kız ne yapoım ben boyle seye gelemıyorum bı keresınde bı hasta oldum 3 gun evde ac kaldım yataktan cıkamadım yanıma bıle ugramadılar ve esım bunları bıle bıle aynı seyı yapıo ılk dogumun oldu yanıma bıle gelmedıler artık kaldıramıyoırum ılkı annemlere gıtmıstım orda oldu bu olay sımdı bna ıste anneblkerın merdıven vardı yaa ıste soyle gıttın yaa ulan burdada zırt pırt bı yere davet edılıyor gıtmesem surat bını bın para bır daha annemlerın merdıvenı bahane etsınler dırek soyleyecem bu ne yaaa valla aynı yerden oturmaktan nefret ettım yaaa allahım bısey cıkarsada surdan bı tasınsam hayırlısıyla valla artık yatıp kalkıp bunn duasını yapıtyorum yaa
slm kızlar naslsnz??Kandilinz ve cum'a nız mübarek olsn.İlk bebişmz gelmiş hamd olsn.Hurişim ALLAH analı babalı büyütsn MEVLAM size bağışlasn sağlıklı,hayırlı ve İMANLI bi bebek olsn inşallah..Ya ben çarşamba günü zehirlendim sabah fenalaştm apar topar acil'e götrdü arkadaş saolsn eşimde nöbetçiydi ya yalnzlık o kadar kötü ki ve kimsesizlk🙁🙁🙁 o halimi dşnmek bile istemiyorum.Ah dedim ahh uzaklık gurbet ne zor kimsenn olmaması ne zor..Nyse ki 2 serum toparladı beni
cok sınırlıyım bırıne patlamak uzereyım dun geceden berı bazen eşimi tanıyamıyoru mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kız ne yapoım ben boyle seye gelemıyorum bı keresınde bı hasta oldum 3 gun evde ac kaldım yataktan cıkamadım yanıma bıle ugramadılar ve esım bunları bıle bıle aynı seyı yapıo ılk dogumun oldu yanıma bıle gelmedıler artık kaldıramıyoırum ılkı annemlere gıtmıstım orda oldu bu olay sımdı bna ıste anneblkerın merdıven vardı yaa ıste soyle gıttın yaa ulan burdada zırt pırt bı yere davet edılıyor gıtmesem surat bını bın para bır daha annemlerın merdıvenı bahane etsınler dırek soyleyecem bu ne yaaa valla aynı yerden oturmaktan nefret ettım yaaa allahım bısey cıkarsada surdan bı tasınsam hayırlısıyla valla artık yatıp kalkıp bunn duasını yapıtyorum yaa
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım çok yakında olmaları senin için dezavantaj. buda senin imtihanın olsa gerek meleğim.. ama lütfenn üzme kendinii... şu mubarek gunde inşallah duaların kabul olur ve feraha erersin... inankii seni cok iyi anlıyorum benimkiler bana 390km uzaktalar amaa telefon bile yetiyor yeri geldimikii seni düşünmek istemiyorum .. ama bebeğini düşün oda sen üzüldükce içinde üzülüyor tatlım....kız ne yapoım ben boyle seye gelemıyorum bı keresınde bı hasta oldum 3 gun evde ac kaldım yataktan cıkamadım yanıma bıle ugramadılar ve esım bunları bıle bıle aynı seyı yapıo ılk dogumun oldu yanıma bıle gelmedıler artık kaldıramıyoırum ılkı annemlere gıtmıstım orda oldu bu olay sımdı bna ıste anneblkerın merdıven vardı yaa ıste soyle gıttın yaa ulan burdada zırt pırt bı yere davet edılıyor gıtmesem surat bını bın para bır daha annemlerın merdıvenı bahane etsınler dırek soyleyecem bu ne yaaa valla aynı yerden oturmaktan nefret ettım yaaa allahım bısey cıkarsada surdan bı tasınsam hayırlısıyla valla artık yatıp kalkıp bunn duasını yapıtyorum yaa
En kısa zamanda sanada nasip etsin mevlam... İnşallah su mubarek gunde dualarımız kabul olur ve sende bu ayki hamişler listesinde olursun.. Rabbim buyuk herseye kadirr...Şu anda 7 üyemiz bu konuya göz atıyor. (6 kayıtlı üye ve 1 misafir.)
hamişler arasında kaldım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?