maşşallah melekçim çok tatlı olmuş çınarcık🙂rabbim sabredince mutlu günlerde gösteriyo inşallah daha çok iyi günler görüceksiniz oğluşun ve eşinle canım🙂
ablacım sevindim artık düzeldiğine bebişinin çok küçük kıyamam hasta olmasın inşallah bidaha üzmesin annesinide teyzelerinide🙂
evet yaa nazlı isminide pek sevmem ama kız olursa nazlı koycaz artık adını beni mecbur bıraktı🙂🙂
kızlar benide yazın. son adet bitiş tarihim 6 nisan. 16 nisandada aşılamam yapıldı bekliyorum.
Rabbi,m herkese hayırlısını versin...
Ciel'im- melek24'üm mayısın ilk haftası yapcam kan tahlili şimdilik dace bekliyorum canım. Aşılamam dün oldu. Heycanlıyım...
kızlar benide yazın. son adet bitiş tarihim 6 nisan. 16 nisandada aşılamam yapıldı bekliyorum.
Rabbi,m herkese hayırlısını versin...
aramıza hg canım hakkında hayırlısı olsun inş bebeğin tutunur da güzel haberlerini alırız🙂 listemize beklediğin adet tarihini ekliyorum seninki de sanırım 6 mayıs gibi olur duruma göre bana düzelttir lütfen.Ciel'im- melek24'üm mayısın ilk haftası yapcam kan tahlili şimdilik dace bekliyorum canım. Aşılamam dün oldu. Heycanlıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?