çokk haklısın canım cahil insanlarla uğraşmak gerçekten zor bu yüzden en güzeli onlara kulaklarımızı tıkamak öyle değilmi...Ben inanıyorum çok kısa zamanda bebeklerimiz gelecek,sende inan🙂Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım,biz onlar için yaşamıyoruzki bırak kim ne derse desinn boşver...selam kızlarr nasılsınızz benim canım çok sıkın🙁bugün herzamanki klasik bebek sorusu ve tavsiye edilen şeyy hocaya gitmeme kadar tavsiyede bulunan cahil insanlar ... alahım bana biliyorumki beklemediğim an bebişimin geleceği ve o umutlaa bebğimin olacağı günü hayal etmekkk🙁(((((veebebeğimin vakti bana geleceği günleri haftaları belki aylarıı bekliceğim.... BEBEĞİM ANNENEE GEL VEbu kendini bilmeyen insanların dilinden kurtar benii......SENİ ÖZLEDİMM MİNİK KUŞUMM...
hazirran rabbim hakkında hayırlısını versin inş en güzel en hayırlı vakitte meleğin gelir annesini bekletmeden
evet canım gerçekten çok az kaldı her geçen günü takvimden siliyorum ve kızıma olan özlemim iyice artıyor🙂 amiinnn Allah tüm hamişlerimizi kurtarsın sizlere de nasip etsin inş.tunacim geri sayim basladi ha hadi hayirlisi.sag salamat kucagina alirsin insallah.bahti guzel olsun.eli bereketli.hic yokluk gormesin insallh
aman da aman bir kız daha geliyor🙂 hayırlı olsun tatlım bunlar çok güzel telaşlar Allah tamamına erdrsin🙂mrb melekler uzun bi aradan sonra yazıyorum siteye giremiyodum malum bulantılar halsizlik kızlar 4.ayı bitirdim cinsiyetini çarşamba günü öğrendik kızıııııııııııııııııımmmmmmmmmm oluyorrrrrrrrrr 🙂 ece su geliyor kızlar çok mutluyum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkeze nasip eder inşlh rabbim.hamileliğim ağrılı ve ağır geçiyor ama olsun bu duygunun yerini hiç bir ağrı sızı engelleyemiyor.eşimle telaşımız başladı ve ailemizdede pembeler almaya başladık insanın içi kıpır kıpır oluyor.inşlh kısa bi süre sonra herkez burda aynı heyecanı yaşar ve yazar rabbim herkeze nasip etsin
valla kişiye göre değişiyor canım ama ben 30lara yakındı diye hatırlıyorum. normal merak etme bebeğin kendisini hatırlatıyor🙂Kızlar bişe sorucam size.İlk yalancı sancılarnz ne zaman başladı??ya bnm kasılmalarm başladı magnezyum içiyorum böle karnımın içi bi geriliyo acaip şekilde snra normale dönüyo.Braxton hicks denilen kasılmalarmş bunlarda yalancı sancılarmş sanırm.Bu haftalarda normal diyolar ama ben bide size soraym dedim ne zaman başladı bu kandırıkçı şeyler
ay canımm şimdiden böyle şeyler düşünüp kendini üzme. inan bebeğin doğduğu zaman o içgüdüyle 40 yıllık anne tecrübesine sahip oluyorsun herşey kendiliğinden gelişiyor. zaten 40 günde çoktan öğrenmiş olursun. bu düşünceleri at kafandan ve bebeğinin geleceği güzel günleri düşün canım.kızlar size çok ihtiyacm var yaa ben hamile kaldğımdan beri zaten hep korkuyodm ama şu son 1 aydr artık uyku bile grmiyo gözüme bir yıl bebek hasreti çektm çok şükür Rabbim daha fazla bekletmeden verdi bebeğimi ama şimdide bebeğim ağlarda ben onu susuturamazsam biyeri ağrırda ben anlayamazsam genzine süt giderse boğulursa ben ne yaparm gibi saçma düşünceler içindeym hatta 40 ım çıkana kadar annemlerde durcm ama o 40 günden sonra bebeğimle eve gelince ben onunla yanlız naparm die bile düşünyrm sanki bebek deil öcü benm bebişim depresyona girdm kızlar yaa nolur bana yardm edn benm gibi düşünen varmı
sen çevreni takma kuzum kim ne derse desin boşver. Allah büyük inş yakında sizlerden de bebek müjdesi alacağız.selam kızlarr nasılsınızz benim canım çok sıkın🙁bugün herzamanki klasik bebek sorusu ve tavsiye edilen şeyy hocaya gitmeme kadar tavsiyede bulunan cahil insanlar ... alahım bana biliyorumki beklemediğim an bebişimin geleceği ve o umutlaa bebğimin olacağı günü hayal etmekkk🙁(((((veebebeğimin vakti bana geleceği günleri haftaları belki aylarıı bekliceğim.... BEBEĞİM ANNENEE GEL VEbu kendini bilmeyen insanların dilinden kurtar benii......SENİ ÖZLEDİMM MİNİK KUŞUMM...
aa unuturmuyuz hiç canım dur bir de ben kendi listeme bakıyım. ama ben adeti 1 ay geçip haber vermeyenleri veya kendisi çıkmak isteyenleri çıkarıyorum listeden. öyle olmuş olabilir. yoksa sorun değil yine ekleriz tatlım yeter ki sen iste🙂beni unutmuşsunuz ama :hıh:
tazecik bi anneden bunları duymak içimi biraz olsun rahatlattı çok saol canım nie böle saçma sapan düşüncelere girdm onuda anlamadm 1yıldan beri bebek istiyordm ama bebeğim olursa ona nasıl bakarm die hiç düşünmemiştm aslında benm tek korkum bebeğime bilmeden yaptığım bişeyle canını acıtırsam.. doğumum yaklaştıkça içime bi korku grio sevineceğime üzülüyorum ne kötü bi anneyim ben yaaaTaptaze ve deneyimsiz bi anne olaraktan sana destek amaçlı diyorumki bebeğin dogdugu an anneliği otomatikmen öğreniyorsun.. benimde ilk bebeğim ve benim tecrübemde yok... sadece 1,5hafta birileri vardı yanımda ve sonrasında tamemen yalnızdım halada yalnızım ve bebeğim bugun sadece 28 gunluk oldu.... lütfen bole sacma düşüncelre kapılıp hamileliğini kendine zehir etme... saydıklarının hepsi benimde basıma geldi ama ben en kendim baktıgımdan daha tecrübeli oldum ve alıştım hemen... ne kadar cok yardımcın olursa yanında okadar coooookk geç öğrenirsin herseyii.. ve sakın korkmaaa... bebek zaten sana istekklerini anlatıyor bir şekilde.. korkmadann sadece anne olmanıın mutlulugunu yasa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?