Günaydın herkeze laalem ben senden çok ümitliydim yaaaa neyse üzme sakın kendini artık hayırlısı çalışmalara devam dediğin gibi 🙂
lalezarcım ne yapalım. Elimizde olan birşey değilki.. Vakti var ben bunu bilirim bunu söylerim. Allah öyle güzel ayarlamıştır ki geleceği vakti. Biz bunun hayrını şimdiden göremeyiz. Sınavında başarılar...
lalezarım canım benim hayırlısı olsun ne diyelim... Devam denemelere. Rabbim hayırlısını bizim için hayırlı olan vakitte gönderecek.
evet gerçi öyle ama gecikince kendini ümitlendirmemek için pek kondurmuyorsun sanıyordum neyse artık yapacak bişey yok çalışmalara devam diyoruz değilmi 🙂
tatlım hayırlısı olsun, dediğin gibi en iyisini Allah bilir, denemelere devam en doğru zamanda gelecektir meleğin🙂 sınavında da başarılar..
ohhh canım hadi bakalım bomba gibi hazırlanıyosun valla hamişliğe🙂 takmayıp başka şeylerle uğraşmak en iyisi zaten, öptüm..
ay canımm benim yaa, bak kan testi diyince heyecanlandım, inş bebişin göbişindedir🙂 haber ver mutlaka..
canım testlerinin normal çıkmasına sevindim, siz gençsiniz daha, Allahım hayırlısıyla bize de meleklerimizi verecek, yeter ki sabredelim, moralimizi bozmayalım, sabrın sonu selamettir..ben de öpüyorum seni..
beklenen beişim tatlım umraım bebişin gobusune tutunmustur tatlım hayırlısı olsun bakalım
LALEM... tatlım hayırlısı olsun artık gelcek aya devam calısmalar bende alıcam pre seed bırde sogan kurune baslayacam hayırlısıyla bakalım..... kısmet hersey
Tunacım hadi hayırlısı canım kendini yorma bol incir e fındık ye rabbim hakkımızda hayırlısını yapsın
Lalezar canım üzüldüm valla ben senden ümitliydim neyse hayırlısı olsun bu ay olmassa öteki aya inşallah canım
Beklenen bebişim sabırlı ol canım senin kadar heycanlıyım umarım seindirirsin bizi
Daha sayamadığım arkadaşlarım hepimiz için namazda dua ediyorum kuran okurken dua ediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin
Ya Rabbi! Bana kendi katından temiz bir soy bahşet!" (Âli İmrân, 3/38)
"Rabbim! Beni tek başıma bırakma! Sen varislerin en hayırlısısın" (el-Enbiyâ, 21/89).
Gücü her şeye yeten Yüce Allah, Zekeriyya (a.s)'ın duâsını kabul etti ve O'na bir erkek evlad vereceğini müjdeledi:
"Ey Zekeriyya! Sana Yahya isminde bir oğlanı müjdeliyoruz. Bu adı daha önce kimseye vermemiştik" (Meryem, 19/7).
lalezar üzüldüm ama en azından durumun netleşti hayırlısı olsun yapıcak bişey yok kısmet.
beklenen bebiş seninle biz kaldık. senin sonuç pozitif çıkar inşallah. ben dün yeni test alıp yaptım ama bişey değişmedi negatif yine.test yapmaya da bıktım artık neyse çıksın artık ya öyle ya böyle. işten kan testine de gidemiyorum duruma göre bakıcam. olsaydı evdeki testlerde çıkardı zaten pek umudum kalmadı artık. eğer bişey yoksa kırmızılar gelse de rahatlasam artık . böyle beklemek daha zor ama hayırlısı bakalım kızlar.
Lalezar hayatım sakın üzülme yeni aylar var, durumun netleşmesi içini rahatlatır. Beklenen bebiş ve mavi kedi kaldı sanırım beklediğimiz, gerçi listede son durumlarını bilmediğimiz pek çok isim var🙂 Martı biraz daha kalabalıkbitirseydik di mi ama🙂) Yeni ay yeni umutlar arkadaşlar, her şeyin hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?