Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

bende hala cok ıstıyor yanı ıstememden bırsey kaybolmadı sadece esıme oyle dedım ne dıyecegını merak ettım senın kı nasıl olmustu ;(

anladm cnm.Ya 8 haftalıktı kontrole gittiğimde öğrendm kalbinn durdğnu.Ama bnm kahverengi lekelerim geliyodu ve her an yüreğim ağzımdaydı ve sanki hazırlıklıydm.

cnm senn yaş kaç?? 24,25 falansn sanırm🙂 yaa valla zaten korkuyodum iiice tırstım heee.Yok mu bunun daha yumuşak hali?? neyse o kadar acı hissetmeme daha çok var heralde önce yumuşak yumuşak gelsn bakalm 2 ay snra falan acıtr heralde o zamana kadar alışıırm.4.ay'ımızda'yız hamd olsn o kadar kuvvetli olmaz dimi??sende ben gibi zayıfsın heralde cnm birazda ondan olmştur.Ben hala 50 kiloyum ve düşünemiyorum...

sheker_shey sanırım memleketınden bayaga uzaktın dogru mu?
Ben Mersin'li yim cnm burda hiç kimsem yok🙁 sen nerelisin?

benimde kahverengı lekelenmem olmustu sonra malum dr 1 ay korun dedı korunsam mı karrarsızım bu arada kanam bı kesılıyor gıbı bı gelıyor kan pırtıcıklarıyla normal mı acaba kocaeli konyadayım ama
https://www.meleklermekani.com/dert-kosesi/198601-bayram-da-esim-aileme-gitmiyor.html
bunun ıcın sordum ;(

ssheker_shey
sen bılıyorsun nobetlı calısınca 1 gunu olmasa 2. gunu nobetcı oluyor veya dıger bayram nobetcı ıllakı oluyor ne yapıcam bılmıyorumm normalde gıdıyor ama bayramlarda sorun cıkartıyorrr

mumined'cm sen yne de 1 ay korun hem sen hemde rahim toparlasn kendini biraz.Gebelik haftan büyük değil miş ama rahim işlemden geçti nihayetinde.Pırtıcıklar öle büyük değilse normal kendi kendini temzliyo cnm sorun yok ama 1 ay bekle derim ben.Bizde bayramda burdayz muhtemelen 1.gün nöbetçi eşim🙁 2 ve 3 boş ama git gel baya yorgnluk olur o yzden evdeyz ve sanrım ben giderim nöbete yalnz kalmamk için

evet 26 yasindayim ben 🙂) senin yasin kac shekerim 🙂 bu arada o sert tekmeler son aylarda canim ozellike 7. 8. ayda oluyor. son ayda ise yeri daraldikca hareketleri daha azaliyor

OK CANIM onun ailesi bırazdaha yakın bızımkılere gore 4 saat faln o yuzden gıtmek ıstıyor bızım tarafı hıc bahsetmıyor onlarda erkek cocukları aılelerını yanlız bırakmaz mıs bayramlarda bız necıyız burda onu anlamıyorum

evet 26 yasindayim ben 🙂) senin yasin kac shekerim 🙂 bu arada o sert tekmeler son aylarda canim ozellike 7. 8. ayda oluyor. son ayda ise yeri daraldikca hareketleri daha azaliyor
neyse şimdi ben öle tatlı tatlı tekmeleri yiyim o zamn🙂 bende 25 yaşmdaym cnm valla kaç aydır konuşuyorz ama yeni tanışıyo gibiyiz🙂 ismim sevgi yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim .Sevdiğim arkadaşlarmdan birisin bu arada🙂
eşin nereli cnm? valla eşin biraz diktarö galiba ALLAH yardmcn olsn.Bizde genelde bizimkilere gidilir eşimn ailesi ankarada ben hatırlamam bayramlarda gittiğimi pek🙂 gerçi onlarda adana da ya da mersinde oluyolar kayınvalidemn ailesi mersin ve adana da çnkü