Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

slm kızlar bız bugun doktor teyzemıze gıttık bebegımı gorduk testlerımız cok ıyı demıstım yaa 3 gundur ıdararımda hafıf hafıf gelıo sık sık kum dokuyormusum o yuzden tahrıs olmus ıdrar yollarım o yuzden olmus bebgım massalh cok ıı tosuncuk gelıo dedı doktorumuz annesıne el bıle salladı kızlarrrr doktorumuz pipi gosterdı galıba oglusum olcak ama cok erken dedı solemk ıcın dedı kucuk melegım bacak arasını acıp anneye gosterıs yaptı 🙂 fotolarını mutlaka yollayacam sıze yarın ama ......hersey normal suanda kocamn olmus 4 hafta sonra bellı eder kendını dedı bakalım prens mı prenses mı kızlar bılgıler beklıyorum ayyy ayın 31 nasıl bekleycem bennn 😀

kızlar bşy sorucam biz şükür bugün 28+4 üz, dün ilk defa yumurtalıklarımda kasıklarıma doğru sanki kasılma gibi kısa süreli sancı hissettim bugünle 3 oldu. bu nedir sizce?
tatlım yaa bılmıyorum kı ben o donemı yasadım yaa acaba rahım genısleyıp hazırlık yaptıgı ıcınmı oluyor kı bıtanem doktoruna mutlaka sor ıhmal etme allah korusun 🙂 dıkkat et kendıne fazla ayakta kalmamamya dıkkat et bakalım cok yoruldun cunku ondanda oluyor olabılır cnm 🙂

tuna abla benim ablamda iki doğum yaptı ondada bu dönemlerde olmuş böyle şeyler kasılma oluyomuş korkulcak bişey değilmiş merak etme.. facebook içinde yardımcı olursan sevinirim..

günaydın melekler nasılsınız bakalım bayadır görüşemedik bizimde ikili testimiz iyi çıktı allaha şükür artık 3,5 aylık olcaz göbişimiz çıkmaya başladı
şükür canım iyiyiz maşşallah büyümüşsünüz valla🙂 eminim göbüşün çoook yakışmnıştır sana🙂

ayyyyyyy grıpten ölüyorum
tatlım benim ya nedir bu senin çektiğin hastalıktan çok geçmiş olsun.dikkatet güzelim kendine bol bol dinlen gribin en büyük ilacı istırahat.

canım benim allah kolay ve hayırlı doğumlar versin inşallah.dua ederiz tabi güzelim etmezmiyiz hiç.doğuma girerken bizleri unutma olurmu topluca duaet bizim için tek tek uğraşma🙂 allah inşallah bu güzellikleri bizede kısmet eder tez zamanda.

kızlar bşy sorucam biz şükür bugün 28+4 üz, dün ilk defa yumurtalıklarımda kasıklarıma doğru sanki kasılma gibi kısa süreli sancı hissettim bugünle 3 oldu. bu nedir sizce?
ablacım bilgim yok ama dilerimki önemli bişey değildir.içini en rahat doktorun rahatlatır sor istersen.bana bu aylarda bebek artık fazlasıyla büyüdüğü için normal bişeymiş gibi geldi.

vayyyy erkek annesi oluyosun demek canım sağlıklısı ve hayırlı olsun.beklersin beklersin allah sabır verir bebeğinin gelmesini daha çok bekledin unutma 24 gün nedirki dimi ama🙂🙂

eveeeeet geri sayım başladıııı🙂 son 5 gün bakalım buay ne olacak bebişimmi gelicek kırmızılarmı.ay lanet olsunki banada kırmızı çoook yakışırr normalde 🙂 birtek reglin kırmızısı açmaz beni 🙂

defne sen hiç durmadan yorum yap olmazmı kuşum senin yorumlar beni yüksek morallere çıkarıyo inş. bu ay gelmiştir meleğinde kırmızıları hamiş göbeğini şeker göstersin diye giyersin.

habana 1 kasim yaz 🙂