Slm kızlar güzel dilekleriiz ve dualarınız için teşekürler 19 ekim çarşamba saat 9 35 te meleğim geldi 2.300 gr 46 cm minicik bir bebek ismi beray Allahıma şükürler olsun ki sağlıklı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Allaha emanet olun hoşçakalın
Hayırlı cumalar arkadaşlar.İki gündür çok kötüyüm iki gece önce kahverengi akıntım geldi doktorumuzu aradık bir iğne ismi verdi onu vurdurun dedi vurdurduk.Allahtan o iğneden sonra akıntım gelmedi ama her tuvalete girişim işkence acaba yine gelecek mi diye pazartesi günü kontrolüm var inşallah bebişime bir şey olmamıştır
Teşekürler cnmcm tansiyonum hala yüksek bi türlü düşüremedik ilaç kullannıyorum inşallah vücudum artık toparlanır çok yoruldum ama en çok mide bulantımın artık bitmesine seviniyorum sakızdan kurtuldum 9 ay bulana bulana bir hal olmuştum ama herşeye rağmen çooook mutluyum Allahım isteyen herkese nasip etsin hamiş kızlar sizede tavsiyem bebişin ne zaman geleceği hiç belli olmuyor bana olduğu gibi sizede süpriz olabilir herşeye hazırlıklı olun 7 aylıkken herşeyiniz hazır olsun 🙂merhaba kizlar burasi baya sessizlesmis gercekten 🙂) ama millet genelde face de yaziyor goruyorum gerci orda da yazamiyorum ama takip ediyorum genellikle...
aussie-angel canim cok az kaldi kizina kavusmana rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin ins. Dogumun kolay olur ins bize de dua et dogum esnasinda 🙂)
Aysegulum nasilsin pasan nasil? biraz bize kendinden ve oglundan haberler ver canim cok merak ediyorum sizi opuyorum seni ve pasani 🙂)
Aymelek canim benim uzme sen kendini. insanlar cesit cesit. bisey yapamaiyorsun. onlari da oyle kabul etmek zorundasin. gerektiginde yaparsiniz aciklamanizi uzerine gelmez. yani ins. sanirim o durumda da bisiler soyleyecek bir kayinvaliden var ama ona karsi vurdumduymaz olmayi ogren. yoksa her soylediginde daha cok aci verir sana. allah sabrini bol versin sana. sen uzme kendini Rabbim en kisa zamanda sana hayirli bir evlat nasip etsin de onlarin da agizlari kapansin huzurun bozulmasin ins.
Hazan hayirli olsun canim Rabbim anali babali buyutsun ins 🙂 cok sevindim sagligi da yerindeymis sen de iyisin degil mi? melegini kokla bizim icin tekrar hayirli olsun canim
seni çok iyi anlıyorum canım bende 3 düşük yaptım en ufak bir ıslaklıkta dünya başıma yıkılıyodu sanki, ALLAHIM korusun bebeğini inşallah hayırlı haberini alırsın doktorundan..Hayırlı cumalar arkadaşlar.İki gündür çok kötüyüm iki gece önce kahverengi akıntım geldi doktorumuzu aradık bir iğne ismi verdi onu vurdurun dedi vurdurduk.Allahtan o iğneden sonra akıntım gelmedi ama her tuvalete girişim işkence acaba yine gelecek mi diye pazartesi günü kontrolüm var inşallah bebişime bir şey olmamıştır
hayırlısı canım inş Allah gönlüne göre verir ekliyorum.bu arada yeni adet tarihim 19 kasım yarın gonal f ye başlıyorum bakalım sonuç ne olacak inşallah güzel olur herşey
aman da aman maşallah, meleğine kavuşmuşun canım artık darısı bize. yerimize öp kokla onu mis gibidir şimdi🙂 Allah analı babalı büyütsün...Slm kızlar güzel dilekleriiz ve dualarınız için teşekürler 19 ekim çarşamba saat 9 35 te meleğim geldi 2.300 gr 46 cm minicik bir bebek ismi beray Allahıma şükürler olsun ki sağlıklı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Allaha emanet olun hoşçakalın
evet canım facede 2 gündür yapılan siyasi içerikli tartışmalara ben de çok üzüldüm, bir uyarıda bulundum bakalım yoksa grup amacından çıkacak.slm arkadaşlar nasılsınız.. faceyi takip ettim biraz bu nasıl bir öfkedir herkes türk kürt kavgasına girmiş 20 yaşında 24 kardeşimizi kaybettik biz bile bu kavgaya düşdüysek o pislikler amacına ulaşıyo demektir, ben karadenizliyim ama her kürtüde terörst diye yargılayamam allahtan korkarım çünkü şehitlerimize ağlayan çok kürt tanıdım etrafımda.. onlar türk kürt değil insan bile olamaz biz çocuğumuz olsun diye nasıl çabalıyoruz düşük yapınca küçücük bir et parçasına günlerce ağlıyoruz o ana baba nasıl dayansın... allah belasını versin hepsinin..
tatlım geçmişler olsun başlarda bende de 3 kez kahv. akıntı olmuştu ama koyu değilse endişelenme hemen dinlen ve bol sıvı al, bebeğin iyidir annesi Allaha emanet hepsi.Hayırlı cumalar arkadaşlar.İki gündür çok kötüyüm iki gece önce kahverengi akıntım geldi doktorumuzu aradık bir iğne ismi verdi onu vurdurun dedi vurdurduk.Allahtan o iğneden sonra akıntım gelmedi ama her tuvalete girişim işkence acaba yine gelecek mi diye pazartesi günü kontrolüm var inşallah bebişime bir şey olmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?