Benimde prolaktin hormonu yüksekti dostinex kullandım iki aylık tedavide feci düştü haftanın bir günü aynı saatte alıyordum kutuda 8 kapsül vardı sonra bi dahada yükselmedi merak etme o genelde stresten dolayı çıkıyor beyinde bile olsa iyi huylu tümör olduğunu biliyorum ama senin çok yüksek değil stres yapma düşüceğine eminimselam kızlar nasısınız doğum yapan meleklerımız hayırlı uğrl olsun yenı hamışımizi tebrık edıyorum
kızlar morelım dun nasıl bozuldu dun dk gıttım rahım fılm cekılmıye kan vermıştım sut hormona baktılar yuksek cıkmış 100 beynınde ya tımur yada kıtle olabılır dıye oyle korkıttı kı nasıl korktum beyn dk gıttım emer cektı herhangı bırşey cıkmadı hormon yukselmiş hap kullancakmışım kızlar sut hormon yuksek cıkan varmı korkulacak seymı rahım flm cektırdım amma zormuş o fılm ccok canım yandı ama tupler acıkmış 3 gun ılışkı yasak dedı ama fılm hamıle kalanlar nasıl oluyor
canım geçmiş olsun bak filmden sonra hamiş kalan arkadaşlar olmuş, inş senin de hemen bebeğin gelir Allah gönlüne göre versin.selam kızlar nasısınız doğum yapan meleklerımız hayırlı uğrl olsun yenı hamışımizi tebrık edıyorum
kızlar morelım dun nasıl bozuldu dun dk gıttım rahım fılm cekılmıye kan vermıştım sut hormona baktılar yuksek cıkmış 100 beynınde ya tımur yada kıtle olabılır dıye oyle korkıttı kı nasıl korktum beyn dk gıttım emer cektı herhangı bırşey cıkmadı hormon yukselmiş hap kullancakmışım kızlar sut hormon yuksek cıkan varmı korkulacak seymı rahım flm cektırdım amma zormuş o fılm ccok canım yandı ama tupler acıkmış 3 gun ılışkı yasak dedı ama fılm hamıle kalanlar nasıl oluyor
tatlım ben de onu yazıp arkadaşlara bilgi verecektim sen benden hızlı çıktın🙂 valla çok sevindim nasıl meraklanmıştık, Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin gözleri aydın...kızlar bu ARADA ANGEL ARKADASIMIZ DOGUM YAPTI VE KIZI DUNYAYA GELDI KENDISINE VE AILESINE HAYIRLI UGURLU OLSUN DIYORUZ RABBIM ANALI BABALI BUYUTSUN .......
günaydın melekler bayadır giremiyorum acil bel ağrısıyla doktora gittim düşük riskim başlamış iğneyle hap kullanıyorum bebeğimi aşıda taşıyormuşum doktor 15günlük istirat verdi kızlar duanıza ihtiyacım var
senin kac cıkmıştı canım saol ıcımı rahatlattın senden de emar ıstedılermıpırenses benımde yuksektı dostınex dıye bı ılac verıp 2 hafta ıcerısınde sutum kesıldı ve hemen hamıle kaldım ıns senınde ole olur bıtanem...gecmıs olsun
senınkı kactı canım sen emar cektırdınmı cok saol canım ıcım ok rahatladıBenimde prolaktin hormonu yüksekti dostinex kullandım iki aylık tedavide feci düştü haftanın bir günü aynı saatte alıyordum kutuda 8 kapsül vardı sonra bi dahada yükselmedi merak etme o genelde stresten dolayı çıkıyor beyinde bile olsa iyi huylu tümör olduğunu biliyorum ama senin çok yüksek değil stres yapma düşüceğine eminim
canım geçmiş olsun bak filmden sonra hamiş kalan arkadaşlar olmuş, inş senin de hemen bebeğin gelir Allah gönlüne göre versin.
sal canım allah razı olsun hepınızden cok kormuştum nasıl rahatlam
tatlım ben de onu yazıp arkadaşlara bilgi verecektim sen benden hızlı çıktın🙂 valla çok sevindim nasıl meraklanmıştık, Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin gözleri aydın...
canım gecmişi olsun bebeğini allah sana bağışlasıngünaydın melekler bayadır giremiyorum acil bel ağrısıyla doktora gittim düşük riskim başlamış iğneyle hap kullanıyorum bebeğimi aşıda taşıyormuşum doktor 15günlük istirat verdi kızlar duanıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?