sen harika gidiyorsun canım yaaaaaa ben bidaha 56 ya inermiyim diye düşünüyorum sen benim ilk hamileliğim gibisin ama bu başkaaaaaa 🙂rumuzun gibi çok şekersin allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini 🙂Teşekkür ederimmmmm cnmmm ablammmmmaalesef abla face yok bende eşimde istemiyo çünkü böle face falan🙂süper görünüyosn ALLAH esirgesinn🙂ya boşver fazla kiloları çok yakşmş bence🙂bende 23.haftamdaym 56 olmşum ama görünen sadece göbek ne göğüs,ne kalça na basen.Göbekten bide bebekten kilo alıyom ben heralde🙂
canım önemli olanda birbirinize olan sevgi ve sadakatiniz gönlünüz bir olunca aşamayacağınız engel yok bebişte gelir mutlu bir aile olursunuz sen hayata çok güzel bakıyorsun herşey gönlünce olsun 🙂 teşekkür ederim canım aslında birazda hamişlik psikolojisi işte vücut değişiyor hareketler kısıtlanıyor giydiklerini kendine yakıştıramıyorsun etraf aaaaaaaaa ne kadar tombikleşmişsin diyor haliylede sinirler kalkıyor ama sağolun sizlerle moral buldum çünkü burda hepimiz aynı dilden konuşuyoruz iyiki varsınız 🙂 ayrıca evet vücudun bebeğine hazırlanıyor çok yakında sende minişine kavuşacaksın buna eminim çünkü sen gerçekten çok tatlı birisin allahım gönlüne göre versin öptm seni 🙂inşallah sevdem hayırlı ve salıklı bir evlat nasip etsin Rabbim bana ve tüm isteyenlere sağol canım desteğin için
ayy mavişim ben daha eşime diyemeden geldi sarıldı ve dediki, ''senden önemli hiçbir şey yok benim için'' yani demeden anlamış canım kocişim onu çoook seviyorum 😀 evet umutla önümüzdeki ayı bekliyorum mavişim bunlar vücudumun bebeğim için hazırlandığının göstergeleri 😀 hayırlısıyla gelecek bebeğimiz :bebeğim: aaa sen kendini nasıl görüyosun ben çok tatlı ve bakımlı bir hamiş görüyorum tabi meleğinin masumiyetide annesinin yüzünde bence maaşallah süphanallah
Rabbim hayırlısıyla nasip etsn bebişini inşallah göbüşüne gelmiştir 🙂 artsın hamişlerimz inşallah dua ediyorz bol bolselamlar 🙂
benim adet günüm yarın :örgü:
sevgili adet sancılarım mevcut..
hayırlısı bakalım..
beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?