aç gidiliyor canım önce kan alıyorlar sonra şekerli su içip 1 saat aç susuz bekliyorsun yine kanını veriyosun. hayırlısı olsun...Kızlar son gittiğimde dr şeker yükleme testi yapıcaz dedi, ama o gün bebeğimi gördüğüm için heyecandan sormayı unuttum, aç karnına mı gitmek gerek, nasıl oluyor detayları yazabilir misiniz ?
LaViNYaM;744412Tunacım hamişlik çok yakışmış canımm Allah bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah dua et canım hamişlerin duası kabul olurmuş[/QUOTE' Alıntı:çok tşk ederim canım🙂 inş Allah senin ve tüm isteyenlerin de meleklerini yakında gönderir.
hg aramıza canım, bebeğin göstermiyorsa büyük ihtimalle kızdır. benimki 17 ve 21'de azıcık gösterdi sonra bir kapadı bacakları taa 33. haftada öğrendik🙂 istersen hamişler listesine seni de ekleyebilirim.merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza, 19+6 olduk biz ama hala öğrenemedik cinsiyetini 🙂
Rabbim issteyen herkese nasip etsin AMİN... İnşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın annnecik olursun...benimde bir bebeğim olur inşallahda o yüzden özlerim burayı
inşallah gevezem inşallah burada bebeklerimizin gelişimlerini doğum heyecanını yaşarız canımsılam rabbim inşallahh çabalarınızın karşılığını biran önce verir ve bebeğine kavuşursun tatlım
bembeyaz bende incire çok güveniyorum canım bende de etkili olmuştu ve fazla yumurtam oluşmuştu bu sayede şimdi eşimde deneyeceğiz çok etkiliymiş bakalım vesile olur inşallah ve sürprizimiz gelir dediğin gibiSılam nisa şu incirin faydasına ben çok inanıyorum. Ben eşime yedirmemiştim ama kendim 2 ay düzenli yedim. Denemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Bu arada sonuçlar çok güzel. Ben inanıyorum bebişin süpriz yapacak en kısa zamanda gelecek..
oyyyy taze annemiz hoş geldin canım maaşallah süphanallah ömrü uzun ve bereketli olsun bebişininGünaydın melekler mekanı.. 😉)) Çok ösledim sizlerii ... bebek olunca hayat biraz duruyormus onu anladım... suan uyudugu için azcık girme fırsatım oldu.... Herkese hayırlı cumalar hersey gonlunuzce olsun ♥
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh tunacım inşallahhhhhhh bakalım ne zaman gelecek meleğim :bebeğim: Allahım siz hamişlere sağlıklı doğum nasip etsin,bir avazda kurtulun inşallah; biz bebek bekleyenlere de kısa zamanda bebeklerinin müjdesini vermeyi nasip etsin inşallahherkese hayırlı cumalar... iyi biraz topik hareketlenmiş bari🙂
önce sılacığım Allah emeklerinizin karşılığını boşa çıkartmasın, inş kısa zamanda gelir meleğin🙂
oyyy kuzucuğumuz naz mı yaparmış bak lalezar nazlı bir kız geliyor bence 😀 Allahım sağlıkla büyütsün inşallah döbüşündeki meleğiniKızlar son gittiğimde dr şeker yükleme testi yapıcaz dedi, ama o gün bebeğimi gördüğüm için heyecandan sormayı unuttum, aç karnına mı gitmek gerek, nasıl oluyor detayları yazabilir misiniz ?
inşallahhhhhhhhhhhh güzel haberler ver canım 🙂gamzeciğim face den öğrenmedim canım sheker shey yazmıştı ondan öğrendim🙂evet canım bugün günüm olmam inşallah,aminnnn...defne nin de dün dü oda olmaz inşallahh hamilelik patlaması yaşanır melekler mekanında inşallah🙂
hoş geldin canım 🙂merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza, 19+6 olduk biz ama hala öğrenemedik cinsiyetini 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?