benim eşim geçen kış askerdeydi 6 ay annemde kaldım nekadar zor olduğunu bilirim, balıkesirde yaptı askerliği kısa dönemdi. 3 kez gittim yanına evim gözümde tüttü allah kimseyi ayırmasın evlendikten sonra altın kafesede koysalar baba evinde kalmak zor oluyo.. ALLAH kimseyi ayırmasın...aminnnnn aminnnn MEVLAM huzurumuzu bozmasın.Ya geçen hafta annemle gidicektim ama eşimden 3 hafta ayrı kalmak zor geldi gitmedm annemle,bu defa eşimle gidicem 2 gün kalıp geri dönücek nöbete devam edicek ama bide bana sor 10 gün ü düşünüyorum nasl geçicek dye🙂ya bayramda gene nöbetçi bnmki hemde ramazan bayramnda oldğu gibi ilk gün nöbetçi ve ben ramazan bayramnda da yalnzlığı yaşadım o yüzden bu bayramn ilk günü yalnz kalmak istemiyorum çok zor oluyo🙁2.gün nöbetten çıkınca gelcek inşallah ALLAHIM izin verrse yanıma snra geri dönücez 3.gün falan.RABBİM evlatlarımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsn inşallah.cnm senn bebiş ne durumda kaç hafta oldnz bakem??
EMRALCİM, seni çok tebrik ediyorum, Allahım sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 🙂
ŞİMALCİM, heyecanlı bekleyiş başladı, ama sana tavsiyem, gerçi ben çalıştığım için düşünmemek kolay olmuştu, hoş sen çalışıyor musun bilmiyorum ama, kesinlikle kafanda olucak mı olmayacak mı soru işaretleri ile dolaşıp durma, sadece kendine dikkat et ve sakince bekle canım, ve inşallah hayırlısını dile rabbimden 🙂
benim eşim geçen kış askerdeydi 6 ay annemde kaldım nekadar zor olduğunu bilirim, balıkesirde yaptı askerliği kısa dönemdi. 3 kez gittim yanına evim gözümde tüttü allah kimseyi ayırmasın evlendikten sonra altın kafesede koysalar baba evinde kalmak zor oluyo.. ALLAH kimseyi ayırmasın...
yok canım ben calısmıyorum evdeyım nasıl oldu bu bılmıyorum ama cok sakınım huzurluyum hıcmı dusunemez ınsan dusunemıyoum bomboş bi haldeyim inş hayırlı haberlerle sonuclanır bu süreç
sen nasılsın bebegın nasıl ?
amiiinnnnn ben daha pazar döndüm evıme 2 hafta ayrıydık kabus gıbı hıcbısey mutul etmıyo benı rabbim kımseyı evınden yuvasından esınden ayrı koymasın aminn
yok canım ben calısmıyorum evdeyım nasıl oldu bu bılmıyorum ama cok sakınım huzurluyum hıcmı dusunemez ınsan dusunemıyoum bomboş bi haldeyim inş hayırlı haberlerle sonuclanır bu süreç
lalezarım maaşallah sağlıkla büyüyün canım ben amniyosentezi merak ettim sonuç gelmedi demi henüz inşallah buradan selzeh gibi seninde meleğinin yaşını kutlarız canım fotoğrafına bakıp bakıp teyzoşun yer o minik parmaklarını derimm ayyyy Allahım hayırlısıyla o günleri göstersin bizeeBiz iyiyiz canım büyümeye çalışıyoruz işte napalım teyzesi, yavaş yavaş hareketlerimiz de hissedilmeye başlandı, ben burdayım diyor artık 🙂
canım gözün aydın amin aminnnn inş. bizlerede kısmet olur ogünler🙂Slm kızlar güzel dilekleriiz ve dualarınız için teşekürler 19 ekim çarşamba saat 9 35 te meleğim geldi 2.300 gr 46 cm minicik bir bebek ismi beray Allahıma şükürler olsun ki sağlıklı Allahım tüm isteyenlere nasip etsin Allaha emanet olun hoşçakalın
tatlım ya allah analı babalı büyütsün gözün aydın darısı bizlere inş.Merhaba arkadaşlar öncelikle 11.10.2011 kızım dünyaya geldi sezeryanla ikimizde çok iyiyiz şükür .Rabbim tüm bebek isteyenlere nasip etsin çok güzel bir duygu .Darısı diğer hamişlerimize 🙂))
tebrikler fıstık çok sevindim inan hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.kıslarrrrrrrr hamileyiiiiiiimmmm 5+2 günlük
allahım olmayanlarada tez vaktte versin sağlık sıhatle...
allahım elimizi boş bırakma ya rabbim....
şimalcim aşılaman hayırlı olsunda bebğin gelsin inş.içimden bir his kavuşucaksın diyo hayırlısı bakalım🙂mrb arkdaslar 2 haftadır yoktum asılama tedavsı ıcın konyadaydım cumartesı asılamamız yapıldı artık sonuç beklıyecegız gecmsıı okuyamadım daha ama yenı hamısımız varmıs emral hayrılı olsun darısı basımıza shekercım evınde gule gule otur inş
inşallah canım sorunsuz geçirir ve hayırlısıylada kucağına alırsın bebişini🙂herkese güzel mutlu hayırlı haftalar diliyorum inş bu hafta bana güzel başladı meleğimin iyi olduğunu öğrendim inş. böyle devam eder.
yeni evin hayırlı olsun şekerim benim. eee biraz hasret bazen iyi bile gelir🙂 ama bende ayrılık tadıyorum arada bilirim zordur allah kimseyi hiçbir sebeple ayırmasın inşş🙂kızlar yarın ALLAH nasip ederse Mersin'e gidicez eşimle,o beni bırakıp dönücek perşembeye ama inanın bayrama kadar eşim olmadan nasl kalıcam bilmiyorum.ALLAHIM ayırmasın bizleri eşlermzden valla insan annesinn evine bile gidip kalamıyo eşi yannda olmadan🙂bnm gibi olan var mı bilmiyorum 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?