Sorun değil tatlm burdan da anlaşabilirz 🙂hadi hayırlısı bakalm hislerim kuvvetlidir genelde çıakr ama bazende sapar işte.Evet teyzesi yaaa oğlum bugün yüreğimi ağzıma getirdi inan yağlarım eridi( sanki çok yağım var da) hareketleri kuvvetli maaşallah ama bugn hareket edene kadar bitirdi beni anam hiç oynamadı kıs deli oldm.Kocam da nöbette delirdi.Neyse ben yemek falan yiynce yerine geldi hamd olsn RABBİME.Bende kocca bi ohhh çektim.Hissedersn cnm ben 12.haftada falan ufak ufak hissediyodum ama vuruşlarını değil tabi balık gibi yüzüyodu sanki 17,18 de de vuruşlarını hissetmeye başladım 19 20 de de baya hareketlendi junıorum🙂dışardan görünyo hamd olsnshekerm özelden attığın msj cvp yazamadım canım yaa bende burdan yazym bari dedim sölemesi ayıp ben hala özelden msj atmayı flan beceremiyorm tam sana cvp yazcm derken msj kayboldu ama nası oldu bende anlamadım biz iyiyiz teyzesi hamdolsun tahminin doğru çıktı paşam gelio benmde bide hareketlerini hissedebilsem tam olcak inş meleğinde bugün seni korkutmuş annesi napsın uyuya kalmış çocuk bi gün önceki tekmelerden yormuş olcak Rabbbim evlatlarımızın acısını göstermesin inş canım
annelik bu olsa gerek şimdi bukadar üstüne titriyorz bende bişe üzülüp ağlayınca flan hemen aklıma geliyo meleğimde şimdi üzülür belki die mutlu olmaya çalışıyorm bide doğunca nolcak bilmiyorm hayatımızın merkezinde olcaklar kuzularımız valla ne yalan sölym imrendim canım size anne baba oturup bebiş seyrediyonz Maşaallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşSorun değil tatlm burdan da anlaşabilirz 🙂hadi hayırlısı bakalm hislerim kuvvetlidir genelde çıakr ama bazende sapar işte.Evet teyzesi yaaa oğlum bugün yüreğimi ağzıma getirdi inan yağlarım eridi( sanki çok yağım var da) hareketleri kuvvetli maaşallah ama bugn hareket edene kadar bitirdi beni anam hiç oynamadı kıs deli oldm.Kocam da nöbette delirdi.Neyse ben yemek falan yiynce yerine geldi hamd olsn RABBİME.Bende kocca bi ohhh çektim.Hissedersn cnm ben 12.haftada falan ufak ufak hissediyodum ama vuruşlarını değil tabi balık gibi yüzüyodu sanki 17,18 de de vuruşlarını hissetmeye başladım 19 20 de de baya hareketlendi junıorum🙂dışardan görünyo hamd olsnbabamzda elini koyuyo o da bakıyo.Hissedersn az kaldı sabret ama bnm gibi de evhamlı olma emi kafayı yersn valla .ALLAHIM evlatlarımızı bağışlasn tatlm
kıs az kaldı hiç imrenme sende izlycen kocişi alıp yanına🙂🙂uykundan uyanıcaksn heyecanla,bazen uyutmayacak sıpa seni🙂bunlarn hepsi çok güzel ALLAHIM isteyn herkese yaşatsn.Sende görüceksn balım.Benm bi avantajm da zayıf bi anne olmam cnm o yüzden bazı şeyleri daha erken hissettim.Kilolu anneler daha geç hissediyolarmş öle yazıyo🙂sende zayıfsan bnm gibi tamamdır.Karnnda kocaman olur erkenden,tekmlerini falan da erken hissedersnannelik bu olsa gerek şimdi bukadar üstüne titriyorz bende bişe üzülüp ağlayınca flan hemen aklıma geliyo meleğimde şimdi üzülür belki die mutlu olmaya çalışıyorm bide doğunca nolcak bilmiyorm hayatımızın merkezinde olcaklar kuzularımız valla ne yalan sölym imrendim canım size anne baba oturup bebiş seyrediyonz Maşaallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?