Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

İNŞ hayırlısıyla ıstedıgınız bır saglık ocagı cıkar cannımmm

ALLAHIM bugün sabah olucak mı yaaaa valla gurbette olmak çok zor yaaaaaaaaa.Hurişim ALLAH sana sabır versn bebem yaaa sen bi de daha uzaktasn.Bu arada anneciğin gelmiştir muhtemelen gözün aydın🙂 bize çok dua etsn emi sana ederken arada kaynatsn bizi de🙂

ayyy ne kadarguzel hısler bunlar bende ıstıyorum kurtajdan dolayı canım cok yanmıstı esıme ıstemıyorum artık dedım kaldıramam ben acıyı dedım o da benı ıkna etmek ıcın o da benım moralımı duzeltmek ıcın bebışlık yaptı dun akşam o kadar tatlıydıkı anlatamam

bacım anneciğinin hamileliğini sen nerden biliyon yaw🙂🙂 ya hani çarpıntı olunca zaten nefes nefese kalıyorum konuşuyorum dediğin gibi telefonda konuşurken bile bazen eşim soruyo hatun nerden koşturdun dye🙂🙂 ya aslnda tahmin ettm rahim genişliyo ondan mı acaba bu karnmdaki acımalar falan hatta dün öle oldu ki ağlıycam nerdeyse..Anam sanki etimi ikiye ayırıyıolar 🙂🙂 neyse oğluma yer açılıyomş demek ki🙂🙂 neyse açılsn bakalm.Bu arada ben hakkat korkuyom bu sıpa'nın tekmelerinden herkes öle sölüyo sen tam bi tekmeyi ye ondan snra görürsn dye🙂 şuan da hissediyorum hamd olsn hareketlerini ama yumuşak yumuşak hani🙂neyse cnm canımı çıkartmaz heralde bu gerilme acısına falan benziyodur dimi??
İNŞ hayırlısıyla ıstedıgınız bır saglık ocagı cıkar cannımmm
inşallah cnm hayırlısı artık.Ya da hayırlı bi şeklde uzmanlğı kazansn da o zaman da saati belli olur.Ya varya çocuklarımın doktor olmalarını istemez hale geldm ..6 yıl oku,snra yne ders çalış yne çalış yne çalş ohoooooo daha bunun akademisyenliği var.ALLAHIm skıntı bastı yaw🙂

valla benim gurbetligim icinizdekilerden en zoru gitsen gidlmiyor kimse de istededigi zaman gelemiyor malum vize ve ucak biletinin maliyeti baya bi bel bukuyor. ama cok sukur annem geliyor. sali burda olcak bakalim allah kimseyi gurbette birakmasin cnm herkesi kavustursun ailesine 🙂)

olusnya ne yapıcaksın esın yukselmeye bakıyorsa demekkı gercekten ısını cok sevıyor

cnm bnm hiç korkma yani kürtaj snrası canın acıyo hele ki o sancı varya ALLAH ağlaya ağlaya bitmiştim ben doğum yapmş olsam en azından bebeğim yanmda olurdu dye hayıflanıp ağlıyodum🙁ama inan bana kürtajdan snra bebeği en çok ben istedim eşimde istedi ama ben daha çok.Hamd olsn 1 ay adet gördm MEVLAM gönderdi oğlumu.Darısı sana ve bütün bekleyenlere yeter ki hayırlısı olsn inşallah

bende hala cok ıstıyor yanı ıstememden bırsey kaybolmadı sadece esıme oyle dedım ne dıyecegını merak ettım senın kı nasıl olmustu ;(

valla sonralardan olma bi kiz kardesim var benim. iyi ki de olmus su an 10 yasinda ben lisedeydim o dogdugunda. dogal olarak biliyorum. tekmelere gelince o kadar yumusak olmuyor cnm. nefesin kesiliyor kimi zaman bazen bagiriyordum ben acisindan 🙂)