İnşallah laloşum inşallah.Yarın da olsa öteki günde olsa yeter ki sağlıklı olsun meleğim.Bu arada senn durumun nasl ne zaman çıkcan izne?
Cnm bende eski sayfalara bakıyodum çölmeleği belki bu konu hakknda bişiler yazmıştır dye.Benm hatırladğm çölmeleğiydi ama bakıcam valla.Ecce de aynısı söledi çölmeleği diye.Ya artık hazırladm kendimi oğlum sağlıklı doğsunda artık napalm.Umarım biraz daha almştır kilo bnm kuzum.Bu arada sana da ALLAH kolaylık versn doğum tarihini bilip hazır olmak da ayrı güzeldir ama bendeki belirsizlikl de canımı sıkıyor.Eğer bu olayla karşılaşmasaydık şafak sayıyodm 28 gün kalmştı ama şuan bende bilmiyorum ne zaman olucak.Yarın gidicez bakalm ne dicek dr amcamız.senn meleğin kaç kilo şuanda ?ALLAHIM bağışlasn evlatalrımızı cnm doğum sonrası anlatırsın ameliyat anlarınıshekerim bizim bi tanıdık da 34. haftada doğum yaptı hatta bebek 2 kilodan da azdı. küveze falan da almadılar. kafan rahat olsun erken olsa bile artık sorun olmaz bence. ki senin meleğin dayanır herşeye maşallah. yine de hayırlısıyla vaktinde olur inşallah.
canım biz tunada fazla kısıtlamaya gitmemiştik. bu hamileliğimde 28. haftaya kadar devam ettik ama doktorumun demesiyle o hafta bıraktık.Hamiş melekler, biraz utanarak bişi sorucam, hamileliğiniz boyunca cinsellik yaşadınızmı, yada nasıl yaşadınız ..
hg aramıza canım ne demek tabi kabul ederiz adet tarihini de ekliyorum listeye Allah gönlüne göre versn.Benide aranıza kabul ederseniz cok mutlu olurum
canımmm benim rica ederim ay ne demek seve seve yardımcı oldum. sen rahat ol ki bebeğin de rahat olsun yarıki kont umarım iyi geçer. dikkat et kendine. hayırlısıyla Allah ne gün yazdıysa o gün gelecek oğluşun. küvezi falan düşünme güçlüdür meleğin önce bir sağlıkla doğsun canım. allah kolaylık versin mutlaka haber ver bize. doğuma girersen bil ki hep aklımızdasın hayırlı kolay doğumlar canım...Günaydın canlarım.Ben tekrar teşekkür etmek istiyorum yanımda olduğunz için.Her birinize cevap versem bütün sayfalar dolar taşar sanırım.
Gamze abla aussie angel'e öncelikle benden de slm söle.Evet plasenta bi süre sonra ayrılıyor angelin yaşadğı da geç farkedilen ve sonu hiç hoş olmayan bi yaşlanma.Yazık bebeği de kendi de neler yaşamıştı.Eğer erken sölenseydi erken alınırdı o da o kötü şeyleri yaşamazdı.Yaşlanma böyle bişe işte ablacım kafam o kadar karışık korkuluyum ki bebeğime besin artışının az gittiğini düşünnce ve plasentanın böyle ayrıldğını düşününce ki buna decolman deniliyo dr'a gidip alın bebeğimi de benm gözümn önnde olsun diyesim var.Ya evlat başka bişe inan biraz hareket etmese yavrumun suyu daha mı azaldı diyorum.2 gündür serum yiyorum bugünde yiycem yarın da sonra da.Su da içiyorum ama bakalım yarın kontrolmz var dr ne dicek.ALLAHIMMMMM kurban olayım kimsenn bebeğine sıkıntı vermesin.Gamze abla sana da çok teşekkür ediyorum ALLAH razı olsun face den biri dha yazarsa sölersn.Ya acaba çölmeleği mi yaşamıştı diye düşünüyorum.Neyse dua dua dua yapıcak bişeyok.Yarın dr sezeryana alabilir suyum da artış falan yoksa dua edin ne zaman doğum yapıcağımı da bilmiyorm 🙁
mrb canım ayy çok az kaldı senin de🙂 heyecan doruktadır şimdi hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle...merhaba kızlar.
lalezar sağol çok şükür biz de iyiyiz. dediğin gibi heyecan dorukta malum 4 gün kaldı hayırlısıyla inşallah. soruna cevap olarak biz 9 aydır hiç cinsellik yaşamadık. 3 aylıkken kanama olmuştu ya. sonrasında hiç öyle bişey düşünmedik. ilk 3 ayda da daha yeni diye bişey olmamıştı. kafamız rahat olmazdı. bebişimiz gelene kadar yeterince fazlasıyla yoğunduk zaten. tatil yapmış olduk anlayacağın.
inş canım dediğim gibi rahat ol allah gönlüne göre versin. kısmet be tatlım hayırlısı neyse o olsun. iyi yönlerini düşün yarın meleğin gelse fena mı olur🙂 hem iyi kilosu çok erken doğum sayılmaz. aklında ? ile girme doğuma. benim aklımda da birçok soru vardı şükür 1 gün önce doktorum aydınlatınca rahat girdim. o doğum sonrasına da yansıdı. çok şükür fazla ağrım olmadı darısı sana inş.İnşallah gamze abla inşallah iii geçer yarın ki kontrol.Bakalım artık yarının sürprizi ne olucak bize.Suyum da artış var mı yok mu?yaşlanma ne durumda ?bebeğin gelşimi ne durumda?sabah 10 da aldık randevuyu acaip heyecanlıyım yarın eve geri mi dönücez dr yatmn lazım doğuma alıcam mı diyecek.Bu sorular beni yedi bitirdi🙂1 hafta daha beslense ciğerleri daha bi gelişse.Neyse sağlık olsun artık stres yapmamam lazım kuzum da daralır sonra dimiSenn meleğin nasl ??15 günlük oldu kuzum şimdi gözler falan açık etrafını seyrediyodur kuzum🙂yesin teyzesi onun totosunuuuuuu ALLAHIM esirgesinn kuzumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?