Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Pirenses benim prolaktin 156 ıdı 2.68 e düştü 1 aylık tedavi yeterliydi ama iki ay dr gitmeden ilacı kullandım artık başım dönüyordu çok etkili bir ilaç beyinde ur varsa bile ilaç tedavisiyle yok oluyor bu tür urlar iyi huyluymuş ben çok araştırdım merak etme düşer ameliyata bile gerek olsa bidaha çıkmaz

ay canım yaa aman Allah korusun bol bol dinlen ve sıvı al Allah bebeğini sana bağışlasın kib canım AEO dualarımız seninle...

iyiyiz canım çok şükür 1 kasımda randevum var gün sayıyorum işte🙂 sen de iyisindir umarım ama hemen bakıp çıkıyorsun. tamam yeni tarihini ekliyorum hayırlısı olsun inş.

pırenses ben 19 du cnm normal sakır sakır sut gelıyordu benden hıc kesılmedı bembeyaz sut beyın tomografısı cekıldım bısı cıkmadı dedıgım gıbı dostınex kullandım 2 hafta sonra yumurtalma gunumdu o zmnda hamıle kalmısım cnm ıns sende ole olursun

canım benim çok geçmiş olsun.evet rahim filmi kolay değil ama çektirlmeyecek kadarda zor değil sen atlatmışsın.filmden sonra eğer tüplerde azbir tıkanıklık varsa verilen ilaç sayesinde tüpler açılıyo ve hamile kalıyosun bende çektirmiştim 6 ay falan oluyo kalamadım.inş. sen kalırsın🙂

ay kıyamam tatlım yat dinlen kılını bile kıpırdatma.dualarımız bebişin ve seninle...

günaydın güzellikler🙂 kayınpederim için söylemiş olduğunuz iyi dilekler ve ettiğiniz dualar için sağolun. hastalığın her türlüsü kötü ve tedavi süreci herzaman zor.yarın sabah anjiyo ve damar yakma diye 2 tane işlem gerçekleşicek.bu işlemlerden sonra bozukluğun yaşanma ihtimali %90 düşüyo eğer tekrarlarsa pil takıcaklarmış.bunada şükür.allahım herkese vede herkesin sevdiklerine sağlık versin...

Aşkolsun kızlar kaç zaman öncesinde sölemiştim bebişim cinsiyetini.Niye yazmadınız ki.Çok üzüldük biz şimdi.Oğluşum oluyor benimde teyzeleri.Listeye eklerseniz sevinirim