denizzzzz her kızmızıyı gördüğümde sneınle aynı duyguları hıssedıyorum ama rabbim büyük diyorum herseferınde bu mübarek gecenın hurmetıne inş bidahakı adetın 9 ay sonra olur
Kızlar birşey sorucam.Benim dün 6 haftam bitti.Dün gece yüz üstü yatmışım.Gece bir kalktım kasıklarım inanılmaz ağrıyor.Gün içinde de bel ve kasık ağrısı zaman zaman oluyor.Sizde de oldu mu?Ben tedirgin oluyorum.Bide gün geceki ağrının yüzüstü yatmakla ilgisi var mdıdr?
canım senin de iznin 9 gün olsa iyi olurdu tabi ama npcan? hamişken de çalışmak zordur dikkat et kendine kolay gelsin. kendine ve bebeğine iyi bak.Sanırım herkes ev hanımı burda, kimse benim derdimi paylaşmadı 🙁(
canımm facede de yazdım ya maşallah çok güzel Allah sağlıkla giydirsin. doğumdan hemen sonra leke ihtimaline karşı çok iyiylerden giydirme temizlenince daha cicilerini giydirirsn.Sizlerlede paylaşmak istedim buda benim meleğimin bir nolu hastane çıkışı... 😉 ♥ üzerine tıklarsanız resim büyür... Birde bişey danışmak istiyorum burda bir arkadas bana en sevdiğin değilde az sevdiğin takımı(hastanecıkısı) ilk olarak giydir cunku bazen bazı kullanılan maddeler özelliklede göbek bagına; kıyafetlerden cıkmıyormus lekesi.. Bu konuda fikri olan varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 5463
sağol canım senin de mübarek olsun. ah kuzum yaa dikkat et kendine, çok geçmş olsun yalnızlık zordur tabi allah yardımcın olsun.slm kızlar naslsnz??Kandilinz ve cum'a nız mübarek olsn.İlk bebişmz gelmiş hamd olsn.Hurişim ALLAH analı babalı büyütsn MEVLAM size bağışlasn sağlıklı,hayırlı ve İMANLI bi bebek olsn inşallah..Ya ben çarşamba günü zehirlendim sabah fenalaştm apar topar acil'e götrdü arkadaş saolsn eşimde nöbetçiydi ya yalnzlık o kadar kötü ki ve kimsesizlk🙁🙁🙁 o halimi dşnmek bile istemiyorum.Ah dedim ahh uzaklık gurbet ne zor kimsenn olmaması ne zor..Nyse ki 2 serum toparladı beni
canım öncelikle çok takmaya değmez çünkü hamileyiz bebeğini düşün. benim eşimin de hassas yönünü bilir bazen çok iyi kullanırlar. biraz da iş eşte bitiyor ama sen de çok üstünde durma, gitmek istiyorsan git eşinle konuş güzelce hamilesin anlayacaktır seni.hııı bende 1.5 yada 2 gunde tuketıyom sutu cnm fazla bekletmıssın cnm benım yaa ....aman ne olcak ıste annesı kardeslerı kız bılerek mı yapıyorlar yoksa o gune mı denk gelıo anlamadım bızımkı ne zmn maas alsa kesın bırınden bırı hasta oluyor hep takıp ettım benımkı maas alsın zırt bırı bayılır yok bırı duser o olur bu olur hemen benımkını cagırırlar bılal gel hast gotur bızıbılal odesın masrafları dun bende soylendım dondu arkasını uyudu sınır oldum gece 3 e kadar uyuamadım sınırımden don allah don bugunde mısafırlıge gıdecegız arasdım gıdecekmıyız dıye evet dedı bende amannn dedım hanı merdıven cıkmsa faln korkutuyor benı sende gelme demez mı bana sok oldum dort gozle gelmesını beklıyorum gelsede bıraz kavga etsem dıye msj atıyom sınırımden delı oluyorum
