canım lütfen kendini yalnız hissetme, ben günü gelen herkesi merak ediyorum inş gelmiştir bebişin..kimse ne olduğumu sormasa da ben yine de yazayım bari. henüz daha bişey yok.
mrb tatlım sen yine de kendini çok özletme, yaa ben de elçinsuyu merak ediyorum nptı ki??merhaba arkadaşlar..
ben artık eskisi gibi giremiyorum siteye,girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum bir türlü..
ya bizim bir elçin&su arkadaşımız vardı.. ne oldu acaba,nasıl ki?
melodi_can hayatım bence hemen kan testi yaptır ..yeğenimizi sewelim artık dimi😀
dileklerin için sağol canım, ben bu aydan umutluyum bakalım, biz de pazar başlıyoruz çalışmalara, perş de doktoraGünaydın melekler bugünkü haberleri merak ediyorum melodi-cn en çokda seni hadi sen bari güzel bir haber ver diğer meleklerde arkandan gelsinler küçük mavişim inşallah gelmez kırmızın artık heveslenmeye ve heveslendirmeye korkar oldum hadi artık biriniz kırın şu şeytanın bacağını 🙂tunacım testlerinin iyi çıkmasına sevindim aynı şeyleri yaşamış oluyoruz gerisi şansa ve allahıma kalıyor artık nezaman kısmetse 🙂ben bugün akşama kadar giremem anneme gidiyorum ama gelince bakıcam inşallah güzel haberler alırım 🙂 hepinizi öpüyorum byyyyyyy 🙂güle güle
duan için Allah razı olsun canım tşkler, hadi inş hamişsindir..ah canım yaa ben de babamı kanserden kaybettim, torununu göremedi maalesef, Allahım seninkine şifa versin, inş bebek haberi onu biran önce iyileştirir.. Allah gönlüne göre versin..pazartesiye kadar bekleyip test yapıcam eşim istemiyor daha erken kasıklarım ağrıyor çok ve göğüslerim şiş ve gazım var ve ayrıca akıntım geçen hafta baya akıntım vardı ama şuan baya az galiba regl olmıcam ve burda haykırıcam hamileyimmmmm diyee NAMAZDA HEPİNİZ İÇİN DUA ETTİM AMA UZUN ZAMANDIR BEBEK BEKLEYENLERİN MÜJDELİ HABERLERİ EN KISA ZAMANDA VERMELERİ İÇİN BEN 9 AYLIK EVLİYİM BU BEBEK BENM İÇİN ÖNEMLİ ÇÜNKÜ GÜZELLK UZMANIYIM VE EŞİMİN DOĞU GÖREVİ NEDENİYLE ARDAHANDAYIZ BURDAN SONRADA ÇALŞMAK İSTEDİĞİM İÇİN VE DAHA ÖNEMLİSİ BABAM KANSER HASTASI VE BUNUN GİBİ BİR ÇOK HASTALIĞI VAR O DA TORUN İSTEDİĞİ İÇİN İSTİYORUM İNŞ ALLAHM BANA YARDIM EDERDE BEBEĞİMİN OLUCAĞINI AİLEM VE EŞİMLE PAYLAŞIRIM.... 🙁 ÇOK KONUŞTUM BAŞINIZI ŞİŞİRDİM GALİBA AMA SANIRIM BU ARALAR DUYGUSALIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?