canım hayırlısı olsun, allah bebişini ve seni korusun. inşallah sağ salim büyütüp kucağına alırsınkzılar merhaba,
hamileyim 🙂)) son adetim 20 Şubat sanırım 5+1 oluyorum, değil mi?? cumartesi hcg 336 çıktı pazartesi 802 dr. rakamlar iyi ama kese 1500 altında gözükmez, cuma'dan önce gelme dedi 🙁 bir de düşük tehtidi var sanırım karnıma sancılar giriyor doktorum progestan verdi günde 3 tane kullanan var mı? baya iyi bir ilaçmış sanırım? yardımcı olabilecek olan var ise çok sevinirim.. allah hepimizin yavrularını korusun, isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙂
canımm hayırlısı inş gelmştir bebiş belki geç döllenme olmuştur🙂selam herkeze
ja adet olmadim ama test yaptim negatif cikti .... 🙂
Hayirlisi olsun ...
canım valla çok sevndim kremin iyi gelmesine🙂 yavaş yavaş iyileşir. maşallah bebeğini emzirmek de büyük bir nimet allah her anneye nasip etsin. aklındakileri doktoruna sor tabi çok geçmş olsun. bak sen neler de yaparmış oğluşun annesine🙂 tuna da erkek olunca öyle vakalar oluyordu🙂 allah sağlık versin öptüümm.Sağol canım Allah razı olsun valla krem iyi geldi, sağ göğsüm baya iyi, sol daha yaralı ama o da kabuk bağladı, sanırım iyileşme sürecinde, şükürler olsun, rahatça emzirebiliyorum en azından biriyle artık 🙂
ayy çok güzel bir haber canım gözünaydın. evet 6 haftalık hamişsin allah tamamına erdrsn inş. aman dkkat et kendine ilaç hakkında bilgim yok. amiinn canım.kzılar merhaba,
hamileyim 🙂)) son adetim 20 Şubat sanırım 5+1 oluyorum, değil mi?? cumartesi hcg 336 çıktı pazartesi 802 dr. rakamlar iyi ama kese 1500 altında gözükmez, cuma'dan önce gelme dedi 🙁 bir de düşük tehtidi var sanırım karnıma sancılar giriyor doktorum progestan verdi günde 3 tane kullanan var mı? baya iyi bir ilaçmış sanırım? yardımcı olabilecek olan var ise çok sevinirim.. allah hepimizin yavrularını korusun, isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah 🙂
kzılar merhaba,
canımm ya çok ama çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasipetsin inşallah🙂 darısı başımızaaaaaaaaa🙂kzılar merhaba,
tatlım benim inşallah hamilesindir sende bizi sevindirirsin.güzel haberini bekliyoruz🙂selamlar herkese bugünde adet olmadım,SAT:29 Şubat,BAT:26 Mart'ı ama hesaplayıcılar hep 2-3 gün erken hesaplıyor adet siklusum 32-33 güne çıkmaya başlamıştı,30-31Mart'ı görmeden umutlanmamalıyım dimi🙁 ama zaten içimde hiçbir his yok,hissetmiyorum yanii..hamilee kalan her kime sorduysam %99'u zaten hissetmiştim diyor...şu %1'lik kısımda mı kalıyorum ki acaba🙂
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ilaçı ben kullanmadım ama meslek icabı biraz tanıyorum
progesteron zaten hamilelik esnasında çok fazla salgılanan ve bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştıran ve kasların kasılmasını yavaşlatan bir hormondur (sebebi bilinmeksizin) bazı anne adaylarında az salgılanır ve erken düşüklere sebep olur yani o ilaç doktorun uygun gördüğü dozda rahatlıkla kullanılabilir bebeğe bir zararı dokunmaz anneye de
canımm ya çok ama çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasipetsin inşallah🙂 darısı başımızaaaaaaaaa🙂
tatlım benim inşallah hamilesindir sende bizi sevindirirsin.güzel haberini bekliyoruz🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?