ayy maşallah oğluşuna canım gözünüzaydın🙂günaydın canım tahminleri doğru oğluşum olacak dün ultrasonda küçücük şeyin keyfini bir görecen ellerini hareket ettiriyor ağzını açıp kapatıyor bayıldım hayırlısıyla dünyaya bir gelsede o boğumlu yerlerinden bir ısırsam doktor renniyi yazmadı çok sıkışırsan talcid sormamı söyledi birkaç gündür zaten talcid kullanıyorum bazen iyi geliyor bazen hiç işe yaramıyor benim midemin cinsliğinden heralde .
aminnn güzelim sağol ekliyorum sizi de🙂Allah analı babalı büyütsün canım darısı benim ve benim gibi bekleyenlerin başına benimde oğlum olacakmış listeye eklersen sevinirim
eklerim tabi canım kısmet inş önümüzdeki aya..evet yaa arkadaşlar benide listeyeeklermisiniz adetim 17 aralık malesef olduu
slm shekerim maşallah sevndim doğum poz. almışsınız🙂 sen de hiç gerilme Allah o gücü veriyor az kalmış inş kavuşacaksın yavruna..slm kızlar bis geldik🙂
Kurabiyem cnm tahminim doğru çıkmş oğlun olucakmş sevindim🙂ALLAHIM sağ salim doğmasını nasip etsn inşallah kucağına aldığn günleri göstersn MEVLAM..Ben erkek çocuklarınn gebeliklerinn biraz daha zor geçtiğini duydum ne kadar doğru bilemem tabi.Şimdi oğluşuna isim düşün artık anneciği🙂
Bizde kontrole gittik bugün hamd olsn herşey yolunda oğlm normal doğum pozisyonunda ama annesi değil.Sanırım 26 ocak gibi sezeryana giricem dr'umla henüz konuşmadık ama 39 da alıyomş sezeryana bnm dr.Eğer olursa 37 günüm kaldı artık hergün şafak sayıyoruz babasıyla🙂koskoca bi zamanmş gibi geliyo ikimize de ama geçicek bu günler de inşallah yeter ki sağ salim hayırlı bi şekilde gelsin yavrularımz..
sağol canım Allah razı olsun ben hamile kalmadan önce çocuğum olsun diye yusuf suresi okumuştum okurkende eğer Allahım bir oğlan nasip edersen ismini yusuf koyacam hz yusuf gibi yakışıklı temiz ahlaklı ismine yakışır biri olsun demiştim önünede peygambeimin ismini koyayım diyorum yani muhammed yusuf şimdilik böyle düşünüyorum bakalım karşı çıkanlar olmassa,.seninde az kaldı canım ya 1 aycık kadar.senin ve oğlun için hangi doğum çeşidi hayırlı ise o olsun Allahım hayırlı bir şekilde dünyaya getirip kucağına almayı nasip etsin inşallah ben çok aradım bebeğimi .çok çektim ve halada çekiyorum bu yüzden ben sezeryan düşünüyorum bu kadar çektim oğlum için birde sezeryan acısı çekiveririm ne yapayım Allah kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesinslm kızlar bis geldik🙂
Kurabiyem cnm tahminim doğru çıkmş oğlun olucakmş sevindim🙂ALLAHIM sağ salim doğmasını nasip etsn inşallah kucağına aldığn günleri göstersn MEVLAM..Ben erkek çocuklarınn gebeliklerinn biraz daha zor geçtiğini duydum ne kadar doğru bilemem tabi.Şimdi oğluşuna isim düşün artık anneciği🙂
Bizde kontrole gittik bugün hamd olsn herşey yolunda oğlm normal doğum pozisyonunda ama annesi değil.Sanırım 26 ocak gibi sezeryana giricem dr'umla henüz konuşmadık ama 39 da alıyomş sezeryana bnm dr.Eğer olursa 37 günüm kaldı artık hergün şafak sayıyoruz babasıyla🙂koskoca bi zamanmş gibi geliyo ikimize de ama geçicek bu günler de inşallah yeter ki sağ salim hayırlı bi şekilde gelsin yavrularımz..
selam canım ben menegon iğnesi vurundum kalçadan benimde iki kutuydu ilk kutuyu günde bir defa vurundum 7 gün sonra kontrole gittiğimde bir kutu daha aldırttı ve iki iğneyi karıştırtıp vurdurdu toplam 14 gün üğne yedim bir gün sonrada gece 12 de çatlatma iğnesi yaptırıp 36 saat sonra aşılama yapıldı belki böyle bir yol izleyecektir doktor kontrollerde iğne ile yumurtaların çapının büyüklüğüne bakıyor eğer çapları büyümemeişse dozları fazlalaştırıyor hadi hayırlısı bakalım sen bunları falan takma iğnelerini vurunurken gayet rahat olki yumurtların güzel büyüsün canım biliyorsun stres yumurtaları çok etkiliyor.merhaba , bu gün doktora gittim şükür tuhaf adetime rağmen kist felan yokmuş her şey yolunda dedi, ve bana daha önce klomen kullandığım için bir de geçtiğimiz ay serophene ile aşılama olduğum için artık sizin için en iyisi iğnelere geçmek dedi Gonal F 450 yazdı günlük 75ml vurulacakmışım bir sürü formaliteden sonra ilacımı aldım ama kızlar bu iğnenin bir tanesi 7 gün yetiyor dr zaten bana 7 gün sonra gel demişti ama bana 3 kutu iğne yazılmış neden acaba? daha önce gonalf kullananlar bana bilgi verebilir misiniz?Rabbim inşallah daha çok bekletmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?