tatlım hayırlısı olsun, dediğin gibi en iyisini Allah bilir, denemelere devam en doğru zamanda gelecektir meleğin🙂 sınavında da başarılar..Günaydın melekler,
Bu sabah ben kırmızı kartı yedimvalla ne yalan söyleyeyim zaten belirti yaşamadığım gibi içimden bir ses bu gecikmenin bebekle ilgisi olmadığını söylüyordu sanki 🙂 (erdim mi ne ) neyse sanırım adetlerimin aralığı uzamaya başladı bu 3. aydır böyle aksamaya başladı, sanırım 3 aydır kullandığım tiroit ilacının etkisi var diye düşünüyorum..
Neyse şimdi yeni ay yeni umut diyeceğiz ve son gittiğim jinekoloğun istediği tahlillerden sonra çalışmaya yoğun bir şekilde başlayacağız
Pre-sed imide hazırladım
işte böyle bayanlar artık bu ay da olmazsa bize tüpçünün yolları göründü demektir, ne yapalım hakkımızda hayırlı olanı Rabbimden biz daha iyi bilemeyiz... ondan gelen herşeye kapımız açıkve boynumuz kıldan ince sabırla beklemekten başka çaremiz yok
Haaa bu saatte Lalezar da nerden çıktı demeyin 3 gün izin aldım hafta sonu sınavlarım var ders çalışıcam, ara ara göz kırparım size de
ohhh canım hadi bakalım bomba gibi hazırlanıyosun valla hamişliğe🙂 takmayıp başka şeylerle uğraşmak en iyisi zaten, öptüm..canıııımmmmm sağol ben iyiyim kendime yeni uğraş buldum bebişi düşünmemeye çalışıyorum biryandanda çalışmalara devam ediyorum yeni uğraşım diyet 🙂 pazartesi başladım 2 kilo gitti bile gerçi ödemdir ama olsun normalde bana yapışıktı şimdi yok 🙂 hani eşimle iddiaya girdik demmiştimya başladı bakalım 🙂kuşum sen yinede bir kana baktırsana belki son an döllenmesidir kanda çıkar inşallah be güzellik hadi sevindir bakiiimmm biziiiii 🙂
ay canımm benim yaa, bak kan testi diyince heyecanlandım, inş bebişin göbişindedir🙂 haber ver mutlaka..kızlar sabah test yaptım negatif.kan testi 2de çıkıyor inş hayırlısı olur.ALLAH herkesin yardımcısı olsun
canım testlerinin normal çıkmasına sevindim, siz gençsiniz daha, Allahım hayırlısıyla bize de meleklerimizi verecek, yeter ki sabredelim, moralimizi bozmayalım, sabrın sonu selamettir..ben de öpüyorum seni..kızlar slmlar destkelrınız için tsk ederım bi hamiş ark.. bebegini kaybetmıs ona burdan acil sifa ve bası sagolsun dıyorum şekerım sakın uzme kendını ALLAHIN taktırı kurban oldugum allah yıne vercek bizlere onlar cennette bizi beklıyor olcak annesı neysee kizlar proklatın normal ve dıger hormon testlerı normal cıktı allahıma şukur yarın adetın 3 gunu bı kac hormon testı kaldı onları yaptıracam umarım onlarda iyi cıııkar cok optum sizi
Çitos geveze onlinesınız sanırım? Ne habersiniz?
mrb canlar nasılsınız? bugün ben anca girebiliyorum, zaten yumurtlama günlerim belim felaket ağrıyor, bari bu ay tuttursak..
esinim canım ne güzel anlatmışsın duygularını, kan testinde de çıkmış hadi çok sevindim🙂 inş biz de arkandan geliriz.. söylemeyin tabi birkaç ay kimseye, nazar değmesin..
beklenenbebiş, lalezar, mavi kedi, haziran hadi kızlar sıra sizde artık gelin güzel haberlerle de topikte düğün havası essin🙂)
melodi tatlım üzüldüm yaa, ama dediğin gibi gerçekten hayırlısı neyse o olsun, kısmetin inş önümüzdeki aydır, sen yat dinlen yorma kendini enerji depola, çok geçmiş olsun.. inş nisan hamişi olursun..
baharcığım senin için de canım Allahın bir bildiği var elbet, umarım nisan hamişleri de bizler oluruz..
best-dream canım o nasıl laf öyle asla umudunu yitirme, senin de beklemdiğin bir anda gelir inş bebişin.
vee sılam-nisa sen de hoşgeldin aramıza, tatlım gerçekten zor şeyler yaşamışsın, ama hayat deniyor işte bizi, yakında güzel haberler alman dileklerimle.. istersen listeye ekleyebilirim seni de🙂
kızlar şimdilik benden bu kadar biz de çalışmalara başladık hayırlısıyla.. hepinizi çok seviyorummm🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?