tunacım kızın çooooook güzel çokkk.aman nazardeğmesin
kızlar çok tşk ederizz🙂 defnem inş darısı başına senanın resimlerini profilime de yükledim. best_dream canım haklısın onlar minnoş şekerler🙂 ama adet işte. tunam da iyi çok seviyor kardeşini. aminn güzelim ben de öptüm.Ay Tunacım maşallah kızın çok güzel gerçekten.Bunların kendisi şeker.Almaya ne gerek var aslında.Gelenler zaten muhteşem birşey görüyorlar.Birde üstüne şeker mi verelim.Ama adet olmuş işte.İyi olmanıza çok sevindim.Olgun abimiz tunamız nasıl.Abilik sorumluluğunu üstlendimi 😀 Allah ailenle sağlıklı ömürler versin.Çok öpüyorum.
slm kızlar moralim alt üst oldubugün sabah doktora gittim ve muayene olmadan benden kan tahlili istedi kan verdim az önce sonuçlarımı netten öğrendim 0.5-5 maalesef hamile değilim resmen içim cız etti içimden bişeyler koptu sandım bunları yazarken bile kendimi tutamıyorum yarın sabah tekrar gidicem sonucumu göstericem ve adet söktürücü ilaç ile adte olucam adetimin 3.günü tekrar hormon testi yapıcaz ve yumurtalarıma bakılacak yumurtlamam yoksa eğer yumurtlayıcı ilaçlar ile yumurtlama gerçekleştirilcek çok moralim bozuk yaaa çok mutsuzum akşama eşimde evde yok kendi kendimi yer dururum artık
sağol tunambende umutlandım acaba yerleşme kanaması mı diye ama bugün adet oldum canım kısmet ne diyelim şansıma kist kaldı büyük ihtimal kist var bitsinde gideyim doktora bakalım ne zaman bebek için gitçeğim günleri görcem🙁
canlarım hep moralinizi yüksek tutun Allah elbet emeklerinizin karşılığını verecektir. inanıyorum bir gün sizleri de hamiş diye yazıcam listemize..kıslar bu arada biliyorsunuz ki benim adetlrim düzensiz dr ömer coşkun bizim buraya bayi acmış bende gittim hayıt suyu aldım adet düzenleyici bu sabah başladım ac karnına bir fincan içiyorum tadı kötü ama katlanmam gerek dimibu arada eşimle gitmiştim oraya bana ayrıca civanpercemli bitkisel bir ilac aldım bütün kadın hastalılarına iyi geliyormuş o polenli arı sütlü bal aldık ayrıca eşimin spermlerini artırıcı bitkisel ilacta aldık kısa sürede sonuc alacağımız söylediler hayırlısı dua edin lütfen bu aralar yine birde ovulasyon testi almaya cıkacağım
ay canımmm az kalmış senin de hadi bakalım mutlu son yaklaşıyor🙂Benim de doğuma 47 gün kaldı. "Gel teskere gel teskere bitsin bu gurbet"
mrb canım hg aramıza ben tarihini listemize eklerim. inş bügün mutlu haberler alırsın güzel bir yeniyıl hediyesi olur size🙂Kızlar bende geçen hafta foruma üye olmuştum. Beklenmeyen regl tarihi listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama beklenmeyen regl tarihim bugün dü bende umutlanmıyorum ama kan testi yaptırdım. Zaten özel bir hastanede uluslararsı ilişkiler departmanında sorumlu olarak çalışıyorum. Sanırım bir-iki saate kadar çıkar test sonucum hemşire arkadaşlarla "acil" ibaresiyle gönderdik laboratuvara =)) ama sonucunda ben de bir polikistik over maduru olduğum için umutlanmıyorum hemen... Yine de inşallah geliyodur bebeğim... Bana dua edin.. Iş yoğunluğumdan dolayı sık sık foruma girip yazamıyorum ama dayanışmanız çok güzel bana da moral desteklerinizi bekliyorum.... Tabi eğer yine hamile değilsem progestan başlayıp söktürücez =(( regl olursam yine bir sonraki beklenmeyen regl tarihimi bildiririm. Sonucu da mesaim bitmeden alırsam hemen yazıcam...
Rabbim tüm annelik-babalık duygusunu tatmak isteyenlere bir an önce 2012 yılbaşı hediyesi niyetine nasip etsin!!!! Amiiinn !! =))
Kızlar bende geçen hafta foruma üye olmuştum. Beklenmeyen regl tarihi listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama beklenmeyen regl tarihim bugün dü bende umutlanmıyorum ama kan testi yaptırdım. Zaten özel bir hastanede uluslararsı ilişkiler departmanında sorumlu olarak çalışıyorum. Sanırım bir-iki saate kadar çıkar test sonucum hemşire arkadaşlarla "acil" ibaresiyle gönderdik laboratuvara =)) ama sonucunda ben de bir polikistik over maduru olduğum için umutlanmıyorum hemen... Yine de inşallah geliyodur bebeğim... Bana dua edin.. Iş yoğunluğumdan dolayı sık sık foruma girip yazamıyorum ama dayanışmanız çok güzel bana da moral desteklerinizi bekliyorum.... Tabi eğer yine hamile değilsem progestan başlayıp söktürücez =(( regl olursam yine bir sonraki beklenmeyen regl tarihimi bildiririm. Sonucu da mesaim bitmeden alırsam hemen yazıcam...
Rabbim tüm annelik-babalık duygusunu tatmak isteyenlere bir an önce 2012 yılbaşı hediyesi niyetine nasip etsin!!!! Amiiinn !! =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?