüntüle 5410Ekli dosyayı görüntüle 5411Ekli dosyayı görüntüle 5412
Günaydın melekler 😉)) Günaydın hamişler ve hamiş kalmak isteyen güzel melekler..
Buda bizim kızımızın bebek arabası 😉))) Çok severek aldım ve evde kurdum deli gibi evin bi o yanından diğer yanına sürüyorum =)))))
canımm sana ve tüm meleklere hayırlı cumalar olsun. dileklerin için aminnn herkesin duaları kabul olsun inş..hayırlı cumalar kızlar su mubarek gunde ALLAHIM herkese evlat nasıp etsın herkese o duyguyu yasatsın rabbım kimin gonlunde ne dua varsa rabbım tez zamanda gerceklestırsın hamişlerımızede ve bana 🙂 hayırlı dogumlar saglıklı sıhatlı bebekler nasıp etsın AMİN
arkadaşlar sizden bişey isticem lütfen ACLIK yazıp 5777 ye gönderin somalideki çocuklar için çoğumuz bebek bekliyoruz ordaki anneler çocuklarının açlıktan ölüşünü seyrediyo hepinizden yardım bekliyolar =((
LALEZAR çok teşekkür ederiz çok güzel bir dua paylaşmışsın okudum Allahım inşallah okuyan herkesin duasını kabul eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?