Hadi inşallah olmazsın essen, ama istersen 1-2 güncük daha bekle kan testi için, dualarımız sizlerle 🙂
Tüh Lavinyam niye aşılamanı yaptırmadın, o kadarda iğneler vurulmuşsun, ama belki normal ilişki ile de olabilir, hadi bakalım hayırlısı 🙂
günaydn kızlar🙂Gamze abla maaşallah kuzuna maaşallah.baktm baktm maaşallah dedim nazarmz değmesin ALLAHIM kem gözden korusun.Burda nazar değdiren ALLAHIN iznyle gerçi ama annenin yavrusuna bile nazarı değermiş.Bu arada bu foto kaç günlükken çekildi??hastanede diye tahmin ediorm gerçi ama..Ya bu arada usg kilo ölçümleri ile doğum doğduğu günün ölçümleir aynı olmuyo mu acaba bunu da çok merak ediyorum.Bebiişi de seni de öpüyorum.
yaa tunaa kız maşallah subanallah kızına koyma kız resmimni nazar değcek oyyy maşallah maşallahh
maşallahhh minik senamızaaa. Pembeleri de giymiş minik prensensesimiz pep yakışmış🙂 Rabbim bize de kucagımıza almayı nasip etsin. Benım daha cok yenı oldugu için bide henuz ultrasonda fılan gormedıgım için tedirgin oluyorum arada ordadır hala dimi diye soruyorum eşime🙂
tşk ederiz teyzeleri aminnnn.. inş Allah sizlerin de tamamına erdrsin. maşallah diyeceğinizi biliyorum ama resmini kaldırırım yakında.Maşallah maşallah maşallah Sena bebeğimize, çok tatlı Tuna'cım fazla tutma resmini istersen göze falan gelir mazallah 🙂
canım inş senin de bebeğin yakında gelir. ekliyorum listeye birkaç gün geçsin testte 2. çizgiyi görürsün umarım.günaydın kızlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir 🙂 sık yazamasamda her gün sizleri okuyor ve hepimiz için dua ediyorum. Benim Beklenmeyen tarihim 22 Cuma ama geçen ayda 4 gün gecikmişti yani 26 -27 sine kadar test yapmayı düşünmüyorum, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 🙂 hepinizi kocaman öpüyorummmmm
hadi bakalım canım inş güzel haberlerini alırız haber vermeyi unutma.Melekler günaydın, geçen ay 21 kasımda regl olmuştum..Normalde 1 gün öne gelir ( 29-30 günde bir oluyorum yani) ama bu ay daha bişi yok.. Meraktan ölücem 🙂 ama aşırı bi belirtide hissetmiyorum. Sanki arada bulantım oluyo gibi biraz halsizlik var ve arada kasığıma ağrı giriyo...bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyodum ama yarını bekliyim diyorum sizce? Dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn..
hayırlısı olsun canım ben de 10 ocak yazarım🙂selam günaydın kızlar tunacım Allah analı babalı büyütsün canım bu arada beni 1 ocak diye eklemişsin ama onu gecer benim adetim düzensiz ya belli olmuyo 40 gün oluyo bi 45 gün belli olmuyo yani
canımmm tşk ederim merak etmeyn diye koydum yakında silicem resmini. foto doğduğu gündü. tatlım ultla doğum kilosu tutmuyor sena bir ara 3460 gr çıkmıştı ama 3250 gr doğdu önemli olan sağlık. ben de sizi öptümmmm.günaydn kızlar🙂Gamze abla maaşallah kuzuna maaşallah.baktm baktm maaşallah dedim nazarmz değmesin ALLAHIM kem gözden korusun.Burda nazar değdiren ALLAHIN iznyle gerçi ama annenin yavrusuna bile nazarı değermiş.Bu arada bu foto kaç günlükken çekildi??hastanede diye tahmin ediorm gerçi ama..Ya bu arada usg kilo ölçümleri ile doğum doğduğu günün ölçümleir aynı olmuyo mu acaba bunu da çok merak ediyorum.Bebiişi de seni de öpüyorum.
Melekler günaydın, geçen ay 21 kasımda regl olmuştum..Normalde 1 gün öne gelir ( 29-30 günde bir oluyorum yani) ama bu ay daha bişi yok.. Meraktan ölücem 🙂 ama aşırı bi belirtide hissetmiyorum. Sanki arada bulantım oluyo gibi biraz halsizlik var ve arada kasığıma ağrı giriyo...bugün kan tahlili yaptırmayı düşünüyodum ama yarını bekliyim diyorum sizce? Dualarınızı eksik etmeyin lütfeenn..
tşk ederiz teyzeleri aminnnn.. inş Allah sizlerin de tamamına erdrsin. maşallah diyeceğinizi biliyorum ama resmini kaldırırım yakında.
canım inş senin de bebeğin yakında gelir. ekliyorum listeye birkaç gün geçsin testte 2. çizgiyi görürsün umarım.
hadi bakalım canım inş güzel haberlerini alırız haber vermeyi unutma.
hayırlısı olsun canım ben de 10 ocak yazarım🙂
canımmm tşk ederim merak etmeyn diye koydum yakında silicem resmini. foto doğduğu gündü. tatlım ultla doğum kilosu tutmuyor sena bir ara 3460 gr çıkmıştı ama 3250 gr doğdu önemli olan sağlık. ben de sizi öptümmmm.
Lavişimmmm iyiki geldn valla topiğe kıs iiiki çağırmşm seni.Burda gözümn önndesin ya sana ulaşmam da kolay oluyo pek rahatımsanada günaydın şikercim muckkkkk
ben hiç kullanmadım onlardan canım ama istersen dene. Allah büyük inş yakında bebeğin gelecek.valla tunacım ben ne yapacam bu adet düzensizliği ile bilmiyorum artık yaa yumurtlama zamanını bilmek için ovulasyon testleri varmış acaba ne kadar etkilidir bu testler
Lavişimmmm iyiki geldn valla topiğe kıs iiiki çağırmşm seni.Burda gözümn önndesin ya sana ulaşmam da kolay oluyo pek rahatımkaybolma emi🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?