Hakknda hayırlısı neyse o olsn cnm vardır muhakkak bir hayır.Mevlam bilir herşeyi nihayetnde ol derse olur beklemek ve sabır etmek gerekiyo demek ki.En hayrlı zamanda gelsn meleğin inşallahcanlarım benim adet oldum malesef perşembe günü rahim filmi çektiriyorum sonra iğneler felan herneyse benim yeni sat 15 ekim
fıstıklar bende dün akşam regl oldum bu ayda yok bişeycik.gelecek ay çabuk gelsin yaaaa🙂 13 ekim yeni regl tarihim değiştirirseniz sevinirim🙂 aslında düşündümde ben 13 ekimdede regl olayım ekimde özel birgün yok anlamlı olmaz şimdi bebek falan🙂 kasımda olmayım ben en iyisi doğumgünüm çünkü 17si hediye olsun kendi kendime🙂 (çaktırmayın istemiyo ayağına yatıyorum nedesek tersi oluyada maşşallah,aramızadaaaaa🙂 )mucukklarrrrr
Hayırlı cum'a lar meleklerimmmm.Yanmda olan sıkıntıma cevap veren dua eden herkesten ALLAH razı olsn...Rabbim sıkıntı göstermesin sizlere inşallah.Ya bnm hamilelik gittikçe duygusallaşıyorum artık herşey zoruma gidiyo önceden kaldrdğmı şimdi kaldıramıyorum ne bilim işte böle geçiyo..Dayanamayacak gibi oluyorum bende sizinle paylaşıyorum burda🙂aklma gelmişken söleyim ki daha önce sölemiştim yazmştm ama gene yazacam cuma yüzü suyu hürmetine.Bebek isteyenler 707 kere YA
VARİS çeksin arkadaşlar TV'DE bi hoca sölemişti sizin için dinlemiştim bende...Ya bu arada bişe daha yazıcaktm unuttum bakböle de unutkanlaştm işte ALLAH ALLAH.Nese aklma gelir heralde yazarm🙂🙂anacm hemencecik unutulur mu böle yaaa
Lalecim siteye yeni girebildim. Bebiş iyi canım arada bir masanın altından kımıldadığını hissediyorum.Annesine ben buradayım unutma diyor herhalde. Off akşama kadar sandalyenin üzerinde oturmak çok rahatsız ediyor beni..Bu arada bugün benim doğum günüm. Aslında insanlara doğum günlerinde tatil olsa işe gitmeseler ne güzel olurr.
Lalecim bebeğinin cinsiyetini öğrenmene az kaldı galiba.. Valla çok merak ediyorum. Hamileliğin en güzel yanlarından biri bu bence merak etmek..
slm kızlar sayfaları okumadan yazıyım dedim maşallah 10 syf yazmışsınız bile🙂 ay bizim şükür dün oda takımımız geldi, onu yerleştirmekle meşguldüm zevkli ama yorucu oldu o yüzden hiç giremedim. hepinizi öpüyorum şimdi neler yazdınız bakalım okuyayım..
laloşmm haklsn bebeğimden dah değerli değil ama işte gebelik duygusallğı🙂 sallarm da duvara da vuramam ki oğlumn canı acır snra teyzesiii.Ya senn kızınn mı olucak acaba ?? gittin mi test içn doktora gelşimleeri aktarmanı bekliyorzDefnecim sana üzülme demiyorum, zaten rahatsın gördüğüm kadarı ile, bu rahatlığın sana bebeğini getirecek bak görürsün.. 🙂
Fıstığım neye bunaldın bu kadar bilmiyorum ama şu an bebeğinden önemli hiç bişi yok herşeyi salla salaaaaaaaaaaaa vur duvaraaaaaaaaaaaaaaaaaa
Yaa bende artık bi kıpırtıları hissetsem, ama parmağımla karnıma biraz bastırınca kalp atışlarını hissediyorum, eşime de dinletiyorum 🙂
Valla şu oturma hikayesi evet mahvediyor, evde olup hamile olanlar ne kadar şanslılar eminim biliyorlardır... Benim işimde sürekli masa başı ve pc başında işte gün içinde ancak öğlen saatinde ve akşam 16,00 dan sonra biraz rahatlama oluyor, çıkıp koridorlarda biraz dolanıyorum, yoksa kasıklarım belim kopuyor valla...
Ayy evet az kaldı bakalım, sanırım bir dahaki gidişimizde artık söyleyebilir..
Güle güle iyi günlerde kullanmak nasip etsin Allah canım.. 🙂
laloşmm haklsn bebeğimden dah değerli değil ama işte gebelik duygusallğı🙂 sallarm da duvara da vuramam ki oğlumn canı acır snra teyzesiii.Ya senn kızınn mı olucak acaba ?? gittin mi test içn doktora gelşimleeri aktarmanı bekliyorz
Maaşalah cnm maaşallah RABBİM sıkınıtısını göstermesin sağlıklı olsn inşallah.Daha neler yapıcak gör de baK.Seni gıdıklıycak ahanda oğlum gıdklıyo mesela,:nazartekmeler atıcak konuşucaksn vurucak🙂🙂Bizde bugün dr.daydık, bizim ki el çırpmaya başlamış güle güle bayıldım 🙂 dr amcamız parmaklarımızı saydı tam 5 er tane dizilmişler mini mini, ayaklarımız olması gerektiği normal durumunda, ağzını açıp kapatıp duruyor, bide ense kalınığı ölçmek için profile dönmesini bekledim ama bizimki ya yüzünü döndü yada sırtını,dr amcamız biraz dürtükledi de sonunda döndü, ense kalınğımızda iyi çıktı Allahaşükür, ikiliüçlü testleri yapmıcak, ekim ayının 8-12 arasında amniyosenteze karar verdik, dr.umuza güveniyoruz, Allahında yardımıyla inşallah bişicik olmayacak ben inanıyorum...
Ultrason resimlerinden bir tanesi öyle hoşki bir gösterebilsem size, göslerini sanki kocaman kocaman açmış gülümseyerek bize bakıyor kuzucum yaaa 😀
Maaşalah cnm maaşallah RABBİM sıkınıtısını göstermesin sağlıklı olsn inşallah.Daha neler yapıcak gör de baK.Seni gıdıklıycak ahanda oğlum gıdklıyo mesela,:nazartekmeler atıcak konuşucaksn vurucak🙂🙂dışardan görünüyo hamd olsn bnm oğlanın tekmeleri geçen haftdan beri.Babamzda izliyo oğluşunun vuruşlarını . Hissetmek için elini koyuyo daha mutlu oluyo.Mevlam bizlere bağışlasn evlatlarımızı zaman geçtikçe oğluma dha da aşık oluyorum sende öle olucaksn.RABBİMMMM güzel ALLAHIM isteyn herkese nasip etsn bekletmesn bu duyguyu herkese tattırsn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?