hb canım 2 akşamdır iftara misafirim vardı yoruldum bugün dinleniyorum size bir bakıyım dedim🙂 kızım iyi teyzesi, şükür oynamalara başladı artık geceleri daha hareketli🙂 yok kız göbeğim çok çıkmadı tunada baya bir vardı bunda enine genişliyorum🙂 5 kilo aldım. evet haklısın insan hamişliği belli olsun istiyor siz de büyüdünüz tatlım göbiş çıkar artık🙂 oğlanlar daha bir büyütüyor göbeği🙂 iyi olalalm da önemli olanı bu. öptüümm..tuna'm hoşgeldn naslsn bakalm?? nazlı kızında iidr inşallah?? senn göbş gocuman olmştur bide ikinci bebeğin olunca daha da olmştur🙂 bnmde ALLAH nasip ederse önmzdeki hafta 4.ay'ım bitiyo bakalm 1 haftada değşicekmi rahim göbek deliğine çıkıyomş sanırm daha da değşir.Ya kimileri istemz kocaman göbeği olsn dye ama ben fıçı gibi olmak istiyorum böle koccaman göbekli🙂🙂 yavaş yavaş başladı gerçi de.Bide ben hiç şişman olmadm hep 45 50 arasnda gidip geldm ya hevesimde birazda ondan sanırım🙂 şuanda 50 kiloyum mesela🙂
aferin defne iyi yapmışsın valla, bugün mü alıcan sonucu? zaten umutluyuz senden hadi inş sevindir bizi🙂valla artık belirtilerdende bişey anlamaz oldum yoruldum takipetmekten dinlemiyorum artık okadar kendimi buay tek farkettiğim göğüsuçlarımın acıması olmuitu başka bişeyyok..hee buarada ben attım tuttum ama dayanamadım gittim 15 aydır ilk defa kan testi yaptırdım🙂 yarımsaate sonuç çıkıcak🙂 valla ekşın olsun dedim ne öyle bekle bekle🙂
valla artık belirtilerdende bişey anlamaz oldum yoruldum takipetmekten dinlemiyorum artık okadar kendimi buay tek farkettiğim göğüsuçlarımın acıması olmuitu başka bişeyyok..hee buarada ben attım tuttum ama dayanamadım gittim 15 aydır ilk defa kan testi yaptırdım🙂 yarımsaate sonuç çıkıcak🙂 valla ekşın olsun dedim ne öyle bekle bekle🙂
dinlen valla cnm yaaa kolay değil.Ya bnde misafir alıcam da sorması ayıp menü neydi?? 2 akşamda neler yaptn? oyy kuzunada maaşallah cnm gececi o zaman senn kız yandn🙂ilk tekmeyi kaçncı haftada yedn cnm??ben arada hissediyırum ama nadir işte..Oğlan çocuğunda karın önüne gidiyo kız da enine gidiyo..Bide iç karın genişse pek çıkmıyomş hani önceden de basenli ya da biraz kilo varsa.Neyse cnm göbüş büyür illa ki yeter ki sağlıklı olsun kuzularımız🙂hb canım 2 akşamdır iftara misafirim vardı yoruldum bugün dinleniyorum size bir bakıyım dedim🙂 kızım iyi teyzesi, şükür oynamalara başladı artık geceleri daha hareketli🙂 yok kız göbeğim çok çıkmadı tunada baya bir vardı bunda enine genişliyorum🙂 5 kilo aldım. evet haklısın insan hamişliği belli olsun istiyor siz de büyüdünüz tatlım göbiş çıkar artık🙂 oğlanlar daha bir büyütüyor göbeği🙂 iyi olalalm da önemli olanı bu. öptüümm..
valla dinlenerek yaptım bşyler işte: mercimek çorbası-zeyt. burbunya-pey. börek-fırında tavuk-pilav-revani-salata. sen de yaparsın güzel şeyler eminim.dinlen valla cnm yaaa kolay değil.Ya bnde misafir alıcam da sorması ayıp menü neydi?? 2 akşamda neler yaptn? oyy kuzunada maaşallah cnm gececi o zaman senn kız yandn🙂ilk tekmeyi kaçncı haftada yedn cnm??ben arada hissediyırum ama nadir işte..Oğlan çocuğunda karın önüne gidiyo kız da enine gidiyo..Bide iç karın genişse pek çıkmıyomş hani önceden de basenli ya da biraz kilo varsa.Neyse cnm göbüş büyür illa ki yeter ki sağlıklı olsun kuzularımız🙂
oooo canım çekti valla mercimek çorbasından akşam bende yapym bari oruç olunca insanın canı çok şey istiyo yaa çokda acıktm akşam olsaydı bivalla dinlenerek yaptım bşyler işte: mercimek çorbası-zeyt. burbunya-pey. börek-fırında tavuk-pilav-revani-salata. sen de yaparsın güzel şeyler eminim.
gececi valla yaa sorma🙂 ilkini 20. haftada hissettim ben zaten seyirme gibi başlıyor. benim iç karın geniş demek ki zaten basenler vardı iyice büyüdü🙂 nplım doğumdan sonra yapıcaz artık bşyler, Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin hde.
iii cnm maaşallah subhanallah🙂 babası nasl mutlu olmştur şimdi 🙂 maaşallah 9.haftanz da bitmek üzere.Sen bidahaki gittiğinde onun zıplamalarını da gör bi annesi o zaman daha da mutlu olucaksn ALLAHn iznyle.Babası çıldırıcak falan.Ayyyy RABBİm herkese isteyen herkese nasip etsn.Amin cnm güzel dileğin için🙂
valla artık belirtilerdende bişey anlamaz oldum yoruldum takipetmekten dinlemiyorum artık okadar kendimi buay tek farkettiğim göğüsuçlarımın acıması olmuitu başka bişeyyok..hee buarada ben attım tuttum ama dayanamadım gittim 15 aydır ilk defa kan testi yaptırdım🙂 yarımsaate sonuç çıkıcak🙂 valla ekşın olsun dedim ne öyle bekle bekle🙂
inş. gelmiştir bebeğin defnem
hb canım 2 akşamdır iftara misafirim vardı yoruldum bugün dinleniyorum size bir bakıyım dedim🙂 kızım iyi teyzesi, şükür oynamalara başladı artık geceleri daha hareketli🙂 yok kız göbeğim çok çıkmadı tunada baya bir vardı bunda enine genişliyorum🙂 5 kilo aldım. evet haklısın insan hamişliği belli olsun istiyor siz de büyüdünüz tatlım göbiş çıkar artık🙂 oğlanlar daha bir büyütüyor göbeği🙂 iyi olalalm da önemli olanı bu. öptüümm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?