herkese selamlar canlarım. artık buraya pek kimse uğramıyo ya performans düşük olmuyo ama böyle özlüyorum hepinizi,muhabbetinizi...🙂
herzaman beklerim gel canım benim bende gelirim gelmezmiyim hiç kocamaaaan öptüm seni🙂arada uğrayım bakayım sende bizim topiğe uğra cnmm https://www.meleklermekani.com/gebelige-hazirlik/204782-lavisle-hamislik-yolunda.html
mutlu olurum gelirsen
melekçim canım oğluşunla mutlu mesutsunuz demek negüzel tatlım ya allah dert keder vermesin ne güzel bişeymiş dimi anne olmak,onu koklamak,onun uğruna uykusuz kalmak..ohh yarı kırkta çıkmış maşşallah🙂kendine ve oğluşuna iyibak canım arada gel özletme.oyyy meleklerım merhabalar ne zmndır gıremıyorum malum oğlusuma ugrasmaktan hıc bıseye vakıt kalmıyor uykuya bıle 🙁 ama hersey ıcın degermıs oyy verene kurban neyseeeee sızler nasılsınız bızler cok ıyıyız yarı kırkımız cıktı cok sukur bakalım herseyı atlattık allhın ıznıyla bol bol emısıyoruz kuzumla darısı herkese olsun ınsalllahhh
lale ablam hayırlı ugurlu olsun bebegın allahım analı babalı buyutsun oyy kurban olurum tosuncuga 🙂
beklene bebısım gebelıgımın basından berı vardı gamzecım solemıs zaten bol su tuket ılac verdıyse doktorun duzenlıce kullan yoksa sonu husran oluyor bılıyorsun ben erken dogum yaptım 34 haftalık dogdu yıne enfeksıyondan dolayı sadece yapacagın bol su bol su bolsu bırde temızlıge dıkkat et cnm vajınal ıcın ılıskıden mumkun oldugunca uzak kalmaya bak cnm cok gecmıs olsun
yerimm ben senin oğluşunu🙂 ablacım bu dünya tatlısı yaa sağlıkla büyüt inşallahh.Tunacım slm bak oğluşumun resmini koydum 🙂
hoşgeldin canım🙂 geçmişe sünger çekip önüne bakabilmen çok güzel hayırlısı buymuş rabbim isteyince yine olur hayırlı zamanda sağlıklısı olsun yeter.inşallah bundan sonraki gebeliğinde kucağına almak nasip olsun🙂slm arkadaşlar. Ben de bu yıl bebişinin olmasını dört gözle bekleyenlerdenim. ilk hamileliğimde bebişleri çok erken kaybettim. daha varlıklarını bile hissedememiştim. Ama artık önüme bakıyorum. Herşeyde bir hayır vardır. Bu ayın başından beri denemelere başladım. Ovulasyon gününü de tutturdum aslında bekliyorum bakalım ama içimde sanki olmayacak bu ay gibi bir his var. Çünkü adet ağrılarım başladı. Allah kimseyi kucağı boş bırakmaz inşallah.
Bu arada kızlar ilk hamileliğimde de kasıklarımda ağrı oluyordu yerleşme ağrısıymış. Hani adet ağrım var deyip umudu kesmeyin. Adetin geçikmesini mutlaka bekleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?