inşallah hamişim nasip olsun burada hamişim diye yazmak 😀sılacığım allah yardımcın olsun.inş emeğinin karşılığını alırsın ve bebeğinin müjdesini yakında verirsin🙂)
canım hakkınızda hayırlısı doktoruna güven Allahın izniyle uyandığında meleğin karnında değil kollarında olacak onun sesine uyanacaksın doktorun haklı arkadaşımda genel anesteziyle oldu ve dikişleri bitirip yukarı çıktığında 10dkya uyandı arkadaşım, bebek arkadaşım odaya gelinceye dek temizlenip giydirilip yanına geldi çok güzeldi ama tavsiyem hani sezeryanda süt hemen gelmiyor ya canım biz arkadaşıma hemen doktorun önerisiyle kuru üzüm hoşafı yapmıştık içirmiştik sütü hemen gelmişti bak seninde aklında bulunsun canım dualarım seninle Rabbim sağlığınla dönmeyi ve tabi beni hamiş listesine bizzat senin eklemeni nasip etsin 😀kızlar dün çok yoğundu aç karına olunca nstde fazla hareketli çıkmadı kızım. doktor da kahvaltı yapıp yine girmemi istedi. kuzummm o da acıkmış sonra hareketlendi🙂 yaa bir de anestezi uzmanıyla görüştük adam eskişehirin en iyi anestezi uzmanı. yurtdışında eğitimini aldığı halde kesinlikle spinal veya epidural önermedi çok baş ağrısı yapıyormuş ve iğnenin acıtma durumu oluyormuş. genel yapalım dedi ve ben şaşkın kem kümm. eski sezeryanlar gibi değil 2 dk da ayılırsın dedi ve istenirse özel ağrı kesici de vuruluyormuş. annemin de onayıyla kendimi doktora teslim edicem artık.. acelesinden sonda işini de tam görüşemedim🙁 hiç genel düşünmezken ben de bayılıcam kızlar işte böyle hayırlısı artık. ama günümüz netleşti yaa çok rahatladım🙂) kızıma kavuşma isteğim iyice arttı. darısı geride kalan hamişlere.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
inşallah gelmiştir canım tutunuyordur inşallah Rabbim nasip etsin anneliğin o güzel duygularını inşallah!sılammm cnm allahım gonlune gore versın ınsallah ınsallaAh bebısımız gelmıstır cnm benım dualarımız senınle .....
inşallah hamişim nasip olsun burada hamişim diye yazmak 😀
canım hakkınızda hayırlısı doktoruna güven Allahın izniyle uyandığında meleğin karnında değil kollarında olacak onun sesine uyanacaksın doktorun haklı arkadaşımda genel anesteziyle oldu ve dikişleri bitirip yukarı çıktığında 10dkya uyandı arkadaşım, bebek arkadaşım odaya gelinceye dek temizlenip giydirilip yanına geldi çok güzeldi ama tavsiyem hani sezeryanda süt hemen gelmiyor ya canım biz arkadaşıma hemen doktorun önerisiyle kuru üzüm hoşafı yapmıştık içirmiştik sütü hemen gelmişti bak seninde aklında bulunsun canım dualarım seninle Rabbim sağlığınla dönmeyi ve tabi beni hamiş listesine bizzat senin eklemeni nasip etsin 😀
SILAM, canım işn beklenen haber bugüne kısmettir, diyerek bu cuma vakti senin için dua edip sükunetle bekliycem haberlerini..
TUNACIM, herşeyin hayırlısı canım, vardır bunda da bir hayır diyelim, inşallah herşey yolunda gider, kolalyca alınsın meleğini kucağına, Allahım yrdımcın olsun şimdiden ..
dilekleriniz için tşkler kızlar yine de korkuyorum ama herşeyde bir hayır vardır diyorum bakalım🙂 darısı sizlere inş.günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese sher skey çok geçmiş olsun canım bebeğinede sanada duyunca çok üzüldüm dualarım seninle ......tunacım hayırlısı olsun doğum tarihin belli olmuş artık çok sevindim bebeğini hayırlısıyla kucağına alcan artık sıra bize geliyor
canım arada hareketlerde yavaşlama olabiliyor çünkü onlar da büyüyorlar tedirgin olma. istersen yine de doktoruna bir sor.Kızlar bu haftalarda bebek hareketlerinde azalma yşayanınız varmı, benim son 3-4 gündür azaldığını hisediyorum, gerçi uzundığımda bir süre sonra harekete geçiyor, ama eskisi kadar hızlı ve sert değil sanki, işyerinde bütün gün oturduğum için acaba sıkışıyormu ki kuzucum, biliyorum ki şaştım, dr.um seminere gitmiş, başka dr. da gitmek istemiyorum, şimdi birşey deyip benim kafamı karıştırmasından korkuyorum... yani hiç hissetmiyor değilim şimdi bir iki ufak hareket yaptı yine ama dtaha çoktuazalıyor sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?