canım hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme sakın...arkadaşlar, size üzücü haberlerim var... ben atlatmaya çalışıyorum gerçi... bu ay da hamile değilim bundan sonraki aylar için ise şimdilik askıya almak zorunda kaldım. Çünkü boşanıyorum. Benim adımı listeden çıkarabilirsiniz. Tüm destekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler. Rabbim bebek isteyen meleklere bir an önce nasip etsin, hamile meleklere de sağ salim yavrularını koklamak nasip etsin. Herşey için çok teşekkürler, hoşçakalın...
ayyy canımmm korkma korkma doğuracaksan doğur ki biz de biran önce sevmeye başlayalım🙂anam er an doguracam dıe korkuyorum 🙂)))))))))
bu arada adetim gelmekle gelmemek arasında kararsız kaldı,beklenen gün dündü gelmedi,bu sabah 1 damla geldi o kadar neler oluyor anlamadım ama umarım güzel şeyler oluyordur dua edin meleklerin ne olur🙂
canım hadi bakalım inş ult. güzel geçer hakkında hayırlısı olsun.canlarım, sevgili arkadaşlarım, yarın ayrıntılı ultrasona gırecegım ve amnıyosenteze gerek var mı yok mu belli olacak. Dualarınızı eksık etmeyın benden. İnşallah bebegimin bişeyi yoktur, herşey yolundadır.
evet büyüdük teyzesi sağol öptüm bile🙂 aminnn sen de sağlıkla kavuşursun inş bebeğine. ee artık son haftalar heyecan dorukta çok da geçmş olsun dikkat et kendine. ok ekliyorum allah kavuştursun canım sana da hayırlı doğumlar...merhaba tuna allah bağışlasın kızın kocaman olmuş onu benim için öpermisin arkadaşım bizde kontrole gittik doktorumuz artık haftada çağırdı bizi hayırlısıyla gelsin oğlum şuanda okadar duygusalımki babamız bile çok heyecanlı bide grip olmuşum allahtan hafif atlatıyorum tunacım doğum tarihi 28 mart ama normel doğum yapcam içinde belli değil arkadaşım listeye eklermisin beni bebeğin 35 haftalık değilde 36 haftalık gözüküyormuş allah herkese yaşatsın bu duyguyu... herkese hayırlı sağlıklı evlat hayırlı doğumlar diliyorum
ay canım inş yerleşme kanıdır da bebeğin göbişindedir🙂 güzel haberlerini bekliyoruz.bu arada adetim gelmekle gelmemek arasında kararsız kaldı,beklenen gün dündü gelmedi,bu sabah 1 damla geldi o kadar neler oluyor anlamadım ama umarım güzel şeyler oluyordur dua edin meleklerin ne olur🙂
oo mrb güzelim valla bu kız nerelerde diyodum. 40ınız hayırlı olsun. annelik çok emek istiyor değil mi? allah yeter ki sağlık versin yavrularımıza. en kısa zamnda bekleriz yine aeo öpüyorum..Herkese slm;
Uzun bir aradan sonra burdayım.Bebşimle birlikte mersindeyiz yaklaşık 1 aydır.aAnnemde internet yok malum oğlanı da çıkartamıyorum dışarıya.Bugün 41.günümzdeyiz 40 ımzda çıktı şkür.Oğluşum çok gazlı ve uykusuz bi dönem geçirdi şükür 3,4 gündür uyuyo.Artk uykusuzluktan depresyona girdim çünkü sabahlıyodum.Gündüz uyusa gündüz uyuycam ama gündüz de yatmıyodu sıpam.Nyese evlat olunca insan herşeye katlanıyo ama ilk bebekli anneler için bu döneme alışmak biraz zor bi durum ya da ben zor bi dönem atlatıyorum..ALLAHIM isteyen herkese nasip etsn evlatlarımızı bağışlasın hepimizin.Doğumu yaklaşan arkadaşlarımıza RABBİM yardım etsin.Ben bi daha ne zamn girerim bilmiyorum ama merak edenler için yazmak istedim.Hepinizi çok öpüyorum MEVLAMA emanet olun konya ya döndğmde daha sık yazıcam inşallah
slm canım aramıza hg🙂merhaba kardelen bence hamile olabilirsin... yazini ilk okuduktan sonra benim icime oyle bir his dogdu haydi hayirlisi bakalim... 🙂 bu arada merhaba arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?