bununla ilgili bir bilgim yok ama kalbini bozma sen canım ALLAHIM korur inşallah.. dinlen dikkat et kendine..merhaba kızlar ben geldim meleğim büyümüş ve haftası 9.3 olmş yani adet tarihimle uyumlu ama dr bide altına 10. 2 yazmş ama sanırım bu mümkün değil anlamadm bende kafam karıştı ama malesef düşük tehlikem varmış progestan verdi içmeye başladm içerde kanamalar olmuş dedi bilgisi olan arkdaşlarım yorum yaprsa sevinirim
ay maşallah canım herşeyin güzel olmasına sevindim🙂 oğluşun olacak haa ne güzel çabucak öğrenmişsin valla benim kızın bacakları kapalı hala🙁 artık doktor bir kere gördü diye güveniyoruz.selam kızlar;Biz dün doktorumuzdaydık.İkli testimizi yaptırdık.Ultrason normal çıktı.Şimdi kan testini beklicez inş o da temiz çıkar.Bu arada hem kendi doktorumuz hemde radyoloji uzmanımız kesin ve kesin bebeğiniz erkek dedi.Oğluşum olucak Allahın izniyle.Biraz erken gösterdi kendini.Göstermek için elinden gelenide yaptı.Bacaklar komple açıktı.Bide popodan kendini yukarı yukarı atıyordu.Ayakları dayamış benim karnıma destek alıp yukarı çıkıyor.Çıkarken de gözüktü erkeğimiz.
hadi hayırlısı inş gelmiştir bebiş🙂 teste takılma daha yerleşmemiş olabilir bebeğin canım. sonra tekrar yaparsın.dün adet olmam gerkiyordu hala olmadım bugün test yaptım negatif çıktı 🙁geçen ayda böyle olmuştu en iyisi bi doktora gidiyim bu ay
Tunacım son adetim 9 eylül dü
tamam canım ekliyorum hemen maşallah gözünüz aydın🙂 darısı keseye..Şimdi tahlil sonuçlarını aldım 390 olan değerim 967 olmuş artık hamileliğim garantilendi🙂 Hayırlısıyla pazartesi doktoruma gideceğiz belki keseyi görürüz
büyüdü teyzesi çok tşk ederiz🙂 arabamız için de sağol gezicez artık🙂tunaa kızın büyümüş valla yerim ben o cimcimeyi🙂arabanızda hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmak nasip olsun.
ay ay inş bebeğin göbişindedir canım, 2. çizgi kolay çıkmaz benim de 3 gün önce silikti sonraki günler daha koyu çıkmıştı güzel haberler verirsin inş bize🙂kızlar geçen ay test almıştım adetim gecikirse yaparım diye🙂ama gecikmedi bu ay erkenden yapayım dedim ziyan olmasın bari🙂🙂daha 4 günüm var,testi yaptım 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ama diğeri gibi değil daha silikti iyi güzel buraya kadar ama tam 1 saat sonra ikinci çizgi kayboldu..çok şaşırdım test bozuk herhalde hamile olsam bile daha çıkmaz sanırım zaten,gecikme olursa tekrar test yaparım,hayırlısı inşallahh..
tatlım facede de yazdım çok geçmş olsun bol bol dinlen sıvı tüket. atlatacaksın bu zamanları bebeklerimiz Allaha emanet.merhaba kızlar ben geldim meleğim büyümüş ve haftası 9.3 olmş yani adet tarihimle uyumlu ama dr bide altına 10. 2 yazmş ama sanırım bu mümkün değil anlamadm bende kafam karıştı ama malesef düşük tehlikem varmış progestan verdi içmeye başladm içerde kanamalar olmuş dedi bilgisi olan arkdaşlarım yorum yaprsa sevinirim
Merhaba kızlar, bugün benim adet günüm hala gelmedi🙂) inşallah da gelmez ama sanki yine gelecek gibi ama🙁( kasıklarımda agrı var ve her adetime yakın canım inanılmaz çikolata çeker ve su anda da öyle!! ne olur dua edin bu ay bebegim içimde olsun!! 6.5 yıldır her ay aynı ümidi ve sonundada aynı hayal kırıklığını yaşamaktan sıkıldım artık!! Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallahh gelmez canım yaa,bugün olmazsan yarın bi test yap bari belli olmaz çıkar belki🙂Merhaba kızlar, bugün benim adet günüm hala gelmedi🙂) inşallah da gelmez ama sanki yine gelecek gibi ama🙁( kasıklarımda agrı var ve her adetime yakın canım inanılmaz çikolata çeker ve su anda da öyle!! ne olur dua edin bu ay bebegim içimde olsun!! 6.5 yıldır her ay aynı ümidi ve sonundada aynı hayal kırıklığını yaşamaktan sıkıldım artık!! Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
umarım adetin gelmez de bebeğin gelmiştir canım biraz daha bekle test yap bakalım güzel haberler vermen dileğiyle...Merhaba kızlar, bugün benim adet günüm hala gelmedi🙂) inşallah da gelmez ama sanki yine gelecek gibi ama🙁( kasıklarımda agrı var ve her adetime yakın canım inanılmaz çikolata çeker ve su anda da öyle!! ne olur dua edin bu ay bebegim içimde olsun!! 6.5 yıldır her ay aynı ümidi ve sonundada aynı hayal kırıklığını yaşamaktan sıkıldım artık!! Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?