aminnn canım valla bekliyorum bende kımden gelecek guzel haber dıye sabırsızlıklaaa 🙂. Hayırlı haberler alırsın doktorundan umarm. Bende kardesımı askerde onu zıyaret edecegım pazar gunu. 1 gun kalıp donecegım hayırlısı ile...
Canımsın sizler iyi olacaksınızki bizde iyi olalım bu siteye rastladığım günede dua ediyorum çok güzel arkadaşlıklar var evden çıkmayı becerebilirsem tanıdıklarımada tavsiye ediyorum valla kardeşim annem yiğenim kısacası herkes sen niye bize hiç gelmiyorsun diye kızmaya başladı bende misafirlerim vardı melekler mekanından diyorum gülüyorlar 🙂 canım oğlum için dularınada sonsuz teşekkürler tek istediğim saglık ve sıhatleri inşallah mürvetlerinide görücez hayırlısıyla bir gelsinde ...... 🙂 canım kendine iyi bak öptm seni 🙂Çok tşk ederim🙂 Beni duygulandırdın...
Ben burdaki bir çok üyeye minnet borçluyum, benim için binlerce dua edildi bu sitede... Bunları unutmak ne mümkün... Canım anneciğimin ve benim dualarımın yanı sıra Hayal arkadaşımızın öncülüğü ile binlerce dua okudu benim Melek'lerim bana... Ne yapsamda az kalır...
Dilerim ki, RAB ikinci baharını ömür boyu yaşamanı nasip eyler sana... Asker evladını sağ salim dizlerinin dibine verir ve onunda mürvetini görmeni nasip eder sana.
Allah razı olsun ve dualarımızı kabul eylesin... Rab seni ve sevdiklerini darda koymasın inşallah...
Çok teşekkür ederim canım ablam
Her ne kadar sizlerle aynı sorunu yaşamıyor olsamda, çaresizliğin her zerresini en büyüğünü yaşadığım için, sizlerinde duygularını hissedebiliyor, yüreğinizin sızısını, yüreğimde hissediyorum...
Destek midir bilmem ama inanın ki her daim her gece dualarımdasınız. Zaten kulun kula yapabileceği en iyi tek destek dua etmektir diye düşünüyorum.
Allah seninde ve bu topikte ismi geçen, geçmiyen her darda kalan kulununda dileğini, muradını kabul eylesin. RAB bizlere sabır versin. Ellerimizi boş çevirmesin inşallah...
İyi dileklerin için teşekkür ederim Çitos 🙂
Amin cnm inşallah RABBİM verir sağlıkla hayırlsıyla bi bebek.Sana da çoooook geçimiş olsn MEVLAM şifa versnkızlar ağlamamaktan okuyamadım çitosum sabrın sonu selamettir canım inankı cok üzüldüm bu ay senı takıp edıyordum bu ay kesın oldu dıyordum nasip kuşum ama ben inanıyom sen anne olacan rüyam gecmiş olsun canım pek anlamadım ama rahatsızmısın canım esinerkam canım senide tebrık ederım allah kucana almayıda nasıp etsın siher syer canımmm cok üzüldüm ama inşallah enkısa zamanda tekrar hamiş olursun kucana aldın gunlerıde gorursun inşallah kızlar elimi kesere yardırdım bır haftadır cekıyom bebek yapmak ıcın calışma yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?