kızlar öksürükten ölüyorummmm
günüme 1 hafta var ve eger bebek varsa bilmiyorum, o yüzden ilaç kullanmak istemıyorumm.ne yapacam akıl verın 1 hafta daha sıkmak istiyorum dişimi.ne ii gelir öksürüğe.bu durumda bıle inş hamileyimdir.değilse daha da kötü olacam.1 haftam var.akıl verın kızlarrr
Canımcım umarım sınavların güzel geçmiştir...
Allahım güç kuvvet versin.. Herşey gönlünce olsun ablacım..
geçmiş olsun canım sınav nasıl geçti
Canım sanada geçmiş olsun ballı ılık su iç bol tarçınlı süt iç bunlar bir nebzede olsa öksürüğünü azaltır.Rabbim hakında hayırlısını versin
ay hadi inş hamişsindir tatlım, bak bakalım belki yerleşmedir🙂))))selam kızlar nasılsınız varmı gelişmesi olan.ben dün lekelenme gördüm zannettim yada gerçekten lekelenmeydı yada değildi bilmiyorum kafayı yedim beklemekten.bu sabah idrar yaptım negati.hayırlısı olsun🙂 Hala regl gelmedi
canım benim, böyle sizin gibi hamişler de gelince topik daha da güzel oluyor🙂 bebeğinin iyi olmasına çok sevindim, ultrasonda onu sağlıklı görmek harika bir duygu, Allah kucağına da almayı nasip etsin ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inş.kızlar hepinizin yazdıklarını bir bir okudum 😀 tunanın dediği gibi aramızda çok büyük gönül bağı var allah bozmasın diyorum ve biz doktora gittik bugün bebeğimle 😀 herşey yolunda 2 hafta sonra yine gidicem tam göremedik doğal olarak ama bir sorun yok allahtan ilk bebekte sorun olduğu için biraz dikkat etmem gerekliymiş ve takip altında olucaz ilk 3 ay çok önemliymiş çünkü folik asit kullanıyodum zaten şimdi yine devam ediyorumm bol bol su ve portakal önerdi doktorumm😀 allahıımmm bu duyguyu yaşak isteyen herkese taddırsın inş sizşerinde bu günlerini görücez kızlar allah sizlerede versin inanın duamdasınız ve son olarak sitemizde madur olan biri var😀 4 aylık hamişmiş ama hamiş melek yazmıyomuş galiba benim açtığım sayfada yazmış esmer_melek22 oda hamiş melek yazmadılar bana dedi ama üzüldüm şimdi ben adminlere sesleniyorummm😀 esmeri hamiş yapabilirmisiniz ????? ve tekrar i hafta sonları kızlar sizi seviyorummm...
kızlar nisan ayı geldi🙂 hadi bakalım çalışmalara devam
yumurtalarımız olgunlaşsın ve çatlasın
vee o güzel haberi duyalım
gelsin bebişler
bunu tüm kalbimle diliyorumhepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?