ah valla inan aynılar yaa, ben sezeryan oldum kaynanam bir kap yemek getirmedi hep anneciğim baktı bana Allah razı olsun. daha bu ramazanda kaynanam hamile olmama rağmen demez mi geçen ramazan iftara çağırmadınız bizi bu yüzden 2 kere çağıracaksınız diye.. ay ne diyeceğimi bilemedim mecbur muyum yaa? kendisi hiç çağırmaz çok rahat kadındır. ben de 1 kez çağırdım zaten🙂o yüzden böyle kabul ediyorum artık eşim için npyım o da biliyor onları, anlıyor beni sağolsun. o yüzden herkes herkesi biliyor takmayın boşverin bebekleri düşünün.aman bunların hepsi aynı kılar ya erkek milleti deilmi sanki kendi aileleri kraliyet ailesi bi kıymet bi kıymet . benimkide aynı bütün maaş onlara gider yeğenine kıyafetmi alıncak gel oğlum işmi var gel oğlum borç var gel oğlum hep aynı . kendi evine gelince bu kadar umursamaz ama öfff bak canım sıkıldı yine bide onunkilere gitmeyince savat surat gidincede sahte sahte aman gelinizmiz çok seviyoruz falan diye numara yaparlar. bir aydır yatıyorum yemek yapamadım gelipte bi kap yemek getirmedi ama sorsan çok iyi kaynana =((( sevmiyorum kimseyi
canım bu ağrılar normal endişelenme, ama yan yatmaya çalış sen yine de. geçmş olsun.Kızlar birşey sorucam.Benim dün 6 haftam bitti.Dün gece yüz üstü yatmışım.Gece bir kalktım kasıklarım inanılmaz ağrıyor.Gün içinde de bel ve kasık ağrısı zaman zaman oluyor.Sizde de oldu mu?Ben tedirgin oluyorum.Bide gün geceki ağrının yüzüstü yatmakla ilgisi var mdıdr?
canım benim sağol sana da iyi bayramlar, ben de çok severim çikolata falan zaten🙂 kendine ve bebeğine iyi bak grşmek üzere...Arkadaşlar hepinizi iyi tatiller, iyi bayramlar. Biz resmi tatile gireceğimizden bayram boyunca siteye giremeyeceğim. Hepinizi Allaha emanet ediyorum. İnşallah döndüğümde iyi haberlerinizi alırım. Bu arada hamiş arkadaşlar bayramda şeker çukalata yemelisiniz bence kendiniz için değil tabi yiyenlerim için. Sonuçta bayram önce çocuklara.
canım yaaa çok geçmiş olsun tatlım kendine dikkat et tatlımm.inşallah bu güzel hepimizin duaları kabul olurBu arada bebek bekleyen bütün adaylarmıza bol bol dua ediyorum MEVLAMDAN istiyorum sizin için hayırlı bi bebiş.RABBİM dualarımızı kabul etsn.Rabbim biz hamişlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsn hastalık göstermesin meleklerimzle bizlere,bebek bekleyenlere de müjdeli haberler nasip etsn inşallah
ayyy yarabbim bunlar çokkk tatlımmmm.meleginin saglık içini doldurur için inşallah.bizlerde tadarız inşallah bu güzel duygularıSizlerlede paylaşmak istedim buda benim meleğimin bir nolu hastane çıkışı... 😉 ♥ üzerine tıklarsanız resim büyür... Birde bişey danışmak istiyorum burda bir arkadas bana en sevdiğin değilde az sevdiğin takımı(hastanecıkısı) ilk olarak giydir cunku bazen bazı kullanılan maddeler özelliklede göbek bagına; kıyafetlerden cıkmıyormus lekesi.. Bu konuda fikri olan varmı ?
Ekli dosyayı görüntüle 5463
tebrik ederim tatlım seni rabbim bebegini tutundurur inşallahallahıma şükür yenidenn HAMİLEYİMM....ne olur bebeğim bu sefer tutun annene🙁(( bugün kan testi yaptırdım pozitif çıktı yarın da iğnelerimi almak için hemen doktora gidicem...kızlar ne olur dua edin bu sefer ki düşmesin...allah isteyen herkesede nasip etsin inşallah..
canım bende sen gibi çok üzülmüştüm bi haftaya kadar.zaman her şeyin ilacı oluyor tatlım sabret etmekden baska çaremiz yokoff ya yine kırmızı kart gördüm olmuyo işte olmuyo napalım.kısmet değil yine bu aayda boşa gitti arkadaşlar,umutlanıp sonraada adet olmak çok kötü ya,üzülmeyeyim diyorum ama elimde değil şuan yazarken bile tutamıyorum kendimi ne yapıcam ben ya nasıl silecem kafamdan çok kafaya takıyorum valla çok psikojim bozuluyor.allahım yalvarıyorum sana ya rabbim şu ramazan ayının yüzü suyu hürmetine benim ve benim gibi bebek isteyen herkezin dualarını kabul eyle yaa rabbim aminnnnnnn.(benide 21 eylül die ekleyebilirsin tunacım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?