shekercim bende selçukludayım bana biraz ters ama kızılaya gidiyorum çok memnunum farabidekiler sezaryen taraftarı o yüzden istemedim gerçi normal doğumuda nasıl yapcam bilmiyorum hafif panik atak var bende =(
defnecim sabrına hayranım canım ben her kan tahlili yaptırışımda moralim sıfır oluyo biraz bana da bulaştır kız şu huyundan bidahakine inşallah pozitifi duyarsn canım.gerçi ben senden ço ümitliydim bu ay ama kısmet ne desek boş
munimed bi daha hamile kalmadan önce güzel bi kontrolden geç demekki bi problem var vücudunu hazırla hiç olmazsa ve lütfen umudunu kaybetme sağlıksız bebekler oluşmaz sende biliyosun hem sen konyadasın bizim çocuklarımız arkadaş olcak yapma böyle.
bizde oyle dusunuyoruz esımde sagolsun bende yaptırırım gereklı testelerı dedııı şimdi daha ii ama kurtajı ertelemıstım yarın olucam bakalım nasıl gecıcek inş bebişlerimiz olunca bellimi olur bakarsın tanısırıs çok ilginç olur 😉destegın ıcın tşk
canım hakkında hayırlısı neyse o olsun hayırlısı böyleyniş demekki sen kendini ferah tut biliyorum üzülmemek elde degil ama takdir ilahi inşallah en kısa zamanda saglıklı bi şekilde hamile kalırsın üzme tatlı canını hakkında hayırlısı olsun.....
mumined canim benim hakkinda hayirlisi olsun canim bunda da var bir hayir. ins en kisa zamanda yine hamis haberlerini aliriz canim ne olur umitsizlige kapilma. en azindan hamile kalabiliyorsun bak bu bile sevindirici bir taraf. en kisa zamanda tekrar nasip olur ins.
mrb kızlar nasılsınızzzzz gündüzleri pek fırsat bulup giremiyormmmmm mumined canını sıkma herşey olacağina varıyorrr kendini toparla ve bebeğinin sağlikli gelmesi için dua et yasemincim lütfen kendini üzme kendimizi yesek bitirsekte olmayacaği varsa olmazz canımmm seni çok ii anlıyorum ama dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizdennnnnnn ...