Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

konyalı bızımkı bıraz anacı bıraz degıl baya o bayramda gelıyorsunuz dımı der hemen onların yanında bızım oraya gıdecegımız konusulsun hemen masraf yapmayıın der oraya gıdınce masraf olmuyor bızım oraya gıdınce oluyor galıba kaynanam kerkese hutmetmeye calısıyor ondan onceden boylelerıne osmanlı kadını derlermıs

cnm bnm bana düşmez ama eşinle bu konuda hiç tartışmaya girme sonunda huzursuz olan sen olursun.Yani kadın erkek eşitliği diye birşey yok aslnda evlendikten snra erkekler her zaman 1 adım önde istesek de istemesek de.Çünkü sonnda yıkılan,ağlayan üzülen hep biz oluyorz.Sen yumuşak bi şekilde söle eğer hiç geçiş vermiyosa hiç aksilk çıkarma kurban bayramına da senn dediğin olsn öle ikna et ama sakın kavga çıkarma cnm benden sölemesi yne de sen bilirsin

bır ay once konyadaydık oradayken esıme bayramları hanı nobetlerıne gore ayarla bırı gebzeye bırı konyaya dıye yok paşamış ben bayramlarda gebzeye gıdem dıyor aılesının yanında erkek oglan olacakmıs acayıp bır geleneklerı var ama her sene olmazkı benım aılemde sordu gelecekmısın dıye ben zor dedım her sene gıtmemezlık olurmu bak senınkının takıntısı yok rahatsın benı anlamazsınn

cnm bizimkiler hemen hemn aynı şehirde oldkları için böle bi sıkıntım yok ama kayınvalidemler ankarada kalıcak olsalar eşimde ankaraya gitmemizi ister ve bende hayır diyemem yani.Kayınvalidemin kardeşleri adanada bizimkiler mersinde ve gittiğimz zaman eşit davranmaya çalışlıyorz.Bnm demek isteidğim huzursuzlk çıkmasın yani eşini senden ii kimse tanımaz ona göre davranıcaksn.Herkesin huyu suyu farklıdır ve direttiği illa ki bişiler vardır.Damara göre şerbet vermezsen işin iş olur bu bnm görüşüm valla cnm

hosbulduk tatlım nasılsın oglusun ne yapıo

napsn teyzesi arada böle bi hareket ediyo hissettiriyo anneciğine.Yalnzlğıma refakat etti bugn oğlşum🙂 ya çok enteresan onunla konşunca bana tepki veriyo sanki yaaa.ALLAHIm herkese nasip etsn inşallah
yanlış anlama benım durumumda olmadıgın ıcın dedım anlamazsın dıye
cnm yok yanlş anlamadm elbette ama bende fikir verip yardmcı olmaya çalışıyorum