slm lalezar 🙂 hayırlısı yarın git. inş güzel şeyler duyarsınSlm kızlar ben c.tesi dr gidemedim, ev taşıdık eşimde oruçlu çok koşuşturdu yoruldu kıyamadım, bugün gideriz dedim ama bugün de randevular doluymuş, yarına aldım artık.. gelince gelişmeleri yazarım...
bende öyle bşy yok canım doktoruna bir danış çoook geçmş olsun.kızlar hamısler bısı sorcam hamıleyken ıdarında beyaz tortular goren varmı acıl cvplar beklıom
canım yaa tabi ki çok haklısın insan belirtilere çok kaptırıyor bazen, sen de inş bebek haberini önümüzdeki ay alırsın. Allah gönlüne göre versin uğur getirsin diye listeye ekliyorum seni tahmini yazdım ama beklediğin adetini söylemelisin.bebek isteyen melekler lütfen söylediklerimi DİKKATE ALINNN!!! Nolur belirtilere takılmayın ben bu ay saatlerce nette belirti araştırdım okuduklarıma bakınca kesin hamileydim sol kasıkta batmalar,adete 10gün kala göğüs hassasiyeti, çevresindeki bezelerin kabarması, göğüs ucumun hafif kararması, sol kasığımda hafif şişlik, yorgunluk, uyku hali peekkiii sonuç ne dün o sıcakta oruç halimizle eşimide alıp dr.a gittim 2saat sonucun çıkmasını bekledim artı 30tl ve yol parası bayıldım karşılığı kocamaaaaaaaaaaan bir negatif.. işin en kötü yanıda dün testi yaptırdım bugün adet oldum dahada 1hafta var adetime gülermisin ağlarmısın, son olarak söylicem benim gibi aptallık yapıp sonradan üzülmeyin boşverin belirtiyi melirtiyi akışına bırakın..
ay galiba yeni yiğenimiz geldi🙂 güzel haberlerini bekliyoruz canım..selam arkadaşlar 3 gündür lekelenme şeklinde devam etti..günlük ped kullandım işaret parmağımın ucu kadar büyüklükte...bugün gene kesildi..asıl bugün adet günüm benim..çok şaşkınım kızlar...ilk kez böyle bişi yaşadığım için....
tatlım gögüsler ipucu veriyor evet, benim adet öncesi çok ağrırdı hamiş kaldığım ay tatlı bir ağrı vardı, ben zaten senden umutluyum inş bebeğin gelmiştir..ya ozaman hamile arkadaşlarım banada bi el atın🙂 benim 15 aydır ilk defa buay göğüs uçlarım acıyo dokununca.hep hamilelerden göğüs uçları acıyo diye duyardım reglime yakın tutar sıkardım bile🙂 ama acımazdı sadece genel olarak göğüslerim dolgunlaşır ağrırlardı buay bendede var o acı 5 gündür falan.reglim 20 ağustos. sizdede oldumu böyle söyleyin bakalım banada umut verin biraz🙂 lütfenn
canımm çok tşk ederim evet kocaman olmuş yüzünü de gördüm meleğimin🙂) Allah sizlere de nasip etsin amiinnn..ohh maşallah kızımıza ne tatlı oluyolar demi🙂 çok şükür sağlıkla kucağına al🙂 öpüldün canım🙂
yeni eviniz hayırlı olsun canım çok yorma kendini, hadi bakalım güle güle gidin yarın bebeğinin de rahatı yerindedir umarım.Slm kızlar ben c.tesi dr gidemedim, ev taşıdık eşimde oruçlu çok koşuşturdu yoruldu kıyamadım, bugün gideriz dedim ama bugün de randevular doluymuş, yarına aldım artık.. gelince gelişmeleri yazarım...
valla aynen öyle canım yaa o şu bu derken insan yoruluyor yine de sağol.. 🙂)) ay çok hoşşsun ben şimdiden iş yaptırmıyım kızıma haklısın🙂ne kadar dinlenim desende işe kendini kaptırıyorsun demi? canım yaa dikkatli ol kızımız yorulmasın küçüklükten iş yapıp beli bükülmesin
kızlar son gelişmeleri yazıyorum..bugün arkadaşıma gittim oda 6 aylık hamiş..bugün yemeğe geldik onlara biraz yardım ettim ağır bişiler kaldırdım..ama çok değil..çarşıya gittik beraber..yine kahverengi az bişi gelmiş anlamadım kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?