Haziran mrb canım testleriniz oldu mu ...
hazirancığım inş sonuçlar güzel çıkar da amniyosenteze gerek kalmaz. yine de gerekiyorsa yapılmalı tabi yeter ki allah sağlık versin canım dualarımız seninle.canım ikili test yaptırdım yaş ve biyokimyasal risk biraz yüksek çıktı. Haftaya detaylı ultrasonda bakılacak sonrasında amniyosenteze gerek varmı yok mu karar verilecek. Beklem süreci zor geçiyor, ya bişey varsa ne yaparım diye içim içimi yiyor🙁 Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah herşey iyi çıkar. Amniyosentezden fılan korkum yok, tek dileğim yeter ki bebeğim sağlıklı olsun
hazirancığım inş sonuçlar güzel çıkar da amniyosenteze gerek kalmaz. yine de gerekiyorsa yapılmalı tabi yeter ki allah sağlık versin canım dualarımız seninle.
canım benim tebrikler rabbim kucağına almayıda nasipetsinAmiiin insaaallah - Allah razi olsun canim benim..
Allah gönlüne göre versin insaaallah! demesi kolay, ama kafana takma - yani böyle düsünme. bende hic düsünmedim, artik.. böyle ümit kesmek degilde.. düsünmedim hic 🙂 dedim vakit zamani vardir herseyin, olsa olur kendiliginden dedim, ve sonra - Allahima binlerce sükür olsun- kii.. oluverdi 🙂
tatlım az kalmış valla seninde allah bir avazda kurtarsın🙂slm melekler yeni hamileleri tebrik ederim doğuma yakın arkadaşlarıda bi avazda kurtulsunlar inşallah bende artık doğuma son 40 gün kaldı insan yavaş yavaş heyacan basmaya başladı eşim bile kıpır kıpır doğuma son gün napcez bilmem....
essencim gün gelicek umutlarımız gerçek olacak ve gelecek ay diye bişey olmıcak.inşallah hayırlısıyla az kaldı🙂günaydınlar herkese , umutlar bir daha ki aya kaldı..Beklenmeyen adet tarihim 16 mart ( Gamze ablacım)
inşallah canım hayırlı zamanı bekler bebeğinde vaktinde gelir dualarımız seninle🙂kızlar selam.uzun aradan sonra burdayım.2 hafta önceki doktor kontrolümüzde nstye alındık.zamanımız gelmişti.Aldılar ve şok olduk.ciddi doğum sancılarım çıktı.Ben kasılmaları bebeğin kendini germesi sanıyordum ilk hamilelik malum.serumlar filan yok geçmedi.yatırdılar hemen.akciğer geliştirici iğneleri yaptılar.sabaha kadar aralıklarla nst de ağrı çıktı.2 gün sonra taburcu olduk.üzerinden bir hafta geçmeden tekrarladı sancılarımız.yine hastanede serum yedik oğlumla.hala erken doğum riskimiz var.hiç kalkmadan yatıyorum.doktor zamanından önce gelicek dedi.Bu nedenle 35 - 36 haftalar gibi doğum yapmam muhtemel.oda en iyi ihtimalle.şimdi bol bol dua ediyoruz oğlumuzun içerde biraz daha kalması için.telkinlerimizi dinler umarım.sizlerde dua edin ne olur.bu arada yeni hamile ve yeni annelerimizi tebrik ediyorum.Bilgisayarı açık bulunca yattığım yerden yazayım dedim.hepinizi öptüm
ay canım benim ya demek ilk randevunuz çokk heyecanlısındır sen şinde diyince ben bile heyecan yaptım valla🙂selam kızlarr 10 günden beri giremedim ve hepinizi çok özledim🙂 yeni hamileler var çok mutlu oldum darısı listedeki herkesin başına olsun tez vakitte inşallah...
ciel bende adet günümde nova marka test yaptım silik pozitifti ama yinede belliydi ikinci çizgi,hemen umutsuzluğa kapılma sen geç yumurtlamışsındır geç döllenme olmuştur belki bir kaç gün sonra sabah yine yap ikinci çizgiyi görürsün inşallah canım.
gamze prenses çok büyümüşş çok tatlı maşallahhhh🙂🙂
yarın dr randevumuz var ilk randevumuz çok heyecanlıyımmm🙂
ooo lale ablacım günün belli olmuş negüzel hayırlısıyla kurtarsın rabbim.kilomuzda iyiymiş maşşallahh kuzuma.sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.Kızlar slm. c.tesi günü dr.daydık, maşallah benim tonton 2 hafta önden gitmeye devam ediyor, 3 kg ya dayanmış 😀 sezaryan günümüzü verdi 19 Mart bir aksilik olmazsa, önümüzdeki p.teside artık doğum öncesi izne ayrılıcam 3 hafta evde dinlenmeyi düşünüyorum, çünkü artık çok yoruluyorum, evimiz 3. katta ve asansör yok hergün inip çıkmak ölüm geliyor, evde bile artık biraz hareketleneyim hemen nefes nefese kalıyorum, kendim kilo almama rağmen bebiş bütün kiloları topladı 🙂
bugünde sağlık ocağına gittim, ebemiz emzirme ile ilgili bilgiler verdi, herşey yolunda Allaha şükür normal gününden 1 hafta önce alıcak... benden haberler böyle, gün içinde yazılarınızı okuyorum fakat cevap yazamıyorum, kaç kere yazdım ama ama hep boşa gitti 🙁 şu anda da size evden yazıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?