aslında kür olarak değil de kuru incir günde 2,3 tane yemek de çok faydalı.. gerçekten yumurtayı geliştiriyo.. kendimden biliyorum..
o preesed için iyi şeyler yazılıyo ama benim bi arkadaşım da kullandı ve sonuç alamadı..
ben eğer denemediysen,ovulasyon testi ile yumurtlamanı takip etmeni öneririm..
ve istersen anlatırım da canım..
bu şekilde gün kaçırma gibi bir olasılık olmuyo ve günaşırı rutininden de kurtulmuş oluyosun..
canım ovülasyonuda denedim onu tam iyi yapamadım ama bu tükürükle ovülasyon varya mercekli ondan aldım işe yarıyor gün kaçırmıyoz ama bebe gelmii gelcek inşallah teşekkürler öneri için seninde gelir meleğin ve burada çifte bayram yaparız inşallahhhh 😀 görüşürüzzzzzzztamam canım,iyi uykular tatlı rüyalar sana..🙂
sende allaha emanet ol..
canım ovülasyonuda denedim onu tam iyi yapamadım ama bu tükürükle ovülasyon varya mercekli ondan aldım işe yarıyor gün kaçırmıyoz ama bebe gelmii gelcek inşallah teşekkürler öneri için seninde gelir meleğin ve burada çifte bayram yaparız inşallahhhh 😀 görüşürüzzzzzzz
evet canım ayırmak çok zornuş en garantisi reglin gecikmesi seninde çok az kalmış gelmez inşallah🙂sağol tunacım,hayırlısıyla inşallahhh...
belirtilere çok takılmıyorum ben,takılsaydım 4 aydır zaten gebe olmam gerekirdi çünkü
ama mesela ateşimi az önce ölçtüm,37 dereceydi.. zaten yanıyorum..
kasıklarımda da gerginlik var ya,hiç anlamadım..
göğüslerim zaten bomba oldular..
ama adet belirtilerine o kadar benziyo ki,ayırmak zor dimi..
tatlım benim öyle herşeye çok dikkatetme kafan bulanıyo p.tesi çoook güzel sonuçlar alıcan inş. meraketme🙂ayy ne bılım tunacım ole kokuyorum kı bazen wc ye gıtmek ıstemıyorum gercekten neyse pazartesı gıdecem ıns ıı haberlerle donecem cnm benım cok saoll
canım pek bilgim yok ama bilgisi olan arkadaşlarım hep diyoya rahim genişliyo diye onu tutan bağlarda geriliyo haliyle sadece onunla alakalıdır bencekızlar ya bişey sorcam yemek yedim ve sol tarafımdan bir noktada ağrı var ve orta şiddetli bide dokununca baya sert bilgisi olan varmı acaba
canım benim ya rahim filmi hiç çektirmedinmi sen.3 senedir istiyormuşsunuz bak hiçbirşeyin yok demek için herşeye bakılması lazım öncelikle keşke 1.senenin sonunda baksalardı hem kafan rahatlardı hemde olası bir sorun vardıysa çaresine çoktan bakılmış olurdu.inşallah ondada sonuçların temiz çıkar ve en kısa zamanda bebeğin düşer göbüşüne🙂canım olur okadar çok kişi varki 40 yaş korkutmasın asla benim 3 yıla yakındır bebe istiyoz olmuyo 🙁 sorun yok diyorlar ama işte adet olunca rahim filmine gidicem inş. seninde ikinci gelecek bak bu gün ne öğrendim yengem var benim 44 yaşında 3 aylıkkene öğrenmiş şimdi 8 aylık hamişmiş ve kızı olcak diğer kızıda yeni evlendi oğluda askerde Allahım ol dedimi oluyor onlar farkına varmamışlar 😀
günaydın fıstık evet yaaa sabahları çok soğuk oluyo insan negiyceğini bilemiyo valla.işe küçük bi valizle gelmek lazım bisüregünaydnnnnn günaydnn kızlaaaaar🙂anammm hava ne ka soğuk ne ka soğuk böle yaaaa kombiler yanmaya başlıycak sanırsam 15 güne.
günaydın canııım🙂 sana günler dahada aydındır artık iki tane canla güne başlıyosun negüzel🙂günaydın melişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?