zorunlu olmadığını biliyorum canım ablam iki çocuğunada yaptırmadı..günaydın kızlar hiç bebeğine zeka testi yaptıran varmı acaba doktorum dedi haftaya gel bebeğine zeka testi yapalım dede bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi acaba bide zorunlumu
Yok tatlım bulantım hiç olmadı çok kilo aldım ondan dolayı... Benim düşük riskim oldu, biraz da stres vs hep dinlenme modundaydım keyfim kaçtı ama şükür şimdi tehlike geçti, kilomu kontrol altına almaya çalışıyorum... Maşallah senin de haberlerini okudum... Umarım herşey yolunda gider sonuna kadar da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙂Canım benim içime hep erkek doğdu en başından beri, tabiki istediğimden değil de öylesine his işte... Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin önemli olan o canım, artı ben son ultrasona pipi ye benzer bişi gördümdr bişi demedi ama ben gördüm
Evet canım valla hiç içime sinmiyordu, zaten şimdilik riskte yok gibi, bakalım testlerimizi bir yaptıralım inşallah iyi çıkar sonuçlarmız 🙂
Evet kesinlikle öyle, kararımı verdim 🙂
Canım yaaa hala bitmedimi bulantıların, bende kaç gündür aklımdasın nerelerde acep ötü bişi olmasın diyordum, Allaha şükür iyiymişsiniz en azından, bulantılar eninde sonunda geçecek elbete, demek seninde erkek canım yaa bu aralar hep erkek oluyor bebekler bakalım bizimki ne olacak bilmem daha dr umuz hiç bişi demedi 🙂
ay sağol canım, merak etmeyin ben yine bebeği uyutup girerim inş, yoksa içim rahat etmez🙂Valla bu işi senden iyi yapacak kimse yok, sen doğum yapınca napıcaz bilmiyorum hiç bilmiyorum 🙂
canım inş daha iyisindir özletiyorsun kendini, dikkat et çok iş yapma. Allah şifa versin tatlım.a
çok sevindimmm cnm ama bunlar ara ara olucak sakın endişe etme sadece 1 kaç gün üst üste harekette durdunluk olursa doktora gitmende fayda var cnm bebişlerimiz karınlarımızda çok iyiler merak etme rahatları süperr 🙂) bu arada yazmışsın yeni gördüm çok teşekkür ederim cnm göbüş evet büyüdü ama dediğin gibi nazara geldim galiba bile belimi incittim kımıldayamıyorum 1 haftadır çekiyorum bu acıyı 🙁( hergün ovuyor eşim umarım hemen gecerrr öptüm kuzum
günler çabuk geçiyor değil mi canım? maşallah testinin iyi geçmesine çok sevindim, kızın da büyümüş🙂 Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..tabi canım bizimkinin cinsiyeti belli olalı çok oldu benimde kızım olacak inşallah. benimde son 15 haftam kaldı inşallah. dün gördüm teyzesi kızımı şeker yüklemesi testi mi neyse onu yaptırdık iyi çıktı şükür. bizim fıstık 750 gr olmuş doktor teyzesi hersey yolunda dedi şükür..
ayyyy ben cok kotu grıp olcam herhalde ayyyyyyyy
ay kızlar geçmş olsunn havalar soğumaya başladı valla dikkat edin, eskişehirde gece acayip yağmur vardı, bol vitamin alın, dinlenin.Al benden birtane daha.Ben 3 gündür yatıyorum.Bal ve limon içiyorum hep.Biraz kendime geldim.Aman dikkat et kendine ilaç alamıyoruz malummm. 😀
günaydın kızlar hiç bebeğine zeka testi yaptıran varmı acaba doktorum dedi haftaya gel bebeğine zeka testi yapalım dede bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi acaba bide zorunlumu
Yok tatlım bulantım hiç olmadı çok kilo aldım ondan dolayı... Benim düşük riskim oldu, biraz da stres vs hep dinlenme modundaydım keyfim kaçtı ama şükür şimdi tehlike geçti, kilomu kontrol altına almaya çalışıyorum... Maşallah senin de haberlerini okudum... Umarım herşey yolunda gider sonuna kadar da sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙂
herkese kocaman günaydınnn, güzel haberlerle dolu bir gün olsun inş🙂)
ay sağol canım, merak etmeyin ben yine bebeği uyutup girerim inş, yoksa içim rahat etmez🙂
canım inş daha iyisindir özletiyorsun kendini, dikkat et çok iş yapma. Allah şifa versin tatlım.
günler çabuk geçiyor değil mi canım? maşallah testinin iyi geçmesine çok sevindim, kızın da büyümüş🙂 Allah kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..
ay kızlar geçmş olsunn havalar soğumaya başladı valla dikkat edin, eskişehirde gece acayip yağmur vardı, bol vitamin alın, dinlenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?