tebrik ederim tatlım seni. darısı bize inşallh kadrolu bi işe yerleşe biliriz inşallh.bebegim bol nasipli gelirde daha güzel yerlerde büyütürüm inşallahMerhaba arkadaşlar.
Bebek nasibi ile gelir derler ya doğruymuş. Benim eşim mühendis özel sektörde çalışıyordu. Perşembe günü bir kamu kurumuna işe başlıyor. Bugün netleşti. Çok mutluyum. Sizinle paylaşmak istedim. Cumartesi günleri ben evdeyim eşim çalışıyordu. Şimdi ikimizde evde olacağız. Allahım gönlünüzde olan neyse fazlasıyla versin. Ben çok mutluyum hepiniz de mutlu olun inşallah.
ayy yaseminim açınca ilk senin yazını gördüm ve çok sevndim🙂 ne zamandır hamiş haberi alamamıştık. gözünüzaydın ne mutlu sana🙂 Allah tamamına erdrsin canım bak herşeyin bir zamanı var değil mi? kendine dikkat et hemen listeye ekliyorum🙂 5 haftalıkmıymış? son adet tarihin neydi? darısı tüm isteyenlere..Günaydın meleklerim evet rabbim banada o güzel müjdeyi vermek nasip etti
hamileyimmmmmmmmmmmmm
daha 5 haftalık gibi önceki gün kan testi yaptırdım dünde doktora gösterdim tebrik etti beni sagolsun.daha tam kesenin içini göremedi çok ufak oldugu için hafta tekrar gidecegim
rabbim tüm isteyen herkese hayırlısını ve o güzel gönüllerinden geçeni naip etsin inşallah.
Inan dün ilk testi elime aldıgım elim ayagım boşaltı çokk heyecanlıydım. Rabbim bebişimi senesine gönderdi annesine. Inşallah bebegim annesine sımsıkı tutunur.o benim hayat kaynagım bundan sonra.
Eşime doktoruma ve sizlere çok teşekkkür ediyorum sizler olmasaydınız o kötü anlarımda ben ne yapardım bilemiyorum.
şimdide içimi acaba iyi bir anne olabilrimiyim ve bebegim tutunamazsa korkusu sardı. Sizlere şimdi daha çok ihtiyacım var. Benim şimdi nasıl beslenmeliyim bebegimi nasıl korumalıyım sizlerin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.
Hepinize tekrar teşşekkürler🙂)
tatlım benim de ilki sezeryan oldu doktor riske atmak istemiyor bu da mecburen aynı olacak. doktorun sana bu konuda bşy dedi mi? hayırlısı olsun yeter ki bebeklerimize hepimiz sağlıkla kavuşalım..Canım ya benim bebek gelmek istemeyince 39. haftanın sonunda sezeryanla aldılar. Akademi hastahanesinde Muammer Bey. Bana çok ısrar etti biraz daha bekleyelim gelir normal olsun dedi. Bende ağladım. O da dayanamadı. Tamam yarın gel alalım bebeğini dediler. İşte böyle canım ya
tatlım benim de ilki sezeryan oldu doktor riske atmak istemiyor bu da mecburen aynı olacak. doktorun sana bu konuda bşy dedi mi? hayırlısı olsun yeter ki bebeklerimize hepimiz sağlıkla kavuşalım..
çok sagol gamze ablam rabbim dualarımı duydu.rabbim hepimizede uzun ömürlü hayırlı evlatlara sahip olmak nasip etsin son adet tarihim 19 ekim. doktor tam göremedi 1 hafta sonra tekrar çıkaacagım kan testi falan verdi tahmini 5 haftalıkayy yaseminim açınca ilk senin yazını gördüm ve çok sevndim🙂 ne zamandır hamiş haberi alamamıştık. gözünüzaydın ne mutlu sana🙂 Allah tamamına erdrsin canım bak herşeyin bir zamanı var değil mi? kendine dikkat et hemen listeye ekliyorum🙂 5 haftalıkmıymış? son adet tarihin neydi? darısı tüm isteyenlere..
tatlım benim de ilki sezeryan oldu doktor riske atmak istemiyor bu da mecburen aynı olacak. doktorun sana bu konuda bşy dedi mi? hayırlısı olsun yeter ki bebeklerimize hepimiz sağlıkla kavuşalım..
sağol canım evet sonlarda iyi kilo alıyorlar gerçekten bakalım kaçla tamamlıcaz🙂 evet yaa benm de öyle işte bakalım spinal düşünüyorum nplım hayırlısı olsun.Tunacım maaşallah bebeğinin kilosu güzel. Hatta bu 20 gün içinde daha yarım kilo alır gibi geliyor bana. İlki sezeryan olduğundan ikincisi de sezeryan olacak. Ne yapalım sağlık olsun.
aminnn canım hepimiz inş. oyy küçük mercimek daha annesi🙂 ok ekliyorum.çok sagol gamze ablam rabbim dualarımı duydu.rabbim hepimizede uzun ömürlü hayırlı evlatlara sahip olmak nasip etsin son adet tarihim 19 ekim. doktor tam göremedi 1 hafta sonra tekrar çıkaacagım kan testi falan verdi tahmini 5 haftalık
amiinn canım benim evet çok az kaldı sağol🙂 Allah senin de yardımcın olsun inş en yakın zamanda senin de meleğin gelir dikkat et kendine çok geçmş olsun.merhaba kızlar nasılsınız inşallah sizler ve melekleriniz çok iyidir yasemincim hayırlı olsun tatlım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur annesini üzmez saglıklı kucagına almak nasip olsun inşallah...kızlar dularınıza ihtiyacım var haftaya histereskopi ve laparoskopi amelıyatım var dualarınızı eksik etmeyin liütfen gamze abla maşallah meleğine az kaldı inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bütün hamiş meleklerimize hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah...
çok saol canım inşallah en yakın zamanda güzel haberler vermek zasip olur....amiinn canım benim evet çok az kaldı sağol🙂 Allah senin de yardımcın olsun inş en yakın zamanda senin de meleğin gelir dikkat et kendine çok geçmş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?