Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

sağol tunacım allah sanada ve seninle beraber tüm hamişlere hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin
rica ederim canım amiiinnn inş hepimize..

tatlım faceden konuşmuştuk kızın hayırlı olsun🙂 kızlar artıyor ben listeye eklemiştim bile🙂

aman kuzum yaa dikkat et kendine çok geçmşler olsun Allah erken doğumdan korusun. ama oğlunun doğum şeklini almasına sevndim. iyi bakın kendinize..

mrb canım hg aramıza belirtilerin hamişlik gibi ama kişiye göre çok değişiyor. kullandığın ilaç gecikme yapar mı bilmiyorum ama sen kan testini yinele bence. inş meleğin gelmiştir.

tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.
canıımm çok tşkler senin de günün kutlu olsun🙂

iyi aksamlar kizlar.bu doktor da bir sey yok dedi.yarin sabah hotmon tahlili yapilacak
slm canım iyi hadi bşy olmadığına sevndim. inş Allah emeklerinini boşa çıkartmaz ve bebeğin gelir.

tunaa yeni resmin cok guzel olmus.allah nazarlardan korusun
bu gun doktora hamile akrabamla gitmisdim.ultrasonda kiz oldugunu orendik.kucucuk kiz.cok da hareketli.minik agzini acip kapatiyodu.cok sirindi yavv
çok tşk ederim canım 2 hafta önceki halim🙂 aminnn. maşallah akrabanın gözüaydın darısı sana inş🙂

slm kızlar tum ogretmenlerın ogretmenler gunu kutlu olsun.....
sağol balım çok tşkler🙂

Cnm kızın hayılı olsun ALLAHIM kucağına almayı nasip etsn sağlıkla gelsn bebişin🙂

Saol beyazım valla artık kullancamel mahkum🙂ya bebişe bişe olmsn dye insan herşeyi denemeye ve uygulamaya razı oluyor.ALLAHIM evlatlarımızı korusun.Senn oğluşun nasl bakalım?

Saol balım aman dikkat et enfeksiyona bak ben gebeliğin başından beri çekiyorum şikayet olmasn da.Sende kendine ve tazecik bebişimize iii bak emi güzel annesi🙂

Ahh cnmm az kaldı valla sana da ALLAHIM kolaylık versn bi seste kurtarsn inşallah.Bnm de nıormal doğum gibi görünüyo ama tabi ne olacağı bilinmez RABBİM kimsecikleri darda koymasn kolayca doğursn herkes..Bnm oğlan ters idi düzelmiş gerçi bize göre ters duruyo başaşağıda ama normal olan o

yeni adet tarihim 9 aralık eklerseniz sevinirim..

dilber çoktandır yoktun gözüm yollarda kaldı yaa🙂benimde beklenmeyen regl tarihim 9 aralık hadi inşallahh birlikte hamiş oluruz🙂🙂
iclal adetin 5 gün geçmiş bence test yap canım çok büyük ihtimalle varsa testte çıkar,inşallah meleğin gelmiştir canım.
gamze yeni fotoğrafınızı bende çok beğendim maşallahhh size🙂